Gość: merc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.03, 19:47 rożsmieszyło mnie do łez.Czyli Gonera odchodzi z serialu....ale go urządzili...hahhahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ella Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 19:51 dlaczego niby ma odejść bo nie widzę tu jakiegokolwiek związku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.03, 19:55 no,bo ma odejść,wieć mu wymyslili takie odejście...serio.Mozna było przeczuc jak to bedzie ,ale było jeszce smieszniejsze.Gonera naprawde odchodzi z serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Świnka Jacka zMjak M 09.12.03, 20:06 tez słyszalem ze odchodzi ale podobno mieli go wyslac gdzis do moskwy służbowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.03, 21:37 ale dawno mnie nic nie rozsmieszyło jak ta swinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.chello.pl 09.12.03, 22:30 czyżby odszedł z tego samego powodu co wilczak z na dobre i na złe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.03, 01:32 raczej był znudzony juz serialem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yannis Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 10:45 a z jakiego powodu odszedł Wilczak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.chello.pl 10.12.03, 12:17 z powodu bezpłodności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek atomek Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 08:31 Wyjedzie, ale wróci. Tylko, że w międzyczasie Marta pozna nowego kolegę, a Jacek wróci do hazardu (tym razem moskiewskiego)! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 20:11 Nie wiem co w tym śmiesznego? Świnka u dorosłych przebiega dużo poważniej niż u dzieci - może powodować poważne komplikacje. Nie wiem czy także bezpłodność, ale przecież każda choroba rozwija się intelektualnie. Oczywiście jeśli zakładamy, że Jacek mówi prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc Re: Świnka Jacka zMjak M IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.03, 02:22 no przeciez nie smieję się z choroby,bo mnietez się zdarzyła niedawno,ale tu ten wybieg jest smiesznypo prostu plizzzzzz o poczucie humoeru i troche luzu Odpowiedz Link Zgłoś
ekstradycja Re: Świnka Jacka zMjak M 11.12.03, 17:55 A kiedy ma odejść z serialu??Wie ktoś coś konkretnego?? Odpowiedz Link Zgłoś