Gość: ANKAra IP: *.chello.pl 14.12.03, 18:20 Tytuł już mówi sam za siebie. Jakie są Wasze typy. Moje to: 1.Viva+, 2.Mtv, 3.Viva, 4.BBC Prime (z polskimi napisami). Czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dark.raven Re: Ulubiona stacja tv 14.12.03, 21:08 a moja ulubiona stacja to czeska TV Nova, dlaczego??? Bo: 1.Puszcza fajne filmy i seriale...dowód? 6 serii Stargate-SG1 2.Specjalny program gdzie mozna zadawac pytania dotyczace ramowki programowej,sama tam dzwonilam zeby sie o cos zapytac:) 3.Mniejsza ilosc reklam, jeden blok na godzinny odcinek, 4.Najwazniejsze...reklamy sa emitowane w przerwie miedzy scenami, a nie jak to na Polzadzie w polowie zdania 5.Aha po zakonczeniu reklam najczesciej powtarzane jest ostatnie zdanie sprzed reklamy(ale naprawde ostatnie zdanie a nie 5 minut jak to kiedys bywalo na Pol- tyłku) 6.fajne filmy o przyzwoitej porze, nie to co u nas:) Mnie sie ta stacja podoba i chyba najczesciej na niej cos ogladam, a jak czasem puszcza polski film(z tlumaczeniem w napisach ) to juz raj:)) Zwykle w swieta puszczaja tak przed poludniem naszych Krzyzakow. Odpowiedz Link Zgłoś
tvnmaniak Re: Ulubiona stacja tv 14.12.03, 22:33 TVN i TVN24. trudno się jest domyślić :) pozdrawiam, tvnmaniak ____________________ www.tvnmaniak.prv.pl - wszystko to, co chcesz wiedzieć o tvn ____________________ wiadomości bywają dobre lub złe, informacje potwierdzają się lub nie, FAKTY są niepodważalne Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_andrzeja_leppera Re: Ulubiona stacja tv-CLUB i TVN 14.12.03, 23:25 Club jest za.jebisty Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Ulubiona stacja tv 15.12.03, 00:55 w glupiej warszawie to nie ma zadnej telewizji czeskiej a juz szczegolnie nowej , moze dyrekcja by sciagnela jakby troche ludzi bylo za ? Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Re: Ulubiona stacja tv 15.12.03, 11:17 mahoney napisał: > w glupiej warszawie to nie ma zadnej telewizji czeskiej a juz szczegolnie > nowej , moze dyrekcja by sciagnela jakby troche ludzi bylo za ? Alabo mozesz sie przeprowadzic bardziej na poludnie kraju:)) Polecam Wroclaw....bo wlasnie u nas pada snieg:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotta. Re: Ulubiona stacja tv IP: *.tele2.pl 15.12.03, 00:09 Moja ulubiona stacja to szwedzka TV4, filmy w wersji oryginalnej (aktorów nie zagłusza koszmarny lektor), no i te cudownie śmieszne bloki reklamowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Ulubiona stacja tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 11:34 TVN - choć to nie ideał (w skali od 0 do 10 oceniam na 6) oraz TVN 24 choć to jakby inna kategoria, bo to specyficzna (tematyczna) telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camyk Re: Ulubiona stacja tv IP: *.chello.pl 15.12.03, 11:35 Europa Europa Odpowiedz Link Zgłoś