Gość: KIRA IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.11.03, 14:04 Postanowiłam sie pochwalić ze wygrałam polszmatowskie bicie rekordu w oglądaniu 24 h w kinie. A że jeszcze nigdy nic nie wygrałam, załozyłam z tej okazji nowy wątek.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariwederczi Re: WYGRAŁAM NA 24 H 19.11.03, 14:13 Gratulacje, KIRO!!! :) Życzę miłej doby, niezaśnięcia i niezapomnianych wrażeń... I mam nadzieję, że rozumiesz, iż tym samym zobowiązałaś się do zamieszczenia na forum relacji, jak to wyglądało "od kuchni"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.crowley.pl 19.11.03, 14:16 A dziękuję bardzo, bardzo...mam nadzieje ze nie zasnę :)), bo ostatno srednio sypiam po 3 godzinki na dobę ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 16:29 Gratuluje ci rowniez kiro i zycze niezapomnianych chwil:))) ja ten serial ogladnelam na plycie jakis czas temu - co prawda nie ciurkiem ale prawie - przez 2-3 dni. tak mnie wciagnelo, ze od razu skombinowalam druga serie i tez ogladnelam:) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: WYGRAŁAM NA 24 H 19.11.03, 16:38 przylaczam sie do gratulacji :) tez myslalam o tym, zeby sie zglosic, ale jestem ostatnio tak zmeczona, ze zasypiam na stojaco i chyba nie wytrzymalabym :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: WYGRAŁAM NA 24 H 19.11.03, 18:07 Możesz wygrać "24" na kasetach video - o ile wytrwasz. Jak zaśniesz, to dadzą Ci tylko koszulkę. :) Żałuję, że nie będę mógł oglądać relacji ("relacyj") w Polshicie w niedzielę... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlexK Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 19:04 Gratulacje :) No ale czy to nie jest tak, że te pierwsze kilka godzin możesz sobie przespać, chyba, że nie widziałaś pierwszych odcinków... Chyba, że to będzie coś innego niż w TV?? A i jeszcze jedno: napisz potem czy puszczali reklamy w miejscach do tego wyznaczonych w serialu, ;) Pozdrowienia AlexK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mains Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.crowley.pl 19.11.03, 19:33 Wspólczuję. Oglądać tą kichę przez dobę, straszne:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fka Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.chello.pl 19.11.03, 21:14 o jak ci fajnie, ja niestety nie mialam tyle szczescia w losowaniu :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 23:05 KIRA wez ze soba jakis transparent albo lap sie za lewe ucho, zebym wiedziala komu kibicowac ;))) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: WYGRAŁAM NA 24 H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 23:19 KIRA, gratuliera!!!! proponuje krasnyj gozdzik w klape marinari, co bym mogl wywrzasnac w pokoju mojego telewizora halo kira! tu siedze! halo! powinnas zaczac czynic snowe zapasy, zeby cie nie zmoglo - taka wiekopomna doba! najgorsze jest myslenie 'zeby tylko nie zasnac-zeby tylko nie zasnac' pisz-pisz-pisz relacje pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 24fan SEANS & & #35 3424; GODZINY" - PILNE !!!! IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 22:55 Do wszystkich fanów serialu "24 godziny" i tych wybierających się na bicie rekordu. | | | | | | | | | | | | \/ Nina jest agentem, pracuje dla Drazena, zabije na końcu żonę Jacka, zabiła tą laskę, która niby sobie żyły podcięła. Jack i Palmer mają przejebane, bo Palmer jako senator autoryzował tajną akcję w Kosowie. W tej akcji uczestniczył Jack. Przeprowadził zamach na życie starego Drazena i jego rodziny. Stary przeżył i teraz mści się na obydwu. Jack na końcu zabije wszystkich, Palmer zostanie prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: SEANS & & & #35 35 3424; GODZINY" - PILNE !! IP: 62.233.181.* 20.11.03, 22:59 ty debilu - tak, wszyscy wiemy jak sie skonczylo, tylko nie kazdy musi sie tym chwalic ze ogladnal film. Teraz ci co go jeszcze nie ogladneli maja bardzo smutne miny Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi 24fan ZDRADZA ZAKOŃCZENIE 1. SERII!!! 21.11.03, 07:17 Drugiej pewnie nie oglądał, bo by też napisał... Burak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 24fan Re: 24fan ZDRADZA ZAKOŃCZENIE 1. SERII!!! IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 00:26 oczywiście w drugiej serii pojawi się bomba atomowa, która ma explodować w LA w ciągu 24 godzin. niby terroryści z bliskiego wschodu, ale tak naprawdę amerykańscy biznesmeni, którzy explozją bomby będą chcieli wywołać wojnę na Bliskim Wschodzie w celu zagarnięcia tamtejszych pól naftowych. Żona Palmera będzie w to zamieszana. na końcu palmer zostanie zarażony wirusem przez Mandy - tą laskę-lesbę z 1 sezonu, która wyskoczyła z samolotu, którym leciał ten fotograf. 3 sezon zaczyna się trzy lata później, palmer żyje... cdn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE KIRA juz pewnie zaczela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 00:18 Juz pewnie sa w srodku. Ciekawe jak to bedzie pachnialo za 10 godzin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: KIRA juz pewnie zaczela 22.11.03, 00:21 A jak to dopiero będzie pachniało za 24 godziny!!! ;) Serdecznie im współczuję. Ale przecież sami się na to zdecydowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 24fan Re: KIRA juz pewnie zaczela IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 00:26 oczywiście w drugiej serii pojawi się bomba atomowa, która ma explodować w LA w ciągu 24 godzin. niby terroryści z bliskiego wschodu, ale tak naprawdę amerykańscy biznesmeni, którzy explozją bomby będą chcieli wywołać wojnę na Bliskim Wschodzie w celu zagarnięcia tamtejszych pól naftowych. Żona Palmera będzie w to zamieszana. na końcu palmer zostanie zarażony wirusem przez Mandy - tą laskę-lesbę z 1 sezonu, która wyskoczyła z samolotu, którym leciał ten fotograf. 3 sezon zaczyna się trzy lata później, palmer żyje... cdn Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: KIRA juz pewnie zaczela 22.11.03, 00:39 Rany dałbyś sobie spokój!!! Nie bądź takim idiotą i nie mów co będzie dalej!!! Widzę, że Cie to bawi, ale skończ już swoją zabawę bo to co robisz jest poprostu czystym chamstwem!!! I spróbuj jeszcze coś napisać to Cię znajdę i.....cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: KIRA juz pewnie zaczela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 00:40 Ukolo zaczynasz mnie coraz bardziej draznic. Idz Ty juz spac smutny czlowieczku! Odpowiedz Link Zgłoś
punia68 Relacji, relacji! 24.11.03, 08:53 Odespałaś już to nocne szaleństwo? Czekamy na obiecaną relację... Odpowiedz Link Zgłoś