Dodaj do ulubionych

Eurowizja 2009 - Preselekcje

14.02.09, 20:19
Historyczny koncert! Pierwszy w nowej siedzibie TVP. :D
Obserwuj wątek
    • billy.the.kid Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 20:27
      i ty to gó... nazywasz koncertem?
      • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 20:31
        Nie ja. Tak pan zapowiadający powiedział. :)

Stachursky beznadzieja. Disco polo w najgorszym wydaniu.
        • andrz_ej Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 20:36
          o matko,a teraz jacyś podskakujący Norwegowie,z
          piosenką "Jacqueline' do złudzenia przypominający przeboje Smokie z
          lat 70-ych
          • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 20:38
            Piosenka w sam raz na Eurowizję. Słyszę ja tam, ale nie w naszych barwach.
            • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 20:39
              Teraz Modern Talking bis. :D
    • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 20:45
      Paulla to brzydka siostra Edzi?
      • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 20:49
        Paulla to jej kiepska podróbka. Na zywo zupełnie sobie nie radzi. Wykonanie
        bardzo sie różniło od tego co na płycie. :)
        • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 20:54
          Pierwszy raz ją widziałam, a piosenka strasznie nuuuuudna.
      • maciej1909 Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 20:53
        Dlaczego brzydka??? Podobna do Kamili Kajak :)
        • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 20:55
          Kwestia gustu ;)
        • dona.a Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 20:55
          Kamila jest bardzo zgrabna , ale czy ładna?)
          • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 20:56
            O właśnie! ta to nawet zgrabna nie jest

P.S.
            Tak, jestem zazdrosna :D
          • andrz_ej Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:00
            zastanawiam,dlaczego my się nie uczymy na błędach/mam na myśli
            komisję zatwierdzającą te "piosenki"/ i co rok w eliminacjach biorą
            udział piosenki,które z góry wiadomo że mie mają żadnych
            szans.Chyba,że chodzi o to,żebyśmy już tradycyjnie od lat się
            ośmieszali zajmując co rok jedno z ostatnich miejsc na konkursach
            Eurowizji.
            • dona.a Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:02
              andrz_ej napisał:

> zastanawiam,dlaczego my się nie uczymy na błędach/mam na myśli
              > komisję zatwierdzającą te "piosenki"/ i co rok w eliminacjach
              biorą
              > udział piosenki,które z góry wiadomo że mie mają żadnych
              > szans.Chyba,że chodzi o to,żebyśmy już tradycyjnie od lat się
              > ośmieszali zajmując co rok jedno z ostatnich miejsc na konkursach
              > Eurowizji.

może nie mają z czego wybierać, masz jakieś konkretne propozycje?
              • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:03
                Audiofeels :)
    • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 20:58
      Ktoś mi wytłumaczy dlaczego białoruski zespół śpiewajacy po
      angielsku, bierze udział w polskich preselekcjach do Eurovision?
      • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:00
        Dlatego, ze ma taka możliwość. Wisniewski tez brał udział w niemieckich
        preselekcjach.
        • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:05
          A czy kiedyś nie było wymogu pochodzenia z danego kraju i śpiewania
          w języku ojczystym?
          • dona.a Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:07
            Na angielszczyźnie poległa Górniak, ale w takim razie chyba zmienili
            przepisy
          • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:08
            Kiedy to było. :) Górniaczka miała zostać usunieta z konkursu za zaśpiewanie po
            angielsku kilku słów na próbie w... 1994 roku.
      • dona.a Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:01
        Natasza Urbańska na pewno to odchoruje;)
        • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:02
          IRA - pierwsza piosenka która jakoś mi sie tam podoba.
          • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:04
            Lidia Kopania jest faworytka, ale mysle, ze duzo głosów od widzów dostanie Chamski.
            • andrzej26 To Isis 2 14.02.09, 22:10
              shatmach napisał:

> Lidia Kopania jest faworytka,

Moim zdaniem nie warto drugi raz popełniać tego samego błędu.
              • kubissimo Re: To Isis 2 15.02.09, 00:50
                o mamo, andrzej!
                kope lat :)))
                • andrzej26 Re: To Isis 2 15.02.09, 01:15
                  Witam i pozdrawiam.
                  A jak ochłoniesz, napisz proszę co sądzisz o tym koncercie. Ja
                  jestem załamany tym co zobaczyłem. Zarówno występami, jak i formą
                  prezentacji telewizyjnej, w której pomieszano piosenki konkursowe z
                  występami gości. Według mnie w pierwszewj powtórce nie podawano
                  numerów, a w końcu wysiadła wizja i była przerwa w programie ze
                  statycznym ekranem. To takie trochę dno jest.
                  • kubissimo Re: To Isis 2 15.02.09, 13:29
                    Witam ponownie,
                    nie musiałem ochłonąć, bo poczucie żenady wywoływane przez nasz udział w
                    Eurowizji już dawno przekroczyło punkt krytyczny i kompletnie mnie to nie rusza.
                    Niemniej skoro pytasz - koncert był fatalny. Złe było wszystko - organizacja,
                    skład jury, prowadzenie, dobór piosenek... Jeżeli to były najlepsze piosenki
                    zgłoszone do konkursu, to ja z masochistycznym zacięciem chciałbym usłyszeć te,
                    które zostały odrzucone, żeby się przekonać, że faktycznie wybrano najlepsze :///

Pierwszych trzech nie widzialem, tak wiec oszczedzono mi widoku (i dzwieku)
                    Stachursky'ego i Det Betales (?) oraz Man Meadow, którzy z zastanawiajacym
                    uporem (bo to co najmniej ich drugie podejscie) staraja sie o mozliwosce
                    reprezentowania Polski. Z tego co widzialem w zajawkach, ich piosenka niczym nie
                    roznila sie od poprzedniej propozycji, tak wiec tez nic nie stracilem.

Z pozostałej siódemki względnie podobaly mi się dwa kawałki, chociaż ciężko
                    mówić o podobaniu się - raczej chodzi o to, że te piosenki mogłyby pojechać na
                    Eurowizję i być może trochę tam ugrać. Chodzi mi o zespoły Dali i Renton. Oba
                    zespoły poszły w stronę znowu modnych gitar i było to coś, co mogłoby się
                    sprzedać. Rentona docenili jurorzy, ale przepadli w głosowaniu widzów. niestety.

Z reszty kandydatów rozbawiła mnie Tigrita Project i jej ewidentny zachwyt samą
                    sobą na scenie. Niestety to się kompletnie nie przekładało na zachwyt widzów.
                    I zastanawia mnie, na co liczyła Ola Szwed występując z koszmarnym dziadem. Ok,
                    w Polsce bazując na swojej popularności mogła liczyć na głosy widzów, ale w
                    Europie? I nie wiem, czemu miał służyć udział koszmarnego dziada, skoro Włochy
                    od lat nie biorą udziału w Eurowizji, tak więc co najwyżej mogłaby liczyć na
                    głosy Szwajcarów z włoskojęzycznych kantonow. Oczywiscie pod warunkiem, ze
                    chcieliby oni glosowac na ich koszmarna piosenke :/

Jezeli chodzi o zwyciezczynie - to moj pierwszy komentarz był taki sam, jak Twój
                    - druga Isis. Ja wiem, że ta dziewczyna od lat próbuje się wybic i ma na koncie
                    jakies sukcesy, ale do mnie nieszczególnie trafia. Piosenka konkursowa to
                    klasyczny żyłochlast, o którym zapomina się zanim jeszcze się skończy. Do tego
                    koszmarny, kwadratowy angielski, przy którym od razu przypomina mi się
                    nauczycielka wymowy z "Deszczowej piosenki" i jej stały teskt "Round sounds,
                    round sounds";)
                    W kazdym razie jeżeli Kopania wejdzie do finalu, bedzie mogla mowic o dużym
                    szczęściu, bo według mnie, nawet na to nie zasługuje.

a co do "gwiazd" to moim jedynym spostrzeżeniem jest to, że strasznie mi żal
                    Andrzeja Lamperta. Chłopak jest naprawdę zdolny, ale brak mu sensownego pomysłu
                    na siebie i dobrego repertuaru. No ale to stały problem naszego rynku muzycznego :/
                    • kubissimo pe.es 15.02.09, 14:01
                      tak sobie jeszcze pomyslalem, ze w ramach Eurowizji Polacy kompletnie nie
                      doceniaja sily internetu. A przeciez coraz wiecej mlodych artystow wyplywa w
                      oparciu o myspace, czy youtube, no ale do tego potrzebny jest swietny pomysl,
                      jak np. klip zespolu OK GO ( www.youtube.com/watch?v=pv5zWaTEVkI ).
                      Natomiast wszystkie polskie klipy sa robione totalnie siermieznie i tak naprawde
                      to wstyd je pokazac. Klip Kopanii jest wzglednie dopieszczony (troche ladnych
                      zdjec) ale straszliwie banalny i wtorny.
                    • andrzej26 Re: To Isis 2 15.02.09, 15:01
                      Dziękuję za obszerną odpowiedź.
                      Ja też uważam, że jest bryndza wprost niewyobrażalna i Rogowiecki
                      jako szef rozrywki TVP nic nie zmienił na lepsze. Choć jest pewnym
                      sukcesem że nie było wczoraj Ich Troje i Ivana i Delfina.

kubissimo napisał:

> a co do "gwiazd" to moim jedynym spostrzeżeniem jest to, że
                      strasznie mi żal
                      > Andrzeja Lamperta. Chłopak jest naprawdę zdolny, ale brak mu
                      sensownego pomysłu
                      > na siebie i dobrego repertuaru. No ale to stały problem naszego
                      rynku muzyczneg
                      > o :/

Wstyd się przyznać, ale ja przez chwilę przestałem oglądać te
                      wczorajsze eliminacje, wróciłem jak on śpiewał i pomyślałem żeby na
                      jego piosenkę zagłosować. Moim zdaniem była to najlepsza piosenka
                      wczorajszego wieczoru, materiał na przebój. Tylko co to było, jaki
                      miało tytuł? Prędzej czy później ten chłopak wypłynie, bo jest
                      bardzo dobry, a na rynku konkurencja bardzo słaba. Jest dużo młodych
                      ludzi, ale bardzo mało godnych zapamiętania.
                      • kubissimo Re: To Isis 2 15.02.09, 15:34
                        Rogowiecki powinien juz dawno odejsc. On myslami jest wciaz we wczesnych latach
                        90tych :/

a co do Lamperta, to obawiam sie, ze dla niego moze byc za pozno. On jest na
                        rynku od 11 lat. ( pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Lampert )
                        Robi duzo roznych rzeczy, z ktorych niestety niewiele wynika :/
                        tak wlasnie sie marnuje w tym kraju talenty :/
                      • kubissimo mówisz masz 15.02.09, 20:50
                        PIN "Niekochanie"
                        www.youtube.com/watch?v=OiV3rSIPGuk
                        • andrzej26 Re: mówisz masz 15.02.09, 21:22
                          Dziękuję serdecznie!
                          Najwyraźniej przegapiłem tę piosenkę. Sprawdziłem że bywa ona na
                          Playliście Jedynki. Ale ja Polskiego Radia słuchałem kiedyś zawsze
                          rano, ale się odzwyczaiłem ponad 2 lata temu, gdy zaczał nim rządzić
                          PiS. Jak przywrócą do pracy, jak elegancko nazwał były prezes
                          Targalski, "stare kobiety" i "złogi gierkowsko-gomułkowskie" na
                          czele z Szabłowską, może wrócę.
                          • andrzej26 Re: mówisz masz 15.02.09, 21:25
                            andrzej26 napisał:

> ale się odzwyczaiłem ponad 2 lata temu, gdy zaczał nim rządzić
                            > PiS.

Przepraszam, to było już ponad 3 lata temu. Ale nadal w PR nie jest
                            dobrze.
                    • paero123 Re: To Isis 2 16.02.09, 14:25
                      Ten Renton www.myspace.com/rentonrox ? Widziałem ich na Off Festival,
                      koncertowo są nieźli, ale na Eurowizji ich nie widzę...
                      Chętnie widziałbym ich nie-niszową promocje w kraju zamiast różnych pop-gówienek ;-)
    • dona.a Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:06
      Zastanawiam się po co miejsce zajmuje Chamski, takie piosenki są bez
      szans, już takie smęty wystawialiśmy i porażka
      • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:11
        Lepsze, dużo lepsze sa piosenki spiewane przez gości. Tak w ogóle to straszny
        groch z kapustą podczas tych preselekcji. Goscie powinni zaspiewac albo na
        poczatku albo na koncu albo w srodku, a tutaj sa wymieszani z wykonawcami
        konkursowymi. Ludziom sie wszystko pomiesza.
        • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:12
          To jacyś goście byli?

Strasznie smętne te polskie propozycje...
          • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:14
            No przecież co chwile sa. Markowska, Blue Cafe, Paulla, PIN. Olbrychski. Już
            nawet nie pamietam kto był pierwszym konkursowym artystą.
            • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:16
              :D

no to faktycznie namieszali
    • paulinaa Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:13
      no nie żartujcie, oglądacie? :D
      • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:14
        Ja patrze na TVN i pstrykam na TVP :)
        • paulinaa Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:17
          no ja właczyłam tvn i nie chce mi sie pstrykac na tvp;-)
          • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:18
            Ciiii! bo za chwilę ktoś znów napisze, że reklamujemy TVN :D
            • paulinaa Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:18
              hmm czy tylko mi drzewko padło? ;/
              • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:20
                Też mi padło.
            • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:19
              ta piosenka mi sie podoba :x
              • paulinaa Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:19
                az sie włączyłam zeby posluchac :D co to za brzydal spiewa?
                • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:21
                  paulinaa napisała:

> az sie włączyłam zeby posluchac :D co to za brzydal spiewa?

OMG! co to? ale fałszują, porażka!
            • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:19
              Dlaczego ten post jest tu!?! Miał być do Pauliny ogladającej TVN :)
              • paulinaa Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:20
                mowie, ze drzewko padło;/ generlanie foru jest nie w formie od jakiegos czasu :p
                a tu nowy sezon w tv idzie!
                • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:23
                  Moze to nie bylo najlepsze wykonanie, ale mysle, ze to najlepsza piosenka na ten
                  konkurs.
                  • paulinaa Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:26
                    a ta o czekoladzie co tak przez nos spiewa?
                    • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:28
                      Ta z odchylonym paluszkiem?

Nudny ten film na TVN.
                      • paulinaa Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:30
                        też się spodziewałam czegoś ciekawszego;/
                        przełaczyłam się na czas reklamy i chyba już nie wrócę :P
                      • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:31
                        Kiedy będzie Lidia Kopania? Strasznie to nudne. Chce zobaczyc faworytke, wyniki
                        i niech juz kończą.
                        • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:33
                          No własnie, kiedy bedzie - wreszcie się dowiem kto to jest.
                          • paulinaa Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:34
                            a kto to jest?
                            • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:35
                              Jakie smęty, tej pani już podziękujemy - mamy szansę na 0 punktów ;)
                              • paulinaa Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:37
                                ale ona wyje...
                                • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:39
                                  Nie powaliła mnie tym wykonaniem. Wolę Ole Szwed.
                                  • paulinaa Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:40
                                    i tak na tej calej eurozwizji bedziemy na szarym koncu;-)
                                    • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:41
                                      IMO intro z Klanu ma większe szanse na Eurovision niż te propozycje.
                                  • dona.a Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:41
                                    shatmach napisał:

> Nie powaliła mnie tym wykonaniem. Wolę Ole Szwed.
                                    >
                                    Ale Szwed fałszowała:/
                                    • maciej1909 Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:53
                                      jednym słowem masakra w tym roku. Moim zdaniem oani od czekolady
                                      pozytywnie wyróżniła się na tle tej papki i mam nadzieje że to ona
                                      wygra preselekcje
                                      • paulinaa Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:54
                                        slyszalam chyba 2 pisoenki poza czekoladą i jesli ona byla najlepsza to poziom
                                        gorzej niz żałosny
                                    • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:57
                                      dona.a napisała:

> shatmach napisał:
                                      >
                                      > > Nie powaliła mnie tym wykonaniem. Wolę Ole Szwed.
                                      > >
                                      > Ale Szwed fałszowała:/

Poćwiczy i dobrze zaśpiewa. Tutaj nie chodzi o wykonanie tylko o piosenke. :)
                                      • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 22:11
                                        Historyczny konkurs i od razu wtopa. :)
                                      • tulejka_lejka Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 22:13
                                        no i im sie popsulo wszystko...nawet reklamy :))))
                                        • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 22:14
                                          Naprawili :(
                                        • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 22:15
                                          Jakiś biedak chyba grzebał i wszystkie plansze im sie uruchamiały. Łącznie z
                                          reklamami. :)
                                          • mimrek rusłana ładna jest nawet 14.02.09, 22:36
                                            czy sie zdaje mi czy ta rus;ana nawet ladna i zgrabna jest ??
                                            wczesniej tego nie zauwazyłem
      • shatmach Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:15
        Ja ogladam. Jak co roku. Ja to w ogóle mam jakiegoś świra z Eurowizją.
        • paulinaa Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:17
          ciekawe dlaczego :P
      • dona.a Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:16
        A Olbrychskiego z TĄ piosenką kto zaprosił??, jak nic pan Daniel
        musiał podjąć jakąś interwencję:/
        • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:17
          Olbrychski młody? Multitalent bez żadnego talentu?
          • paulinaa Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:18
            a jak sie jego kariera kulinarna rozwija? :D
          • mallina Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 15.02.09, 00:19
            malange napisała:

> Olbrychski młody? Multitalent bez żadnego talentu?

haha
            no nie, to naprawde Ci sie udalo:-))))
            aktor, piosenkarz, gitarzysta, kucharz w jednym
            a jestem pewna ze zapomnialam o wielu talentach
        • dona.a Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:17
          Usłyszałam, że to poza konkursem, no ja myślę
    • dona.a Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:21
      Bocchino i Szwed to ewentualnie w Karlsham, gdzie mamy swojego
      człowieka, ale na pewno nie na Eurowizji
    • dona.a Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:24
      Myślę, że w tym gronie z powodzeniem mogłaby również wystąpić
      Natalia, do tego w jury nie ma ani Kozyry ani Walewskiej
    • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 21:24
      Tigrita Project - widać, że pani na tej diecie nie wytrwała ;)
    • malange OT - co z tym forum 14.02.09, 21:25
      Ciekawe gdzie mi ten post wyskoczy :D
    • andrzej26 Znowu skandal w TVP ! 14.02.09, 22:01
      Wydaje mi się, że w powtórkach nie puścili jednej piosenki - zespołu
      PIN. Moim zdaniem ona była najlepsza z całego koncertu. Kiedyś na
      jakimś festiwalu wręczyli I nagrodę nie temu co trzeba, a potem
      odbierali. Taki to jest poziom profesjonalizmu w TVP.
      • andrzej26 Re: Znowu skandal w TVP ! 14.02.09, 22:06
        A nie, przepraszam. Nie było numerów utworów podczas pierwszej
        powtórki. Ten zespołu PIN był poza konkursem.
        Swoją drogą, to głupi pomysł tak mieszać utwory konkursowe
        i "gwiazd".
        • andrzej26 Teraz im światło wysiadło 14.02.09, 22:11
          andrzej26 napisał:

> A nie, przepraszam. Nie było numerów utworów podczas pierwszej
          > powtórki.

Mam ciemny obraz z logo TVP.
        • dona.a Re: Znowu skandal w TVP ! 14.02.09, 22:21
          andrzej26 napisał:

> A nie, przepraszam. Nie było numerów utworów podczas pierwszej
          > powtórki. Ten zespołu PIN był poza konkursem.
          > Swoją drogą, to głupi pomysł tak mieszać utwory konkursowe
          > i "gwiazd".

Ciekawe czy to pomysł reżysera ten groch z kapustą z piosenkami w
          konkursie i poza we wspólnym pakiecie
          • andrzej26 Re: Znowu skandal w TVP ! 14.02.09, 22:23
            W takim razie stawiam na duet polsko-włoski.
    • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 22:12
      Się popsuło...
    • dona.a Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 14.02.09, 22:14
      A właściwie dlaczego nie ma Dody albo Feel;)
    • malange Stachurski - 1 pkt 14.02.09, 22:45
      Hihihihi :)
    • adam81w Kto to wygrał w końcu? 15.02.09, 02:24
      Bo nigdzie nie pisze. I co teraz? Rozumiem, że teraz będzie właściwa selekcja i
      ten kto wygra będzie nas reprezentował w Moskwie. Czy jak?
      • adam81w Re: Kto to wygrał w końcu? 15.02.09, 02:25
        Aha i ten post powinien być na końcu a nie pod postem o Stachurskim.
    • barbasia1 Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 15.02.09, 15:33
      shatmach napisał:

> Historyczny koncert! Pierwszy w nowej siedzibie TVP. :D
      >

Oglądałam przez moment. Siedziba, z daleka, nawet imponująca!?
      • malange Re: Eurowizja 2009 - Preselekcje 15.02.09, 15:49
        Raczej kiczowata - jak casino w Las Vegas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka