Dodaj do ulubionych

Ale przedstawienie dała Fryta

IP: *.udn.pl 04.12.03, 23:02
Na aktorke to by sie nadała nie? Wie jak grac ,teraz wszyscy sie ujmą za
biedną Agniesią
Obserwuj wątek
    • eroll1985 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 04.12.03, 23:48
      Gość portalu: seba napisał(a):

> Na aktorke to by sie nadała nie? Wie jak grac ,teraz wszyscy sie ujmą za
      > biedną Agniesią
      ja na pewno się nie ujmę.
    • lahliq Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 09:01
      A co zrobiła???
      Nie widziałam, a strona BB nie chce się otworzyć. Widziałam tylko soft wersję
      popołudniową. Fryta zaczęła robić zdziwione oczy a'la Leszek. Naprawdę była z
      nim zżyta. ;)
      • sonny07 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 09:23
        Konkluzja do całego zajścia i toczącego się od dłuższego czasu sporu między
        Grzybiarką a Aldim jest taka (według eki od Krisa rzecz jasna) - WSZYSTKIEMU
        WINNY JEST WOJTEK CEJROWSKI!!!! Kris dał to wyraźnie do zrozumienia, mówiąc,
        że 'a wszystko zaczęło się od tego...' No i pokazali zapłakaną Frytę, kolejny
        raz mgłę z powitania z Pierwszym Pizgaczem Kubkiem III RP Fryty, znowu jej doły
        i takie tam sratytaty. Ibisz maglował później Frytę z tego, aby uchyliła całemu
        narodowi swoją historię i dlaczego tak po boksersku reaguje na zaczepki
        dotyczące jej famuły. No więc Miss Pobocza zaczęła mówić o swoich ojcu i w
        pewnym momencie nie wytrzymała - łzy, płacz, wkurwienie i opuściła stołek z
        tych nerwów (aha, dała do zrozumienia, że ta 'samobójcza' śmierć jej ojca była
        podejrzana i to był moment, kiedy mi się spodobała, bo fakt jest faktem,
        Karolinka Wajda i jej udział w tym wszystkim nie jest do końca wyjaśniony...).
        Metju natychmiast pobiegł za nią, za Metju kamerzyści.. Bonnie i Clyde zamknęli
        się w służbówce, papparazzi od Ibisza otworzyli drzwi i lecą na lajwa.. Mefju
        się wkurwia - myslałem że ich zpizga i przy okazji kamery rozpierdoli!! Po
        pewnym czasie wszystko wróciło do normy, no i Ibisz zaczął jechać po Aldku, że
        niby kurwa to jego wina, że doszło do tej sytuacji.. żenada - rzygam jak widzę
        te Ibisza zagrywki!!! Dobrze, że później Doda go kilka razy zgasiła i biedny
        Krzyś musiał ratować się wpuszczeniem reklam, bo inaczej panna Virgin by go
        skompromitowała na maksa :))
        Zen wybiera na drugie, siada Siemiński... do dupy z taką robotą!!!
        • lahliq Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 09:29
          Magda dostała tyle minusów? Podobał mi się moment gdy Fryta dostawał od niej
          minusa: szok i wściekłośc. ;) No ale jak widzę szybko się opanowała i wiedziała
          jaką przyjąć strategię. Taak... Taka rozpacz po ojcu, aha...
          A jak tam słynna Doda - cos ciekawego wypaliła? Czy ton ona będzie tą nową
          osobą? Czy wpisze się do gangu blondynek? Modra też na początku robiła
          wrażenie "twardej".
    • tropicielka Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 09:16
      najlepiej to przypierdolic jej w pysk.. nie?
    • Gość: ckm Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 09:29
      Heloł ewrybady, wczoraj lookałem na wiekopomną epopeję w postaci hirołsów
      górników-wiertników, ale od czasu do czasu robiłem dzikie skoki na baaar, i tak
      się złożyło że na najlepszy moment też, fryta odjebała taką manianę że myślałem
      iż lookam na jakiś serial wenezuelsko-brazylijsko-mehikowaty.Była numero uno
      żenady którą zaplanawała w swoim móżdzku o wym. mikron na mikron.Metju
      oczywiśćie poleciał za nią, poszczekał na operatorów, i było wielkie
      buuuum.Aldi z siemiński sobie pogruhali, a zen-kozi syn pokazał że nie jest
      neutralny jak zapewniał tylko chce się ogrzać w smrodzie spalonego tłuszczu po
      frytkach z baru na dworcu.
      • kicia_80 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 10:11
        rzeczywiscie, przedstawienie pierwsza klasa:(((

nawet pisac mi sie nie chce....
        zalosne

i co? damian posadzi ja na krzesle razem z magda? chyba nie:(( posadzi aldka i
        magda wyleci

a tak swoja droga - co oni wszyscy z tymi 360 stopniami?? to jak to jest -
        skonczyli podstawowke czy nie?
        • Gość: ckm Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 10:17
          No przecież wiadomo że jak siądzie frytka z siemiński to ta druga nie ma szans,
          jeżeli fytka i aldi to mamy przedwczesny finał.Z tymi stopniami tak, też dali
          ciała, aaaaa.. i dobre było jak aldi walnął o uczuciu miedzy nim a siemieniem,
          że czas jest lekarstwem, haha dojebał do pieca.
          • kicia_80 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 10:22
            a ja mysle, ze fryta mimo wszystko zrobilaby odjazd - nalezy jej sie, dla jej
            wlasnego psychicznego zdrowia - na sygnale do psychiatry:))

ciekawe, czy polszmat ingeruje w wyniki????? nawet gdyby 90% glosowalo za jej
            wywaleniem, to czy by tak sie stalo?????
            zreszta...kto to sprawdzi?

• Gość: ckm Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 10:31
              Taaaa... wyniki to druga sprawa, ibis dał do zrozumienia że fryta jest
              poszkodowana i że trzeba się nad nią ulitować, może też tak być że jak siądzie
              z siemieniem to przegra, bo ludziska po niej jadą jak po łysej kobyle.
              • sonny07 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 10:36
                ... nie moze przegrać ktoś, kto jest lokomotywą tego programu (zdezelowaną i z
                przebiegiem kilku kółek dookoła świata z Willy'm Fogiem, ale jest!), tak więc
                nawet gdyby Zen wydymał publicznie kozę dla podniesienia swej popularity a
                Aldek zrobił sobie tatuaż na fiucie, to Fryta nawet nic nie robiąc w tym czasie
                tylko szyjąc kolejne korale z pomponów - ma finał jak w banku!!! Chociaż marzą
                mi się 'romantyczne' gorące - Metju i Płaczka.. byłoby cudnie!
      • Gość: KIRA Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.12.03, 10:36
        Kurde ja tez wczoraj jako maniak telewizyjny mialam ciezkie zycie, a wic
        gornicy-wiertnicy obowiazkowo, skok na bar i kurier tvp3 no bo przeciez
        helikopter pirdyknał, kurde kurde jakos sie wyrobilam ale i obejrzalam amerikan
        hit i scene dramatyczną i helikopter wow jestem dumna....
        A co do fryty to hmm, laska główkuje jak zdobyc popularnosc bo wie ze szanse sa
        nardzo nijakie wiec teraz ona bedzie uczuciowa mila grzeczna i pewnie znowu
        wszyscy zaczna sie przytulać (chyba juz za tym zatesknilam;)
        • Gość: ckm Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 10:41
          Njo....miller wczoraj piznoł blek hołk dałn, ale zaamortyzowała upadek jakubka
          swoimi superbaloonami i chłopina ma tylko dwa kręgi rozjechane, taaa....
          telewizornia wczoraj rozrywała widownię, swoją drogą ciekawe jak z
          oglądalnością co było lepsze skok na meteor czy na baaaar.
          • sonny07 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 10:44
            zaryzykuję stwierdzenie,że Miller odebrał trochę widzów Frycie i Ibisz chyba
            powtórzy wyciskacz łez w sobotę - w zwolnionym tempie..
    • Gość: łezka Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 05.12.03, 10:45
      dopiero wczoraj miałam okazję podziwiać rózowy zestaw Fryty-jak mi Mikolaj
      takiego kompleciku nie przyniesie,to sie potnę;))
      wystep Fryci był w jej stylu-mnie najbardziej podobał się Kris ,jak przygadał
      Aldiemu,kto jest gospodarzem(a raczej cieciem) i decyduje,co będzie w
      programie.jejku,jaki on wazny.fajowo ma;))
      • sonny07 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 10:47
        szkoda, że Kris nie dodał tu jeszcze: 'rozumiemy się?? no!' W remake'u
        ALTERNATYW z powodzeniem mógłby grać odnalezionego pod Sochaczewem, nieślubnego
        syna Anioła, który za pomocą sms-ów wydawał by dyspozycję lokatorom bloku..
        • Gość: ckm Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 10:51
          Ale kozaka już nie rżnoł jak przyszła doda, zakasowała go parę razy i się kurde
          zakręcił jak faworek w tłusty czwartek.
          • sonny07 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 10:58
            zakozaczył przy Dodzie tylko na początku, jak zapodał całemu narodowi, że
            podobnie jak były men Dody, on też nurkuje na Mazurach :)) Doda jednak szybko
            odbiła piłeczkę i palnęła o byłym trafionym zatopionym, co mogłoby i do Krisa
            się odnieść.. :) Z Majdanem i strzelaniem bramek przez niego to trochę
            pojechała, bo Radek przecież między słupkami biega, no chyba, że z nudów
            samobója od czasu do czasu pierdyknie.
            Kurde, kto będzie Jokerem??? Może któryś z dzieciaków Erica??
            • kicia_80 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 11:12
              do helikoptera millera nalali biopaliwa, to i zlecial:)))) teraz go powinni
              wozic od szpitala do szpitala, szukac wolnych miejsc az do maja

a jokerem powinien zostac Ken wiewiorski:)))))
              • Gość: łezka Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 05.12.03, 11:18
                tak,tak-ja też chcę Kena;))całego wydepilowanego i z pazurkami pociągniętymi
                bezbarwnym lakierkiem.cukiereczek:))
                • sonny07 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 11:26
                  a ja bym chciał tego lovelassa Arka z drugiej edycji - był czadowy - sceny z
                  różami, kiedy to okazało się, że kręci na dwa baty były komediowe maksymalnie..
                  ciekawe co teraz koleś porabia, tak na marginesie..
                  a co do soboty, to już teraz czuję, że będę tym jokerem rozczarowany, no chyba
                  że Ibisz na sznureczku jakąś kozę spod samiuśkim Tater przyprowadzi i
                  zakwaterują ją w pokoju Zena. Koza będzie miała okres, Zen wpadnie w depresję,
                  że wybzykać jej nie może i odejdą razem z programu..
                  kurwa, weekend już czuję i pierdolę 3 po 3 :))
                  • kicia_80 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 11:35
                    taaa - likend:)))

faktem jest, mogliby sie w polszmacie sprezyc i wsadzic jakiegos odjazdowego na
                    maksa jokera!
          • tropicielka Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 11:14
            widzę tutaj " cięty języczek", ty to byś sobie dał radę z taką panną Dodą ho ho

Frytka potrzebuje psychiatry , jest troszkę niezrównoważona, nie ma się co
            dziwić
            aldek za to wystąpił jako organizator - dobry dla tłumów ! idealny i
            przedsiębiorczy
    • Gość: Qió_ba Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.12.03, 20:15
      Fryta to maxymalna pyta !!!!
      Wypi...lić ją z Baru bez prawa pojawiania się gdziekolwiek na świecie.
      Won z tą wieśniarą na Madagaskar !!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka