Dodaj do ulubionych

Model Opakowania

28.04.10, 14:40
Czy ktoś wie jak się pracuje w tej firmie? atmosfera, zarobki,
możliwośc awansu.Firma miesci się w Czosnowie pod Warszawą. Z góry
dziękuję za info
Obserwuj wątek
    • Gość: Były pracownik Re: Model Opakowania IP: *.reszel.arkusnet.pl 30.12.10, 17:16
      Atmosfera do kitu, zarobki poniżej średniej branżowej, awans tylko dla "uprzywilejowanych" , brak ścieżki rozwoju pracowniczej .
      • Gość: M Re: Model Opakowania IP: *.231.53.20.koba.pl 16.02.11, 19:18
        to moze jeszcze odpowiedzie o jakim stanowisku rozmawiacie ?
        dziwi mnie udzielanie informacji tyczacych sie nie wiadomo jakiego stanowiska.
        Podrzuccie cos o pracy PH - konkretnie - zarobki, auto, atmosfera itp
        Pozdro600
    • Gość: Tyfus Re: Model Opakowania IP: *.centertel.pl 22.02.17, 00:44
      Hej, atmosfera jest uwarunkowana od tego kto, i którą nogą wstał. Szczerze to najgorsza panuje na pracach ręcznych. Stare, wiecznie niepasione z wieloletnim stażem baby ( kobietami ich nazwać nie można ) potrafią tylko wyzywać i obgadywać innych zamiast dawać przykład. Każdy pracownik jest podobno wizytówką tej firmy, więc chyba niektórym królewnom po menopauzie powinni strącić korony. Polewka dziś była po wiadomościach z innego forum, ale zabawa długo nie trwała, bo usunęli niedawno. Chyba obiło się o kierownictwo i spalili się ze wstydu, że nie widzą rzeczy, które dostrzegają nowo przyjmowani pracownicy 😂 Wazelin tu nie brakuje i trudno się przebić w takim środowisku, gdzie w oczy pięknie patrzą a jak się odwrócisz, to setki noży masz w plecach. Większość ludzi nie wytrzymuje, stąd taki przemiał, wolą iść gdzieś, gdzie atmosfera jest zdrowa i każdy jest traktowany jednakowo. Na maszynie xxx jedna siostrzyczka wpie... pazury i co chwilę na telefonie wisi, kiedy koleżanka musi nadrabiać za 2 a jak ktoś zwróci uwagę, to jej siostrzyczka operatorka staje okoniem. Kobietki mają z nią zdrowo przesrane i wolą się nie odzywać. To jest chore, takie zachowania trzeba tępić jak karaluchy w blokowiskac blokowiskach ale tu nikt o to nie dba.
    • Gość: PozytywnieZakrecon Re: Model Opakowania IP: *.centertel.pl 13.04.17, 19:43
      Zgodzę się z opinią o atmosferze, jest dość specyficzna. Jednak nikt nie powinien oczekiwać, że na dzień dobry wszyscy będą go po głowie głaskać i bić brawa za to, że przyszedł do pracy... To prawda, że niektóre Panie z prac ręcznych nie szanują innych i wyzywają, mnie też obleciało, choć nie wiem za co. Kierownictwo jest ok, operatorzy tak samo. Nie rozumiem tylko dlaczego kolega wyżej wypowiada się za innych. Skoro tak bardzo współczujesz kobietkom z maszyny X to stań z nimi i im pomóż w pracy jeżeli tak ciężko mają. Od jakiegoś czasu pracuję przy owej maszynie i bardzo sobie chwalę współpracę z operatorką. Jest uprzejma i pomocna, taka normalna kobieta, która porozmawia i o pogodzie i o przygodzie ;) Z moją serdeczną przyjaciółką jesteśmy zdania, że lepiej stronić od ludzi, którzy mają ubogie życie prywatne i jedyne co im dobrze wychodzi to obgadywanie za plecami innych i wieczne narzekanie. Ona ma dobre serce i im współczuje, mi nie jest ich żal.
      Dla tych, którzy interesują się z kim i kiedy rozmawiam również mam wiadomość: ROZMAWIAM Z LUDŹMI, BO NIE JESTEM ZWIERZĘCIEM, KTÓRE PRZEMAWIA DO CZŁOWIEKA LUDZKIM GŁOSEM TYLKO W WIGILIĘ BOŻEGO NARODZENIA I TYLKO WTEDY, KIEDY CZEGOŚ CHCE ;) Pozdrawiam wścibskich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka