Gość: micho IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.04, 20:32 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: batuszka Re: Śnię, czy Qba w Fortepianach?! IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 20:34 myślałam, że się udławię kanapką, jak buszowałam po kanałach w poszukiwaniu rozrywki;););) aż chyba obejrzę ten program, może Kuba go rozrusza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Śnię, czy Qba w Fortepianach?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 20:35 każdy grosz się liczy w tych trudnych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Śnię, czy Qba w Fortepianach?! 02.01.04, 20:47 Żenada. Jak osoba bez słuchu mogła być jurorem w programie muzycznym??? Bufon i zapatrzony w siebie duppek. Nie rozumie, że to nie jego program. Słusznie powiedział, że "JA" to jego ulubione słowo. Błaznuje przez cały czas - mógłby przestac ukrywać brak innych walorów tą błazenadą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \ Re: Śnię, czy Qba w Fortepianach?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 20:47 To w takim razie wszystkim śni się to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Śnię, czy Qba w Fortepianach?! 02.01.04, 20:50 Mioooodziooooo :)))) hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Śnię, czy Qba w Fortepianach?! IP: *.chello.pl 02.01.04, 21:04 hehe pierwszy raz obejrzałem ten program w całości, pięknie kuba śpiewa no a w niedzielę Rudi u Kuby, moim zdaniem to spotkanie nie wypadło ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Śnię, czy Qba w Fortepianach?! 02.01.04, 21:50 Gość portalu: eroll napisał(a): > pięknie kuba śpiewa Hehe, chyba "melorecytuje" :) > w niedzielę Rudi u Kuby Aaa, to towarzystwo wzajemnej adoracji dzis się zebrało w Fortepianach - u Qby była już wychudzona Stankiewicz, szcześniakopodobny Piasek i Rudi...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Śnię, czy Qba w Fortepianach?! IP: *.chello.pl 02.01.04, 21:55 heh kuba w rozmowie z rudim wyrażał niepokój że śpiewające fortepiany z jego udziałem montują się już trzeci tydzień, rudi zapewniał że powstał świetny odcinek i że kuba wspaniale śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: A mi się Piasek podobał IP: *.chello.pl 02.01.04, 22:05 piasek jest spox Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: A mi się Piasek podobał 02.01.04, 22:20 Gość portalu: eroll napisał(a): > piasek jest spox Był najlepszy, fuckt. Znał słowa, był miły i nie wygłupiał się ponad normę. I śpiewał, a o to chyba w tym programie chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Śnię, czy Qba w Fortepianach?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 22:29 > Aaa, to towarzystwo wzajemnej adoracji dzis się zebrało w Fortepianach - u Qby > była już wychudzona Stankiewicz, szcześniakopodobny Piasek i Rudi...? I M. Wojciechowska również - jeszcze rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewior1 a co z Martyną W. ? 02.01.04, 22:28 Załapałam się tylko na końcówkę programu. Napiszcie jak ona wypadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: a co z Martyną W. ? IP: *.chello.pl 02.01.04, 22:30 Martyna wypadła ok, choć mniej śpiewała od piaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: orła cień...??? IP: *.iig.pl / *.iig.pl 03.01.04, 13:05 Czy mi się przesłyszało,czy Kuba śpiewał( a raczej mówił tekst) piosenkę Variusa - "..widziałem orła cień.."??? Wszędzie się z tego kawałka nabijał (w eliminacjach do IDOLI szczególnie). Hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: orła cień...??? IP: *.chello.pl 03.01.04, 13:37 Nie przesłyszało ci się, to chyba jego ulubiona piosenka zaraz po "Darach losu" Odpowiedz Link Zgłoś