Dodaj do ulubionych

WYGRAŁAM NA 24 H

IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.11.03, 14:04
Postanowiłam sie pochwalić ze wygrałam polszmatowskie bicie rekordu w
oglądaniu 24 h w kinie. A że jeszcze nigdy nic nie wygrałam, załozyłam z tej
okazji nowy wątek....
Obserwuj wątek
    • ariwederczi Re: WYGRAŁAM NA 24 H 19.11.03, 14:13
      Gratulacje, KIRO!!! :) Życzę miłej doby, niezaśnięcia i niezapomnianych
      wrażeń...

I mam nadzieję, że rozumiesz, iż tym samym zobowiązałaś się do zamieszczenia
      na forum relacji, jak to wyglądało "od kuchni"... :)
      • Gość: KIRA Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.crowley.pl 19.11.03, 14:16
        A dziękuję bardzo, bardzo...mam nadzieje ze nie zasnę :)), bo ostatno srednio
        sypiam po 3 godzinki na dobę ......
        • Gość: kicia Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 16:29
          Gratuluje ci rowniez kiro i zycze niezapomnianych chwil:)))
          ja ten serial ogladnelam na plycie jakis czas temu - co prawda nie ciurkiem ale
          prawie - przez 2-3 dni. tak mnie wciagnelo, ze od razu skombinowalam druga
          serie i tez ogladnelam:)
          powodzenia!
          • maniaczytania Re: WYGRAŁAM NA 24 H 19.11.03, 16:38
            przylaczam sie do gratulacji :) tez myslalam o tym, zeby sie zglosic, ale
            jestem ostatnio tak zmeczona, ze zasypiam na stojaco i chyba nie
            wytrzymalabym :)
    • ariwederczi Re: WYGRAŁAM NA 24 H 19.11.03, 18:07
      Możesz wygrać "24" na kasetach video - o ile wytrwasz. Jak zaśniesz, to dadzą
      Ci tylko koszulkę. :)

Żałuję, że nie będę mógł oglądać relacji ("relacyj") w Polshicie w
      niedzielę... :(
    • Gość: AlexK Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 19:04
      Gratulacje :)

No ale czy to nie jest tak, że te pierwsze kilka godzin możesz sobie przespać,
      chyba, że nie widziałaś pierwszych odcinków...
      Chyba, że to będzie coś innego niż w TV??
      A i jeszcze jedno: napisz potem czy puszczali reklamy w miejscach do tego
      wyznaczonych w serialu, ;)

Pozdrowienia
      AlexK
      • Gość: Mains Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.crowley.pl 19.11.03, 19:33
        Wspólczuję. Oglądać tą kichę przez dobę, straszne:(
    • Gość: fka Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.chello.pl 19.11.03, 21:14
      o jak ci fajnie, ja niestety nie mialam tyle szczescia w losowaniu :((((
    • Gość: YANE Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 23:05
      KIRA wez ze soba jakis transparent albo lap sie za lewe ucho, zebym wiedziala
      komu kibicowac ;)))
      Powodzenia
    • Gość: s_l Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 23:19
      KIRA, gratuliera!!!!
      proponuje krasnyj gozdzik w klape marinari, co bym mogl wywrzasnac w pokoju
      mojego telewizora halo kira! tu siedze! halo!
      powinnas zaczac czynic snowe zapasy, zeby cie nie zmoglo - taka wiekopomna doba!
      najgorsze jest myslenie 'zeby tylko nie zasnac-zeby tylko nie zasnac'
      pisz-pisz-pisz relacje
      pozdro
    • Gość: 24fan SEANS & & #35 3424; GODZINY" - PILNE !!!! IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 22:55
      Do wszystkich fanów serialu "24 godziny" i tych wybierających się na bicie
      rekordu.
      |
      |
      |
      |
      |
      |
      |
      |
      |
      |
      |
      |
      \/
      Nina jest agentem, pracuje dla Drazena, zabije na końcu żonę Jacka, zabiła tą
      laskę, która niby sobie żyły podcięła.
      Jack i Palmer mają przejebane, bo Palmer jako senator autoryzował tajną akcję w
      Kosowie. W tej akcji uczestniczył Jack. Przeprowadził

zamach na życie starego Drazena i jego rodziny. Stary przeżył i teraz mści się
      na obydwu. Jack na końcu zabije wszystkich, Palmer zostanie

prezydentem.
      • Gość: jack Re: SEANS & & & #35 35 3424; GODZINY" - PILNE !! IP: 62.233.181.* 20.11.03, 22:59
        ty debilu - tak, wszyscy wiemy jak sie skonczylo, tylko nie kazdy musi sie tym
        chwalic ze ogladnal film. Teraz ci co go jeszcze nie ogladneli maja bardzo
        smutne miny
      • ariwederczi 24fan ZDRADZA ZAKOŃCZENIE 1. SERII!!! 21.11.03, 07:17
        Drugiej pewnie nie oglądał, bo by też napisał... Burak...
        • Gość: 24fan Re: 24fan ZDRADZA ZAKOŃCZENIE 1. SERII!!! IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 00:26
          oczywiście w drugiej serii pojawi się bomba atomowa, która ma explodować w LA w
          ciągu 24 godzin. niby terroryści z bliskiego wschodu, ale tak naprawdę
          amerykańscy biznesmeni, którzy explozją bomby będą chcieli wywołać wojnę na
          Bliskim Wschodzie w celu zagarnięcia tamtejszych pól naftowych. Żona Palmera
          będzie w to zamieszana. na końcu palmer zostanie zarażony wirusem przez Mandy -
          tą laskę-lesbę z 1 sezonu, która wyskoczyła z samolotu, którym leciał ten
          fotograf. 3 sezon zaczyna się trzy lata później, palmer żyje... cdn
    • Gość: YANE KIRA juz pewnie zaczela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 00:18
      Juz pewnie sa w srodku. Ciekawe jak to bedzie pachnialo za 10 godzin ;)
      • westpoint Re: KIRA juz pewnie zaczela 22.11.03, 00:21
        A jak to dopiero będzie pachniało za 24 godziny!!! ;)
        Serdecznie im współczuję. Ale przecież sami się na to zdecydowali.
        • Gość: 24fan Re: KIRA juz pewnie zaczela IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 00:26
          oczywiście w drugiej serii pojawi się bomba atomowa, która ma explodować w LA w
          ciągu 24 godzin. niby terroryści z bliskiego wschodu, ale tak naprawdę
          amerykańscy biznesmeni, którzy explozją bomby będą chcieli wywołać wojnę na
          Bliskim Wschodzie w celu zagarnięcia tamtejszych pól naftowych. Żona Palmera
          będzie w to zamieszana. na końcu palmer zostanie zarażony wirusem przez Mandy -
          tą laskę-lesbę z 1 sezonu, która wyskoczyła z samolotu, którym leciał ten
          fotograf. 3 sezon zaczyna się trzy lata później, palmer żyje... cdn
          • westpoint Re: KIRA juz pewnie zaczela 22.11.03, 00:39
            Rany dałbyś sobie spokój!!! Nie bądź takim idiotą i nie mów co będzie dalej!!!
            Widzę, że Cie to bawi, ale skończ już swoją zabawę bo to co robisz jest
            poprostu czystym chamstwem!!!
            I spróbuj jeszcze coś napisać to Cię znajdę i.....cdn.
          • Gość: YANE Re: KIRA juz pewnie zaczela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 00:40
            Ukolo zaczynasz mnie coraz bardziej draznic. Idz Ty juz spac smutny czlowieczku!
    • punia68 Relacji, relacji! 24.11.03, 08:53
      Odespałaś już to nocne szaleństwo?
      Czekamy na obiecaną relację...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka