Dodaj do ulubionych

Najlepszy program publicystyczny

IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 17:50
Jaki jest wasz ulubiony program publicystyczny telewizyjny i radiowy i dlaczego?
Moje typy to:Kropka nad i, Forum, Gość Radia Zet, Siódmy DZIEŃ Tygodnia, Puls
Trójki i To był dzień.No i pytania Skowrońskiego.
Obserwuj wątek
    • maal Re: Najlepszy program publicystyczny 31.01.02, 12:54
      Linia specjalna, Siedem Dni Świat, Forum, Bumerang ( choć to niezupełnie
      publicystyka, w każdym razie polityczna).
      • Gość: juhha Re: Najlepszy program publicystyczny IP: *.hamk.fi 10.04.02, 15:28
        Jak wyzej.
        Bumerangu nie znam.
    • Gość: daag Re: Najlepszy program publicystyczny IP: *.*.*.* 31.01.02, 15:14
      z tych programów, które w miarę regularnie oglądam stworzyłbym taki ranking:
      1. siedem dni świat - bardzo strawnie dobrane i podane. pokazane także
      wydarzenia (ważne, ciekawe), które mogą nam umknąć w natłoku informacji
      codziennej. bez zbędnej sensacji. może za mało czasu na komentarze ekspertów
      (mroziewicz, jonas, ostrowski - skład jak dla mnie optymalny ale do tej pory w
      takim zestawieniu jeszcze się nie spotkali) ale program bardzo dobry. gdyby tak
      z kwadrans dłuższy z przeznaczeniem na "gadające głowy" byłoby cool.
      2. linia specjalna - wystarczająco dużo czasu na zapoznanie się z poglądami
      gościa programu. możliwość formułowania własnych pytań do zaproszonej osoby.
      ogólnie nie lubię czajkowskiej (za muchę, za pozę hiper-profesjonalistki [a
      wpadki jednak się zdarzają]) ale program przyzwoity.
      3. gość jedynki - komentarz dotyczący "gorących" spraw i tematów, niestety mało
      czasu, raptem wystarczy go na parę pytań przygotowanych przez telewizję. ale w
      sumie typowa "popołudniówka" więc więcej wymagać nie można.
      4. kropka nad i - formuła programu: zaprosić przedstawicieli dwóch wrogich
      sobie obozów i niech biorą się za łby ku uciesze gawiedzi. im więcej krzyczą i
      bzdur gadają (a nerwy w postronkach nie zawsze uda się utrzymać) tym weselej i
      sukces medialny pełniejszy.
      5. z kamerą wśród zwierząt... ooops... to nie ta bajka ;o)
      • Gość: pastwa Re: Najlepszy program publicystyczny IP: 172.17.15.* 14.02.02, 02:06
        rzeczywiście najciekawszym składem komentatorów w programie 7 dni swiat byłaby
        trójka:mroziewicz,jonas,ostrowski
        ps.miałem już jednak przyjemność widzieć ich razem zanim mroziewicz był
        ambasadorem w indiach.
        • Gość: daag Re: Najlepszy program publicystyczny IP: *.*.*.* 14.02.02, 14:29
          szczęściarz! ja widocznie nie oglądam 7dni aż tak regularnie. ;o)
    • Gość: dzido Re: Najlepszy program publicystyczny IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 22:11
      1. Tour de Maryla
      2. Tydzień na Działce
      3. Śpiewające Fortepiany
      • Gość: Ernesto Re: Najlepszy program publicystyczny IP: 212.244.106.* 14.02.02, 13:33
        Droga Magdo , Drodzy Forumowicze

Litości !!!

Naprawdę interesuje Was to co można zobaczyć i czego można dowiedzieć się z
        programów publicystycznych ?

Zgroza !!!

Wszystkie robione wg. tego samego schematu , z tymi samymi zblazowanymi twarzami
        , o rzeczach na które i tak nie macie wpływu ...
        To jest ciekawe ?
        To nadaje blasku Waszemu życiu ?
        Czy to , kto prowadzić będzie ten albo inny program ma jakieś znaczenie ?
        Interesuje Was co powiedział pan X i że się nie zgadza z panem Y ?

Serdecznie Wam współczuje...

Z pozdrowieniami
        Ernesto Abril
        • Gość: daag Re: Najlepszy program publicystyczny IP: *.*.*.* 14.02.02, 14:33
          człowieku, strasznie pleciesz.
          a tym współczuciem to mnie nawet rozbawiłeś.
        • Gość: Kama Re: Najlepszy program publicystyczny IP: 149.156.213.* 13.06.02, 17:43
          Interesuje mnie to, co dzieje sie wokol. Zeby analizowac, oceniac i wybierac
          trzeba miec dane. Wiele programow mi te dane dostarcza, m.in. 7 dni swiat.
          Najlepszy?
          1.7 dni swiat
          2.Monitor
          3.Plus minus
          4.Biznes informacje
          5.Prawo i gospodarka
          6.Linia specjalna
          7.Rozmowy na koniec wieku
    • nocomment Re: Najlepszy program publicystyczny 15.02.02, 09:21
      Najbardziej lubię "Kropkę nad i" i "Siódmy dzień tygodnia" w Radiu ZET.
    • Gość: daag Re: Najlepszy program publicystyczny IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 18:05
      ;o) właśnie przed chwilą w programie 7dni-świat wydarzenia ostatnich dni
      komentowali ci trzej panowie, których wymieniłem w moim pierwszym wpisie.
      program był świetny (zresztą jak zwykle) i jakby więcej czasu było przeznaczone
      na dyskusje. ukłony dla twórców programu. jesteście najlepsi!!
    • Gość: Dodasor Re: Najlepszy program publicystyczny IP: 193.0.110.* 26.02.02, 19:23
      7 dni świat - ciekawy skrót informacji, sobowtór Leslie Nilsena i dyskusja na
      poziomie
    • Gość: - Re: Najlepszy program publicystyczny IP: *.pl 31.08.02, 14:36

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka