Dodaj do ulubionych

Najbardziej przewidywalni

04.01.04, 11:44
Czy nie uważacie, że w telewizji pojawia się obecnie sporo osób, które nawet
jak by im wyłączyc fonię, to i tak wiadomo, co powiedzą. Ja na razie
znalazłam 3 takie osoby:
1. Robert Leszczyński
2. Apoloniusz Tajner
3. Czarek Mończyk ;-)
Czy zauważyliście jeszcze kogoś ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Łucka Re: Najbardziej przewidywalni IP: 81.186.232.* 04.01.04, 12:28
      4. Andrzej Lepper
      5. Renia Beger (ale w tym wypadku zawsze możemy liczyć na jakieś
      ciekawe "kwiatki" w stylu Anana Kofana)
      6. Lew Rywin (choć on i tak nic nie mówi)
      Przepraszam, że tak politycznie, ale jakoś tak mi wyszło ;-)

A do łaciny i greki dodaj jeszcze staro-cerkiewno-słowiański (tak, tak, tego
      też muszę się uczyć!) - to dopiero jest dzikie, nieposkromione zwierzę.
      • kwiat_paproci Re: Najbardziej przewidywalni 05.01.04, 18:12
        ta sygnaturka to już właściwie tylko tak z przyzwyczajenia, bo juz nawet
        polubiłam łacinę, ale to dalej jest kultowe hasło w mojej szkole ;-)
        • dark.raven Re: Najbardziej przewidywalni 05.01.04, 22:00
          Hej Łucka mialam kolezaznke ktora tez uczyla sie SCS-a .Ojej co to za jezyk:) A
          co ty na slawistyce???
          • Gość: Ł. Re: Najbardziej przewidywalni IP: 81.186.232.* 05.01.04, 22:12
            Niee. Na polonistyce niestety. I to się teraz mści ;-/
            • Gość: xxx Re: doL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 22:48
              Spokojnie L czyzby jakies l epentetyczne wyprowadzilo Cie z rownowagi?:)) Nie
              taki straszny staro- cerkiewno- slowianski jak go maluja i w koncu jest tylko
              na pierwszym roku:)) Bardzo fajny jezyk i bardzo prosty:)
              • Gość: Łucka Re: doL IP: 81.186.232.* 05.01.04, 22:55
                Ł, jak Ł ;-) Nie zawsze... ja mam na II :/ i cierpiąca jestem przezeń ogromnie,
                uchhh.
              • Gość: Awa Re: doL IP: *.man.polbox.pl 06.01.04, 13:19
                Na II roku! Przynajmniej u mnie był. I nawet go lubiłam, chociaż na zaliczeniu
                strzelałam numer deklinacji ;D Wszystko da się przeżyć, SCS też!

Pzdr.
                • Gość: xxxx Re: doL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 06:09
                  Daty starej jestem i u mnie byl na pierwszym:)) Trzymam kciuki:))
                  • Gość: wasal Re: doL IP: *.staszew.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 19:27
                    ja jestem na slawistyce i wlasciwie scs mam przez 5 lat :)) chcac nie chcac
                    trzeba go umiec :)
    • Gość: Awa Re: Najbardziej przewidywalni IP: *.man.polbox.pl 06.01.04, 13:25
      Prawie całe jury Idola, no może poza Elą Zapendowską i Jackiem CYganem (juz
      bardziej przewidywalny). A celuje w tym Leszczyński i Kuba Wojewódzki...

