kubissimo 20.05.09, 22:47 moze jestem slepy, ale nie ma zadnego watka? hmmm w kazdym razie chcialem powiedziec, ze chetnie pozegnalbym Jadzke i Pawla. Dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darioszka00 Re: ycd 20.05 20.05.09, 22:53 Zgadzam się, Jadźka i Paweł do domu! Ja nie wiem co ludzie w tej jadzce widza, mowi niewyraźnie,wygląda jak fleja do tego tylko w hip hopie jest dobra, a w kazdym innym tancu tragedia i jest zagrozona co odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
darioszka00 Re: ycd 20.05 20.05.09, 22:59 pawel z głowy ale z jadźka sie nie uda tak łatwo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: ycd 20.05 20.05.09, 23:01 Boję się o Julkę, ale jestem bardzo zadowolona, że wreszcie pozbyliśmy się pana Grochówki. Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: ycd 20.05 20.05.09, 23:05 No proszę, naród jednak przejrzał dziś na oczy - Jadzia i Paweł out :) Odpowiedz Link Zgłoś
darioszka00 Re: ycd 20.05 20.05.09, 23:07 To był mój odcinek hura hura hura :) Trzymam kciuki za wygraną Julki, a na drugim miejscu za Anie, ale Julka jakaś taka sympatyczniejsza i oczywiście bardzo utalentowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: ycd 20.05 20.05.09, 23:14 Obejrzałem swój drugi odcinek tej edycji i jakims specjalnym jasnowidzem nie trzeba bylo byc zeby wiedziec ze czas na Pawła i Jadzke przyszedl. Trzymam kciuki za Anie gdyż obok Jurija jest jedyna wyrazista postacia tej edycji Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ycd 20.05 20.05.09, 23:26 a jak rozumiesz slowo WYRAZISTY? Bo moim zdaniem bylo tu pare osob, ktore byly bardziej wyraziste niz Ania, ze o Juriju nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: ycd 20.05 21.05.09, 15:22 W taki sposób, że oglądając niewiele odcinków z tej edycji w całości (większość raczej w kawalkach) nikt inny nie zapadł mi w pamięć reszta finałowej 16 wydaje się byc nijaka i całkowicie pozbawiona charyzmy Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: ycd 20.05 20.05.09, 23:14 Ja tam uważam, że to Ania jest sympatyczniejsza i bardzo utalentowana, ale Julka też mi się podoba i jestem za tym, żeby obie znalazły się w finale. A jako trzeci - również utalentowany i sympatyczny Łukasz. Piotrek mi jakoś nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ycd 20.05 20.05.09, 23:23 skoro dobrze mi idzie, to moze od razu zamawiam w przyszlym tygodniu pozegnanie z Piotrem. W sumie nic do niego nie mam, ale mysle, ze finalowy sklad: Ania, Julia i Łukasz bedzie sprawiedliwy w stosunku do ich dokonan i talentu. Jezeli chodzi o glowna wygrana, to sam juz nie wiem, czy przyznalbym ją Ani, czy Łukaszowi. Mysle, ze oboje na nia zasluguja. Julia nie robi na mnie takiego wrazenia, jak na jurorach. Jest naprawde niezla, ale nie zeby tam od razu takie bardzo wielkie halo. I na koniec mala refleksja na temat Łukasza - to jest typ, ktory strasznie duzo traci, kiedy przestaje tanczyc. A juz nie daj boze dac mu mikrofon do reki ;) Co prawda daleko mu mu do Marcina z poprzedniej edycji, ale on naprawde nie powinien zabierac glosu. Na oslode powiem, ze jesli chodzi o facetow (chlopakow) tej edycji, to moim zdaniem wlasnie Lukasz ma najladniejsze, bardzo proporcjonalne cialo. Typ sportowca, a nie pakera z osiedlowej silowni ;) Jak kiedys bede mlodszy i szczuplejszy, to chcialbym wygladac jak on ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: ycd 20.05 21.05.09, 00:06 Zgadzam się co do słowa z tym, co napisałeś, dodam tylko, że imo również Julka traci, kiedy kończy tańczyć, a jeszcze bardziej, gdy zaczyna mówić. Ale Marcina oczywiście żadne z nich pod tym względem nie przebija, masz absolutnie rację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: ycd 20.05 21.05.09, 07:55 Zgadzam sie w kwestii Łukasza - byłam zdziwiona, że to dziecko ma takie ciało.:) W kwesti "gdy sie odzywa, to traci" - tak jest w przypadku mlodszych uczestników i trudno sie dziwić (chociaż w przypadku starszych czasami też). Łukasz tańczy lekko, z gracja, a jeśli rzeczywiscie jest takim idolem nastolatek, to wygraną ma w kieszeni. Podzielam także opinię na temat Piotrka - jest najsłabszy, powinien za tydzień odpaść. Ania jest bardzo kobieca, zmysłowa, tańczy przepięknie, ma cos co chyba nazywają świadomoscia ruchu i ciała. Chciałabym żeby to ona wygrała. Poza tym wydaje sie być fajną dziewczyną. Julia tańczy bardzo dobrze, ale imo brakuje jej tego czegos, no ale pewnie to kwesia wieku i doswiadczenia. Co do odpadniętych - polubiłam Pawła, ale na niego już przyszedł czas. A barwna osobowosć Jadźki jakoś mi sie przejadła. Poza tym, jak napisano, obydwoje radzili sobie tylko w swoich technikach, a Jadźka nawet w hip-hopie nie powalała. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: ycd 20.05 21.05.09, 20:03 kubissimo napisał: > Jak kiedys bede mlodszy i szczuplejszy, to chcialbym wygladac jak on ;))) Chwala Ci za to cudne zdanie i za nietuzinkowe marzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
alanor Re: ycd 20.05 22.05.09, 13:36 A ja się nie zgodzę że Piotrek jest słabszy od Łukasza :) Piotr dużo razy losował tańce towarzyskie, jego salsa była bardzo dobra, a w ostatnim walcu wiedeńskim chemia między nim a partnerką spowodowała że naprawdę miałam ciary. Łukasz tańczył towarzyski raz, tańczył tango , które było jedną wielką masakrą. Nie chce sobie nawet przypominać tego tańca, okropieństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ycd 20.05 22.05.09, 14:02 tanczyl tez rock'n'rolla z Ania i oboje koszmarnie dali wtedy ciala. niemniej bardziej do mnie trafia jego taniec, ktory potrafi bardzo rozczarowac, jak i zachwycic, niz wystepy Piotrka, ktory jest poprawny i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: ycd 20.05 22.05.09, 14:12 Z jednym małym wyjątkiem - w walcu, który mnie urzekł, celowo przyglądałam się nie tylko temu, jak tańczy ale "co" ma na twarzy, tzn. chciałam sprawdzić czy to co mówi Piróg, że jest człowiekiem bez twarzy, to prawda. Tym razem była to nieprawda - ten facet (chłopiec ;) ma duszę i uczucia, które widać, a w tym tańcu zatopił się calusieńki po czubki palców... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: ycd 20.05 22.05.09, 14:19 np. to zdjęcie: youcandance.plejada.pl/8150,3,w_you_can_dance_walka_o_broadway_trwa,foto_duze.html Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ycd 20.05 22.05.09, 18:34 a skoro juz jestesmy przy jego twarzy, to okulary, ktore mial na nosie w lockingu to dla niego idealny gadzet. Szerokie oprawki kompletnie przyslonily jego wielkie brwi. Powinien sobie sprawic takie cudo (niech to beda nawet zerówki) i nigdy nie zdejmowac, bo bardzo dobrze wygladal. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: ycd 20.05 22.05.09, 22:12 Ale oni je chyba jemu ostatnio trochę wyregulowali! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ycd 20.05 21.05.09, 09:00 no wreszcie jadźka i paweł! chciałabym, żeby wygrał Lukasz ale to chyba raczej z braku lepszego kandydata, bo nikt mnie nie zachwyca Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: ycd 20.05 21.05.09, 09:59 witam, po wczorajszym.Julia i Lukasz to bylo piekne.Julia bardzo fajnie odnajduje sie w duetach, fajna dziewczyna.Lukasz pieknie wyglada w tancu, ma w sobie cos. Piotrek fajny chlopaczek, tez jest ok. ANNA - urosla na moja faworytkę, choc nie bylam do niej na poczatku przekonana. Ma pienke cialo, oczy, sposob poruszania sie i wypowiadania sie, jest cudowna i zycze jej wygranej!!! Pawel-tez go polubilam, bardzo dobrze sobie radzil no ale na tym etapie niestety przyszedl jego czas, ale zachowal sie z gracją i zycze mu wszystkiego najlepszego. JAdzka - jakos mnie nie powalala, troche zbyt malo delikatna jednak. Ciekawa jestem finalu... Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: ycd 20.05 21.05.09, 11:21 wczorajszy odcinek byl wg mnie zdecydowanie najlepszy w tej edycji. kurde, jak mi przykro sluchac tych historii o mamach za granicą i tęskniących za nimi dziecmi. wiem, teraz to juz dorosłe kobiety, mnóstwo w Polsce takich historii, a jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: ycd 20.05 21.05.09, 11:42 Z drżeniem serca oglądałam rozstrzygnięcie na końcu, ale jednak było po mojej myśli ;-) Moim zdaniem najlepszy odcinek te edycji, rozpłynęłam się przy walcu Ani i Pawła (mimo iż nie był perfekcyjny, ale świetnie "zagrany" i to moim zdaniem lepiej przez Pawła, bo Ania... nie musiała nadrabiać "grą" aż tak bardzo ;) oraz przy street jazzie Julii i Łukasza - piękne wykonania, naprawdę! Teraz dalej już powinno być zgodnie z oczekiwaniami: Paweł jest następny do odpadnięcia, a potem finał w najlepszej trójce, z której jest mi obojętne, kto wygra, bo i poziom sympatyczności i umiejętności jest wyrównany - z przewagą na korzyść Ani :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ycd 20.05 21.05.09, 11:45 heh, czy aby na pewno masz na mysli Pawła? ;) i mimo wszystko nie powiedzialbym, zeby umiejetnosci Ani i Julki byly wyrownane. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: ycd 20.05 21.05.09, 12:02 Nie rozumiem- Paweł w końcu dobrze zatańczył czy do odpadnięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo plota? 25.05.09, 00:37 pudel przebąkuje, ze tvn rozwaza podziekowanie za wspolprace Weronice, a na jej miejsce chce sciagnac Krystyne Mazurowne. Nie wiem, w czyjej glowie sie urodzil ten pomysl, ale jestem zachwycony i mam nadzieje, ze tak bedzie :) jak komus nazwisko Mazurowna nic nie mowi, to polecam: kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53662,4203474.html Odpowiedz Link Zgłoś