Gość: koza IP: *.telnet / *.kki.krakow.pl 04.01.04, 00:22 Czy teraz BBC Prime nadaje powtórki programu Ruby Wax? Jakoś się nie orientuję... ale z tego co widzę wnioskuję, że nie są to aktualne programy... pozdrawiam, k. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POP Re: BBC Prime - Ruby Wax IP: *.star.net.pl 05.01.04, 20:31 wydaje mi się,że tak.Coś mało ludzi BBC Prime ogląda,a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: BBC Prime - Ruby Wax IP: *.pwst.krakow.pl 06.01.04, 10:14 szkoda, szkoda... a te programy Ruby Wax to chyba faktycznie prehistoria.... tydzień temu był program o pameli anderson i jej początkach w serialu "bay watch"... to musiał być wywiad sprzed kilku (5-6) lat.. to samo w tym tygodiu kiedy odwiedziła roseanne... szkoda... czekam na coś nowszego... pozdrawiam wszystkich miłośników programu bbc prime, k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onek Re: BBC Prime - Ruby Wax IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.01.04, 10:40 No, a ze dwa tygodnie temu była u samego Heffnera, który wówczas sypiał z 7 kociakami. To tak jakby do Mellera przyszła... Czy ja wiem? Drzyzga? Czy raczej Domagalik? krzysmyszka.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: BBC Prime - Ruby Wax IP: *.pwst.krakow.pl 06.01.04, 10:50 no tak... ale heffner prowadzi od lat podobny tryb życia... może tylko liczba kociaków ulega zmianie, ale tak... nic to. w tym tygodniu czekam na parkinsoan, ma byc u niego gwyneth paltrow... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: BBC Prime - Ruby Wax IP: *.pwst.krakow.pl 06.01.04, 10:53 a poza tym jakoś nie mogę sobie wyobrazić naszych pań dziennikarek w takiej roli... no może jeszcze domagalik jako równorzedna partnerka dla mellera, ale drzyzga? no i ten kompletny brak luzu! zadęcie do kwadratu! k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onek Re: BBC Prime - Ruby Wax IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.01.04, 11:20 Drzyzga? Ależ to sam luz, który ponownie zademonstrowała we wczorajszych Rozmowach w toku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: BBC Prime - Ruby Wax IP: *.pwst.krakow.pl 06.01.04, 11:24 taki luz, to jak sztuczny miód! Odpowiedz Link Zgłoś