pzdr.
      • Gość: anmanika Re: Najbardziej przewidywalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 13:50
        Agacia Młynarska - jej to z ust zawsze kwiatki wypadają, pozatym na 100%
        będzie wchodzić w słowo komukolwiek który odważy się coś powiedzieć w jej
        obecności.
    • tropicielka Re: Najbardziej przewidywalni 06.01.04, 13:54
      1. Jolanta Kwaśniewska Anioł
      • Gość: M Re: Najbardziej przewidywalni IP: 213.216.86.* 06.01.04, 14:00
        Anioł błogosławiony
      • es_el Re: Najbardziej przewidywalni 06.01.04, 15:49
        ooo!!!! witam lady capslock w nowym roku :D
        bar sie skonczyl i jakos rzadziej mozna cie tu spotkac, a szkoda, zawsze
        dodawalas troche fermentu do dyskusji
        serdecznie pozdrawiam
        s_l
        • es_el Re: Najbardziej przewidywalni 06.01.04, 15:51
          aha - i podpisuje sie pod przewidywalna jolka-idolka z jej szemrzacym glosikiem
        • tropicielka Re: Najbardziej przewidywalni 06.01.04, 15:53
          podczas urlopu nie siedzę przy komputerze
          a tutaj w pracy jestem zmuszona :-(
          • es_el Re: Najbardziej przewidywalni 06.01.04, 15:55
            a i jeszcze pragne podziekowac za 'ryckac' - piekne slowko, wprowadzam do
            slownika :D
            • tropicielka Re: Najbardziej przewidywalni 07.01.04, 08:02
              Widzę, że się zalogowałeś o prawie cię nie poznałam ( jestem wzrokowcem ).
              Koniec juz tego bo to nie o telewizji
              pozdr
    • j_karolak Re: Najbardziej przewidywalni 06.01.04, 15:27
      1. Reprezentacja Polski
      2. Przemysław Babiarz
      3. Robert Leszczyński
      • Gość: noida Re: Najbardziej przewidywalni IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 18:42
        Wszyscy (nie tylko w telewizji, też w radiu) mówiący o Małyszu. Od trzech lat
        to samo w kółko trzepią.
    • kwiat_paproci Re: Najbardziej przewidywalni 06.01.04, 20:24
      nawet się nie spodziewałam, że swój wątek mogę na głównej stronie zobaczyć...
      Co za splendor ;-)
    • Gość: ewelina Re: Najbardziej przewidywalni IP: *.net.iton.pl 06.01.04, 21:36
      Mariusz Max Kolonko
      - badziewny akcent, badziewne teksty, badziewny sposób na zaistnienie - polecam
      parodię młodego Stuhra - jak zobaczycie będziecie wiedzieli oc o chodzi -
      złapał całe sedno idiotycznego stylu Maxa.
      • denay Re: Najbardziej przewidywalni 06.01.04, 22:42
        Wojewodzki - przewidywalny w swej nieprzewidywalnosci ;-)
        • Gość: ewa robert k IP: 212.87.3.* 07.01.04, 09:05
          Kwiatkowski-bedzie 'sluzyl Polsce' na stanowisku Prezesa do konca swych dni.
          Chyba ze cuda sie spelniaja i zostanie Europejskim deputowanym do czego jak
          wczoraj przyznal 'namawia mnie wiele osob' (wypowiedz dla Informacji). Grunt to
          koledzy!
          ewa
    • Gość: onek Re: Najbardziej przewidywalni IP: *.opole.dialup.inetia.pl 07.01.04, 09:09
      Najbardziej przewidywalni są
      chyba ludzie od prognozy pogody.
      Zawsze coś przewidują:)
    • brunosch Milewicz 07.01.04, 13:19
      Waldzio na tle kupy kamieni, rozkładający ręce i szemrzący zbolałym głosikiem.
      Do tego wyraz troski na obliczu.
      • absztyfikant Re: Milewicz 08.01.04, 19:54
        Ze tez pominalem Waldiego cierpiacego za milijony stopniujacego napiecie swoich
        materialow. Najfajniejsze sa jego manipulacje - na przyklad Rosjanin
        powie "jest w miare spokojnie", a Milwicz przetlumaczy " armageddon i strach,
        kosci i smierc".

Kabotyn TVP? Oj nie, on sie nie miesci w pojeciu kabotynstwa. On jest klasa
        sama w sobie.

• Gość: Kama RWT i Ewa do De IP: 149.156.213.* 07.01.04, 13:29
      Drzyzga.
      Zawsze musi sie drapac i skubac, udawac zaciekawienie i powiedziec, ,,A moze to
      jest tak, ze....''. Ble......
    • Gość: dezerter Re: Najbardziej przewidywalni IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.04, 13:37
      Makłowicz - gdziekolwiek by nie pojechał to na bank wiadomo, że zaraz wyciągnie
      tą swoją kuchenkę
      • Gość: wojtek Re: Najbardziej przewidywalni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 13:50
        Adam Małysz:
        -oddałem 2 dobre skoki
        -pierwsze skok był zły ale w drugim byłovlepiej,niestety to było za mało do
        zwycięstwa
        • absztyfikant Re: Najbardziej przewidywalni 07.01.04, 17:15
          Marian Jurczyk - prezydent Szczecina za "Nie bedzie Niemiec plul nam w twarz"

Piotr Gembarowski za niezmienne lizusostwo

Kuba Wojewodzki - za niezmienne mowienie o sobie

Lepper, Beger - wiadomo

Adam Michnik - zawsze niesamowity "performance" slowny i erudycja

Tomasz Lis - silenie sie na intelektualiste

Justyna Pochanke - profesjonalizm i cieplo
          • teofilo Re: Najbardziej przewidywalni 08.01.04, 12:34
            Dobry zestaw, proponuję jeszcze: Glemp, Korwin-Mikke, Kwaśniewski, Miller,
            Owsiak
          • Gość: ZAK Re: Najbardziej przewidywalni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 20:08
            Fedorowicz zawsze o tym samym - o czerwonych z SLD! Jak w znanym dowcipie.
      • Gość: kali Re: Najbardziej przewidywalni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 22:35
        a ja dodaję Macieja Kuronia, zawsze mruczy pod nosem (nosalem) coś o winie,
        głównie czerwonym..pewnie stąd zawsze taki humorek;-)
    • fr2402 Re: Najbardziej przewidywalni 08.01.04, 18:08
      szaraanowicz podczas konkursów skoków narciarskich.informacje o poszczególnych
      skoczkach.naprawdę mogą doprowadzić do palpitacji serca
    • Gość: .:Minka:. Re: Najbardziej przewidywalni IP: *.acn.pl 08.01.04, 23:31
      Lepper-nadaje sie do klubu ludzi mówiących nie na temat.
      Wojewódzki- "gwiazdor" nieugięty, sprawa jasna...
      Młynarska-żelazny uśmiech
      na pewno rzesza innych, którzy m iteraz nie przychodzą do głowy...
    • gustavo1 Re: Najbardziej przewidywalni 09.01.04, 11:54
      zapomnieliście o jednym człowieku-bożyszczu wsiochów i buraków- o Lepperze,
      gdzie by nie był zawsze powtórzy swą złotą myśl "Balcerowicz musi oddejść"
    • Gość: kol.3 Re: Najbardziej przewidywalni IP: 212.191.130.* 10.01.04, 11:43
      Prowadzący Kawę czy herbatę w TV o poranku są stuprocentowo przewidywalni -
      wiadomo, że nikogo nie dopuszczą do głosu. Szczytem wszystkiego było zaproszenie
      pewnej włoskiej damy z kręgów haute-couture i zadawanie jej pytań na temat Papieża.
      Zresztą na te pytania i tak jej nie pozwolili odpowiedzić. A już zupełnie
      przewidywalny jest taki niewysoki pan z brodą z tego programu, który dodatkowo
      jeszcze strofuje swwoje partnerki.
      • kwiat_paproci Re: Najbardziej przewidywalni 11.01.04, 13:37
        czy was też uderza podobieństwo głosu, dykcji i sposobu wypowiadania się
        przez Leszka Milera, Szaranowicza i Milewicza, bo jak dla mnie, to brzmią
        niemal identycznie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka