Gość: maruda IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.04, 20:15 Widziałem dwa odcinki: głupie, nudne i pretensjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michi Re: Pożegnanie z serialem IP: *.pp.htv.fi 04.01.04, 20:27 Moim zdaniem jeden z nielicznych seriali, ktory oglada sie z przyjemnoscia. Ciety dowcip i swietny rys kobiety wyzwolonej. Niewyemancypowanym panom film sie zdecydowanie nie bedzie podobac. Zauwazam, ze w Polsce powoli zachodza zmiany w swiadomosci seksualnej kobiet i cieszy mnie to. Panowie sa jednak troszke do tylu pod tym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorski Re: Pożegnanie z serialem IP: *.bb.online.no 04.01.04, 20:46 Gość portalu: michi napisał(a): > Moim zdaniem jeden z nielicznych seriali, ktory oglada sie z > przyjemnoscia. Ciety dowcip i swietny rys kobiety wyzwolonej. > Niewyemancypowanym panom film sie zdecydowanie nie bedzie > podobac. Zauwazam, ze w Polsce powoli zachodza zmiany w > swiadomosci seksualnej kobiet i cieszy mnie to. Panowie sa jednak > troszke do tylu pod tym wzgledem. Ja mysle...--- Mnie ostanio przysluguje szansa konsultingu dla firmy amerykanskiej ktora zeni PANOW tylko po to aby KOBIETA tzw niezalezna z dochodami w skali 1 000 000 koron MIESIECZNIE miala faceta z papierami MEZA Co wy na to telelmelewidzowie A jak ja, zamezny szczesliwie od 30 lat w szwecji ojciec czworga dzieci i postkarierysta mam skonsultowac wlascicielki tej swietnej firmy to ZOBACZYMY.. Tu zakomunikuje ze mamy wlasny serial FORUM od dzisiaj Dostalem konto i mam zrobic rewolucje w milionach koron uratowc firme i niedoszle marzycielki i zachciewajki nalezace do elity finasowej tego ciekawego miasta Oslo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Mozesz byc jedynie zonaty a nie ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.01.04, 20:15 ...zamezny. Jako facet naturalnie. No chyba, ze jestes szweckim pedalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorski Re: Mozesz byc jedynie zonaty a nie ... IP: *.bb.online.no 07.01.04, 00:43 nie lap za slowka skad taki szybki sad (nie masz szans...zartuje!)ja wiem ze skandynawia jest spedalowana ale mogl bys byc uprzejmie ostrozniejszy "bom strajt" Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Pożegnanie z serialem 12.02.04, 23:08 Prosze jaka kariere zrobiles! A gdzie w koncu mieszkasz, Norwegia czy Szwecja, bo Ci sie te dwa kraje myla.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska miala maly b moze utworzymy fanklub?? IP: *.sulzer.com 06.01.04, 13:21 nie ogladalem serialu ale moge byc prezesem, postaram sie nadrobic moje braki w kwestii wiedzy teoretycznej, czekam na odzew.... Odpowiedz Link Zgłoś
brudna.suka o jejku, jejku, to taki swietny, fantastyczny... 04.01.04, 20:39 ...serial byl, dla takich kobiet jak ja i kolezanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal zwawy Re: o jejku, jejku, to taki swietny, fantastyczny IP: 140.122.110.* 05.01.04, 04:08 Idiotyczny byl ten serial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olunieczka Re: Pożegnanie z serialem IP: 210.54.151.* 04.01.04, 20:49 To jeden z najbardziek kretynskich seriali w TV. Gorszy nawet chyba od "Beverly Hills 90210". A ta Sarah Jessica Parker jest koszmarnie brzydka. Nie mam nic przeciwko zatrudnianiu osob, ktorym daleko do idealu piekna, ale jak mozna zachwycac sie nad jej uroda?! Z takim dlugasnym nosem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zooza Re: Pożegnanie z serialem IP: *.attu.pl / *.attu.pl 18.01.04, 23:20 Jak ktos sie nazywa Olunieczka to musi byc mala glupia blondyneczka, ktora oprocz urody, oczywiscie w swoich wlasnych oczetach, nie ma zadnych innych zalet. Olunieczka - kretyneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Pożegnanie z serialem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.01.04, 20:55 Ten serial jest tragiczny i tragicznie pusty. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Pożegnanie z serialem "Jak upolować mężczyznę 04.01.04, 21:12 ach jak mi was żal... biedactwa musiały się tak męczyć ogladając każdy (co wynika z wysokiej ogladalności) odcinek... koniec koszmru kochani, możecie odetchnąc - juz nie musicie na to patrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Pożegnanie z serialem IP: *.range81-152.btcentralplus.com 04.01.04, 21:28 ruda_szczurka napisała: > ach jak mi was żal... biedactwa musiały się tak męczyć ogladając każdy (co > wynika z wysokiej ogladalności) odcinek... koniec koszmru kochani, możecie > odetchnąc - juz nie musicie na to patrzeć! Brawo Ruda, prawda, ze zal ludzi, ktorzy wkladaja wiele wysilku w ogladanie glupich, plytkich seriali, w ktorych nie ma glebokiej tragedii jednostki jak u Zanussiego, cierpienia porzuconej Matki-Polki i tak potrzebnej na codzien i kazdej chwili poglebionej analizy psychologicznej glownych bohaterow? Szkoda marnowac czas, lepiej siedziec tutaj i krytykowac wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Pożegnanie z serialem 04.01.04, 22:07 ... i jeszcze pompatycznych malkontentów mi żal :) to tak na marginesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal zwawy Re: Pożegnanie z serialem IP: 140.122.110.* 05.01.04, 04:10 zycze milego odbioru. Jesli wystracza Ci ochlapy, to prosze. przyjaciele byli lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anzelm teraz w to miejsce będzie "Słowo na sobotę" IP: *.icpnet.pl 04.01.04, 21:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parobek Re: Pożegnanie z serialem IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 04.01.04, 21:53 debilny polski tyt, (Jak upolowac mezczyzne....) tak jakby chodzilo w tym serialu tylko o pier...., a tak naprawde jest to niezle pokazane zycie kobiet z klasy sredniej ktore maja wieczne problemy w zdefiniowaniu wlasnych uczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Mniam... IP: *.iig.pl / *.iig.pl 04.01.04, 22:33 Najlepiej smakuje z...lodami toffi i jogurtowo-malinowymi Cart'e dOre. Mniam...;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1z2x3c Zgadzam sie calkowicie z przedmowca. IP: *.client.comcast.net 04.01.04, 22:37 Gość portalu: parobek napisał(a): > debilny polski tyt, (Jak upolowac mezczyzne....) tak jakby > chodzilo w tym serialu tylko o pier...., a tak naprawde jest to > niezle pokazane zycie kobiet z klasy sredniej ktore maja > wieczne problemy w zdefiniowaniu wlasnych uczuc. > Tytul oryginalu jest: "Sex and the city", nie ma tam zadnego "w" ani nic o polowaniu. Nie wiem co za kretyn ulepszyl ten tytul jednoczesnie go przeinaczajac. Jestem doroslym mezczyzna i uwielbiem ten serial a szczegolnie postac Samanthy. Niestety trudno mi ocenic jak dobrze jest tlumaczony tekst w polskiej wersji jezykowej. Pozdrowienia dla wszystkich bezpruderyjnych pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mai Tai e tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:13 ogladalem to we wloszech 3 lata temu...takie tam badziewie...podobno w ameryce jest to ulubiony serial gejow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper 3. sezon dobry jest IP: *.revers.nsm.pl 05.01.04, 04:57 Siostra ma na fałhaesie 3. sezon, na szczęście w oryginale. Obejrzałem 3 razy pod rząd, co wieczór po ~4 odcinki Kandacji Busznel :) Niezły ubaw generalnie. Potem poszedł 4. sezon w tiwi i... jakoś mię nie przekonał. Za dużo pieprzenia, za mało ciętych tekstów. Zrezygnowałem po 2 odcinkach. A poza tym polskie tłumaczenie mi nie pasowało, bo to dodatkowa radocha jankeskie smaczki wyłapywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swietlik Re: 3. sezon dobry jest IP: *.client.comcast.net 05.01.04, 17:50 ja uwazam, ze serial jest dobry. Teksty ma rewelacyjne. Nigdy za to nie zrozumiem co w tym polakach jest takiego, ze jak sie nie podoba to bedzie tak mocno krytykowac az sie zal robi. Nie podoba sie? NIE OGLADAJ! PROSTE! szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bli Re: Pożegnanie z serialem "Jak upolować mężczyznę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.04, 18:58 To jeden z lepszych seriali, jakie miały okazję gościć na antenie telewizyjnej, ale oczywiście każdy ma prawo do własnej oceny. Uwielbiam go przede wszystkim za dialogi. Zawsze czekam na piątek. Wielka szkoda, że to już koniec :-(((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Pożegnanie z serialem "Jak upolować mężczyznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 14:32 Oglądałam ten serial w Stanach i w Polsce. Zauważyłam, że dialogi są cenzurowane, widać tłumaczom (tłumaczce) pewne słowa nie przechodzą przez usta (klawiaturę);-) Słychać to nawet czasami jako przebitkę między lektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hair Re: Pożegnanie z serialem "Jak upolować mężczyznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 17:25 w polskiej wersji nie tylko cenzurowane sa dialogi, ale takze i wycinane sceny Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Pożegnanie z serialem "Jak upolować mężczyznę 12.02.04, 23:12 W Szwecji "Sex in the City" szedl juz 5 sezonow, a to jeszcze nie koniec. Nie opowiem co sie zdarzylo, zeby Wam nie popsuc przyjemnosci patrzenia. Ale jedna z panien ma juz roczne dziecko...... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Pożegnanie z serialem "Jak upolować mężczyznę 13.02.04, 09:39 pia.ed napisała: > W Szwecji "Sex in the City" szedl juz 5 sezonow, a to jeszcze nie koniec. > Nie opowiem co sie zdarzylo, zeby Wam nie popsuc przyjemnosci patrzenia. > Ale jedna z panien ma juz roczne dziecko...... tyle to my już spokojnie wiemy - przecież ta ruda (za cholerę nie mogę sobie imienia przypomnieć w tej chwili )była już i u nas w ciąży ;-)) a że teraz powtarzają starsze odcinki...cóż, taki nasz los ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyszukiwarka Re: Pożegnanie z serialem "Jak upolować mężczyznę IP: *.ip-pluggen.com 19.02.04, 15:31 U mnie tez dalej powtarzaja starsze odcinki. Nudze sie, bo to juz trzeci z kolei program je powtarza... Ale dzis ukazala sie wiadomosc, ze bedzie nakrecony tez film o tym samym tytule, mam nadzieje ze z nowymi przygodami, bo te stare znam juz na pamiec! www.filmweb.pl/,Seks,wielkim,mie%B6cie,na,du% BFym,ekranie,aa=14527,newsday.xml A ta ruda nazywa sie Miranda i jest chyba prawnikiem z zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś