Dodaj do ulubionych

do Sonego z Dymbca

IP: *.acn.waw.pl 14.12.03, 02:06
Czytam od dłuższego czasu twoje teksty i ... wcale mnie nie śmieszą, są
pretensjonalne, a czasem wulgarne. Tak jak twoje wypowiedzi na temat
niektórych osób z Baru. Jaki to wyczyn opisywać prostackim językiem , to co
się widzi w tv i sugerować,że tak jest. Krytykujesz manipulacje, a sam się
jej poddajesz.
Sonny- taki jesteś mądry to zabłyśnij na forum muzyka, literatura, film,
polityka.......
Moim zdaniem jesteś tak pusty jak Frytka. Nie zmieni tego nawet tych kilka,
kilkanaście bałwochwalczych tekstów na twój temat.
Obserwuj wątek
    • dziuunia Do Kasi 14.12.03, 09:34
      Po pierwsze to nie bardzo umiesz czytać-Sonny jest z Dębca nie Dymbca.A po
      drugie po co te nerwy dziewczynko o ile nią w ogóle jesteś osobo o nicku
      Kasia.Przecież nikt nie karze Ci czytać forum telewizja,a w szczególności
      wątków i postów Sonny'ego.I rozumiem że na forach
      muzyka,literatura,film,polityka to ty błyszczysz,tylko zastanawiam się co
      skłoniło Cię do czytania od dłuższego czasu(od dłuższego!)wypowiedzi Sonny'ego
      skoro są tak beznadziejne.Ciekawe swoją drogą.
      Nie pozdrawiam.
      • Gość: telewidzka Re: Do dziuunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 10:14
        A ja nie rozumiem Ciebie. zabraniasz komus wypowiadac wlasne zdanie? musisz
        bronic sonnego bo on sam sie nie obroni? tez pisalam o tym, ze nie zachwycam
        sie jego tekstami. na jakiej podstawie twierdzisz ze to nie jest ktos o nicku
        Kasia. bezsens. przecie to jest i tak anonimowa wypowiedz. jesli komus
        zarzucasz, ze nie umie czytac to jak sie poczujesz kiedy ja napisze ze robisz
        bledy bo kaZe pisze sie wlasnie tak. a przeciez mogla to byc z twojej strony
        zwykla literowka.
        • dziuunia Do Telewidzki 14.12.03, 11:35
          Gość portalu: telewidzka napisał(a):

> A ja nie rozumiem Ciebie. zabraniasz komus wypowiadac wlasne zdanie?

-W którym miejscu napisałam że zabraniam?
          -------------------------------------------------------------------------

musisz
          > bronic sonnego bo on sam sie nie obroni?

-Wcale nie muszę go bronić ale denerwuje mnie to że ktoś pisze takie rzeczy
          pomimo że nie musi tego wcale czytać.Jak mi się nie podoba to nie czytam
          szczególnie od DŁUŻSZEGO czasu.
          ----------------------------------------------------------------------

tez pisalam o tym, ze nie zachwycam
          > sie jego tekstami. na jakiej podstawie twierdzisz ze to nie jest ktos o
          nicku
          > Kasia. bezsens. przecie to jest i tak anonimowa wypowiedz.

-Zabraniasz mi?A skoro anonimowa to każdy mógł to napisać więc może to być
          również Kasia chociaż wcale nie musi.
          -----------------------------------------------------------------------

jesli komus
          > zarzucasz, ze nie umie czytac to jak sie poczujesz kiedy ja napisze ze
          robisz
          > bledy bo kaZe pisze sie wlasnie tak. a przeciez mogla to byc z twojej strony
          > zwykla literowka.

-Tak,'każe'to zwykła literówka w przeciwieństwie do Dymbca,które to słowo
          prawidłowo pisze się DĘBIEC.A Ciebie nie uczyli w szkole że zdanie zaczyna się
          z wielkiej litery?

Nie zmieniam swojego zdania co do tego że jak się komuś nie podoba to niech
          nie czyta,a nie zakłada prowokacyjne wątki nie na temat na forum
          telewizja.Ostatecznie ten ktoś zawsze może napisać do Sonny'ego na priva skoro
          to jego krytykuje ale najwidoczniej nie potrafi.Zresztą prawdziwa cnota krytyk
          się nie boi.I ponieważ uważam ten wątek za prowokację nie zamierzam więcej się
          tutaj wpisywać.
          • keksz Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi 14.12.03, 13:37
            Drodzy obrońcy "tworczości" Sonny'ego. Dlaczego zachwyty nad postami rzeczonego
            są dozwolone, a słowa krytyki już nie? Czy to forum telewizyjne, czy fun klubu
            sonny'ego? Pewnie, mozna nie czytać. Ale jak już sie przeczytało? Czy jesli ktoś
            przeczytał na przykład marną książkę, albo marną recenzję, to już nie może
            wyrazić negatywnej opinii "bo mógł przecież nie czytać"? A ci wszyscy, którzy tu
            piszą, że nie podobał im się jakiś film, nie powinni, prawda? Przecież mogli nie
            oglądać. Więcej tolerancji. Wątki i wypowiedzi sonny'ego zajmują jakąś 1/3 tego
            forum ;)) więc trudno sie na nie nie natknąć. Ale przeciez nikt nie namawia
            sonny'ego, by przestał pisać. Przecież niech pisze, ku radości wielbicieli.
            Natomiast będąc osobą tak aktywną na forum musi się pogodzić z tym, że nie
            wszystkim jego posty mogą się podobać i przyjąć to z większym spokojem, żeby nie
            powiedzieć - humorem. Przecież tego ostatniego mu nie brakuje? Sama czytuję
            "twórczość" sonnye'go, choć nie zawsze mi sie podoba. Gdy taki "nieciekawy" moim
            zdaniem post jest przydługi to po prostu go porzucam. Tak było najczęściej z
            "opowieściami" barowymi, których styl rzeczywiście nieudolnie przypominał styl
            vincenta (uprzedzając ataki mających inne zdanie - to moja opinia). Natomiast
            uważam, że calkiem niezłe były "listy do kawalera". Rozbawiły mnie, no może poza
            smarkami w makaronie.
          • Gość: do dziuunia Re: Do Telewidzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 16:43
            nie odpowiem w takim jak ty stylu dziuunia bo przykro by mi bylo znizyc sie do
            twojego poziomu. atak naprawde nie zawsze jest najlepsza obrona;))
      • magda_s4 Re: Do Kasi 14.12.03, 11:38
        dziuunia napisała:

> Po pierwsze (...) Sonny jest z Dębca nie Dymbca.

Poznań ma swoją gwarę - dlatego możesz spotkać osoby, które są z "Dympca"

> Przecież nikt nie karze (...)

"karze" od karać czy od kazać ;-)
    • moustique_ewa do kasi 14.12.03, 11:05
      mowisz ze teksty sonny'ego sa pretensjonalne , wulgarne i pisane prostackim jezykiem. "bronisz" i najwidoczniej popierasz zachwycajacy
      cie "program" bar i ludzi ktorzy w nim wystepuja a sama obrazasz jedna z jej uczestniczek mowiac ze sonny jest PUSTY JAK FRYTKA.
      no to sie zastanow dziewczyno - albo w prawo albo w lewo..
      co do tekstow sonny'ego : sa blyskotliwe , zabawne i baaaardzo trafne . sonny - pozdrawiam !
      • Gość: xyz Re: do kasi IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 14.12.03, 13:23
        Tylko za włosy się nie złapcie !!!Dziewczynki ;-)
        • Gość: wojtek Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 16:08
          szkoda że Sonny nie pisze w dziale "reality show" bo wszystkie jegop teksty
          dotycza reality
          jeżeli ktoś chce podyskutowac na inny temat niż reality show to owszem może,ale
          jego wątek ginie pod zwałami barów idolów i innych debilnych programów
    • Gość: smutas Re: do Sonego z Dymbca IP: 172.* / 217.172.244.* 14.12.03, 16:36
      Jaki "idol" (sony), tacy "wyznawcy" (pożal się boże obrońcy tegoż).
    • Gość: ckm Re: do Sonego z Dymbca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 11:46
      Forum jest od tego aby wygłaszać swoje poględy, spostrzeżenia itd.Jednym to
      odpowiada innym nie, można się zachwycać można i krytykować, ale nie można
      obrażać.

Pozdrawiam
    • sonnyo7 Re: do Sonego z Dymbca 15.12.03, 16:51
      Droga Kasiu z astera. Twój mail ani mnie nie przegrzał, ani wyziębił. Wiem, że
      twoim zamiarem było wprawienie mnie w stan tak niekomfortowy, że aż o ból
      fizyczny, nie mówiąc o psychicznym, przyprawiający. Nie udało ci się to jednak.
      A wiesz dlaczego? Otóż dlatego, że nic i nikt nie jest mnie w stanie
      wyprowadzić ze stanu osmozy psycho-fizycznej.

--
      Ten biust,
      przykro mi bardzo, ja nie jestem erotomanem,
      muszę go zobaczyć ze względów zawodowych.
      • Gość: C Re: do Sonego z Dymbca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 20:37
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka