Dodaj do ulubionych

Świnka Jacka zMjak M

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.03, 19:47
rożsmieszyło mnie do łez.Czyli Gonera odchodzi z serialu....ale go
urządzili...hahhahahahhaha
Obserwuj wątek
    • Gość: ella Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 19:51
      dlaczego niby ma odejść bo nie widzę tu jakiegokolwiek związku?
      • Gość: merc Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.03, 19:55
        no,bo ma odejść,wieć mu wymyslili takie odejście...serio.Mozna było przeczuc
        jak to bedzie ,ale było jeszce smieszniejsze.Gonera naprawde odchodzi z
        serialu.
    • pawel-strzalka Re: Świnka Jacka zMjak M 09.12.03, 20:06
      tez słyszalem ze odchodzi ale podobno mieli go wyslac gdzis do moskwy służbowo
      • Gość: merc Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.03, 21:37
        ale dawno mnie nic nie rozsmieszyło jak ta swinka
        • Gość: max Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.chello.pl 09.12.03, 22:30
          czyżby odszedł z tego samego powodu co wilczak z na dobre i na złe?
          • Gość: merc Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.03, 01:32
            raczej był znudzony juz serialem...
          • Gość: yannis Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 10:45
            a z jakiego powodu odszedł Wilczak?
            • Gość: max Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.chello.pl 10.12.03, 12:17
              z powodu bezpłodności
    • Gość: romek atomek Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 08:31
      Wyjedzie, ale wróci. Tylko, że w międzyczasie Marta pozna nowego kolegę, a
      Jacek wróci do hazardu (tym razem moskiewskiego)! ;)
      • Gość: P-77 Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 20:11
        Nie wiem co w tym śmiesznego? Świnka u dorosłych przebiega dużo poważniej niż u
        dzieci - może powodować poważne komplikacje. Nie wiem czy także bezpłodność,
        ale przecież każda choroba rozwija się intelektualnie. Oczywiście jeśli
        zakładamy, że Jacek mówi prawdę.
        • Gość: merc Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.03, 02:22
          no przeciez nie smieję się z choroby,bo mnietez się zdarzyła niedawno,ale tu
          ten wybieg jest smiesznypo prostu plizzzzzz o poczucie humoeru i troche luzu
          • ekstradycja Re: Świnka Jacka zMjak M 11.12.03, 17:55
            A kiedy ma odejść z serialu??Wie ktoś coś konkretnego??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka