Dodaj do ulubionych

Karol Strasburger ! :))

06.12.03, 14:27
Przed chwila w "Familiadzie":
wydanie mikołajkowe - wszyscy przebrani w czewrwone stroje i czapki
Karol do aktorki Sylwii Gliwy:
"Teraz chcialbym zostac na sekunde ze swietym Mikolajem czyli MERRY
CHRISTMAS !"

I jak go nie lubic :)
----------
Przyszlem wczesniej, gdyz nie mialem co robic... (Mis)
Obserwuj wątek
    • Gość: s_l Re: Karol Strasburger ! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 14:36
      strasburgera lubilem jako agenta nr 1 i w oczywiscie polskich drogach, pamietam
      tez taki reportaz o nim z poczatku lat osiemdziesiatych jak trenuje na sali,
      rozne drazki cuda-wianki, strasznie mi wtedy imponowal
      niestety familiada byla gigantycznym rozczarowaniem, nie jestem w stanie tego
      ogladac, dziwie sie ze gosc sie jeszcze trzyma w tym teleturnieju - tylu innych
      padlo
      najbardziej dobija jego zerowe poczucie humoru i te dowcipuszki na sile
      poza tym - przeciez to nie leci na zywo, jak mogli puscic pana merry x-masa na
      antene...
      • spatologizowana_sempiterna Re: Karol Strasburger ! :)) 07.12.03, 10:58
        Familiada jest the best. Dla mnie to prawdziwy fenomen - zarówno program
        Familiada, jak i prowadzący pan Strasburger. A najbardziej mnie fascynuje to,
        że taki gniot abslotuny z drewnianym prowadzeniem i drewnianymi dowcipasami, w
        którym od 10 lat leci w kółko to samo, utrzymuje tak wysoką pozycję w
        rankingach oglądalności i przez to nie spada z ramówki.

Chociaż o "G.. warte" z p. Drozdą można powiedzieć to samo - a też nie spada.
    • magda_s4 Re: Karol Strasburger ! :)) 07.12.03, 23:22
      Pamiętam, jak Karol Sz. ;) występował onegdaj w "Szansie na sukces" z Arką
      Noego. Kiedy przyszedł, przywitał dzieci mówiąc: "Dzień dobry, dzieci-śmieci!".
      A na to prowadzący Mann odrzekł: "Pan Karol jak zwykle przywitał nas dowcipem"
      buaaaahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: P-77 Re: Karol Strasburger ! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 23:28
        Strasburger to przeciętny aktor (by nie powiedzieć słaby) z dobrymi warunkami
        fizycznymi. Ale w Familiadzie mimo wszystko się sprawdza, zresztą te dowcipy na
        początku być muszą bo przecież program jest na licencji.
        A do magdy s4 - onegdaj to znaczy przedwczoraj.
        • Gość: verte A kto to w ogóle jest ten Karol Hamburger? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 23:31
          Czy cheeseburger czy jak mu tam?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka