Dodaj do ulubionych

Pachnąca Szafa ,Nowe

18.09.10, 12:48
Trafiłem do tej firmy z ogłoszenia na początek 1800 zł po okresie próbnym 2000 może więcej.(stanowisko magazynier).Warunki pracy okropne :stare ,śmierdzące,obsrywane nagminnie kible z,których roznosi się smród kloca. Magazyn znajduje się na terenie Świtu .Pokój socjalny w ,którym stoją szafki pamiętające czasy lat pięćdziesiątych.Oczywiście chemikalia służące do produkcji stoją w każdym ,możliwym miejscu i parują ,produkcja odbywa się za pomocą kilku betoniarek w których mieszany jest granulat z kompozycjami .Po trzech miesiącach pani Monika powiedziała ,ze niestety warunki finansowe pozostają takie same mimo wcześniejszych ustaleń.Właścicielka firmy furiatka podobno ,nie miałem okazji przekonać się o tym ,dlatego że w magazynie była tylko raz i to bardzo krótko .W zimie temperatura sięga kilku stopni na plusie ,a latem grubo ponad 30 ,pracowałem tam do czerwca.Zostałem zwolniony za niewykonywanie poleceń "kierownika"co wyszło mi na dobre.Chłopak ,który pracuje 2 lata ma 1400 zł. pracowałem tam ok 9 m-cy.Biuro podobno ładne ,znajduję się na Raduńskiej.Nie wiem jaka atmosfera panuje w biurze wiec zachęcam osoby ,które już nie pracują tam do podzielenia się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Obserwuj wątek
    • Gość: abcd Re: Pachnąca Szafa ,Nowe IP: *.chello.pl 01.10.10, 22:09
      hmm w biurze może i ładnie ale atmosfera śmierdząca...wszystko co poprzednik napisał to prawda włącznie z właścicielką. Pracowałam niespełna rok.
      • Gość: biuro Re: Pachnąca Szafa ,Nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 00:54
        A można coś szerzej o biurze? Zarobki? Godziny pracy? Atmosfera? Firma świetnie się rozwija na rynku - widać to wyraźnie, więc coś tu musi działać. Niemniej jednak znalazłam informacje, ze rotacje w biurze ogromne... dlaczego? Co jest nie tak? Pytam, bo zastanawiam się, czy nie aplikować na ogłoszenie. Proszę o POMOC i informacje !!
        • Gość: baross Re: Pachnąca Szafa ,Nowe IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.14, 22:11
          jednym słowem tragedia - nigdy więcej...
    • Gość: duszek Re: Pachnąca Szafa ,Nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.14, 13:57
      Już tam nie pracuję. Zespół cudownych, pomagających sobie osób, ale niestety największym problemem jest właścicielka, która nie ma pojęcia o pracy z ludźmi. Osoba tak toksyczna, że regularnie któraś z pracownic płakała. Jakiś rok temu personalnie firma była przez nią rozłożona. Gdyby nie młody dyrektor, który przyszedł i pozbierał firmę, to do dzisiaj nikt by tam nie został. Jedyny, który potrafił motywować, wysłuchać i pokierować. Przez jakiś czas zaczynało tam być normalnie. Z tego co wiem, to teraz w firmie jest jeszcze jeden właściciel, który nieźle miesza. Bez pojęcia o wielu sprawach i bez szacunku dla ludzi. Prędzej czy później nikt tego nie wytrzyma a winą i tak obarczą pracowników. Taki standard.
      • Gość: nena Re: Pachnąca Szafa ,Nowe IP: *.lukman.pl 25.10.14, 19:37
        a jak dawno pracowałas w tej firmie? dostalam propozycje pracy jako laborant w dziale r&d wiesz ile mozna maksymalnie wyciagnac pensji na tym stanowisku? mam teraz dobra prace i nie chce zmienic na cos gorszego a z tego co czytam opinie to nie jest tam za dobrze. prosze o odpowiedz dzieki
        • Gość: gosciuwa z markuwa Re: Pachnąca Szafa ,Nowe IP: 46.77.124.* 15.11.14, 19:20
          Nie polecam tam jest masakra, chaos, co chwile zmiany koncepcji produktow, masakryczna rotacja, ludzie uciekaja, srednia pracy 3 miesiace i to nalezy do sukcesu i osiagniecia, toksyczny Zarzad, ta firme trzymaja ludzie ktorzy jeszcze sa w stanie wytrzymac, po odejsciu kilku z nich ta marka straci prawo bytu. Nie warto, szkoda nerwow,zdrowia. Ogolnie fajna mala firma z mniemaniem wielkiej korpo, i wymaganiami wobec kontrahentow jak by byla microsoftem.
          • Gość: marta Re: Pachnąca Szafa ,Nowe IP: *.centertel.pl 27.02.15, 13:27
            Jaka tam jest teraz sytuacja? Coś się zmieniło na lepsze/gorsze?
            • rybazfoli Re: Pachnąca Szafa ,Nowe 05.03.15, 09:57
              Jest dokładnie tak jak napisała "gosciuwa z markuwa" - pozdrawiam. To co we wczesniejszych postach jest napisane o PANI prezes to prawda, do tego dochodzi PAN prokurent, który lepszy nie jest. Dodatkowo około 14 wszystkich boli bania, bo wszedzie stoją jakies pachnidełka, a 400 metrów obok widok na lasek bemowski zaslania wielka góra śmieciowa - doznania bezcenne Odpowiedzcie sobie sami czy warto tracić zdrowie.
              PS. wygląda na to ze w najblizszym czasie poprawy raczej nie będzie.
              • Gość: marta Re: Pachnąca Szafa ,Nowe IP: *.centertel.pl 05.03.15, 14:29
                Uuu...To TOTALNA MASAKRA ...
                • Gość: Były pracownik Re: Pachnąca Szafa ,Nowe IP: *.centertel.pl 14.04.15, 16:13
                  Cześć wszystkim byłym i obecnym pracownikom :) Co tam u was ciekawego , jak tam szefostwo i jak firma funkcjonuje teraz , rozwijacie sie jakoś czy może zwijacie hehe ... ?
                  • Gość: inny były pracowni Re: Pachnąca Szafa ,Nowe IP: *.google.com 17.04.15, 22:58
                    Witajcie. Też ciekawi mnie co tam u Was? No ten Klaudyn to za ciekawy nie jest w porównaniu z poprzednimi lokacjami, czyli względem rotacji się nie zmieniło, chyba już tam pół Polski pracowało:) produkty widzę że znikają z półek sklepowych, smutne to że ta super marka prowadzona jest tak nieodpowiedzialne:( pozdrowienia dla wszystkich byłych i obecnych pracowników czyli pewnie gdzieś ok 250 :D:D
                    • Gość: lab Re: Pachnąca Szafa ,Nowe IP: *.internetunion.pl 12.05.15, 16:27
                      Pracowałem tam kilka lat temu... szkoła życia... nie polecam.
                  • Gość: długoletni Re: Pachnąca Szafa ,Nowe IP: *.static.ip.netia.com.pl 28.06.15, 18:03
                    Trochę tam popracowałem, niestety prawda jest taka że firma jest naprawdę w porządku a właścicielka trafiała na osoby które delikatnie mówiąc nie zasługiwały na swoje stanowiska... Albo inaczej- w czym innym były dobre ale w Pachnącej Szafie się nie sprawdzały - bo była to budowa rynku produktami ciężkimi, trudnymi do ogarnięcia. Co do samej właścicielki, super osoba tylko niestety dojechana przez życie po maksie, nie miała wsparcia, toteż tak a nie inaczej wyglądała tam praca.
                    Pozdrawiam serdecznie wszystkich współpracowników i pracowniczki i oczywiście Szefostwo.
        • Gość: flexi Re: Pachnąca Szafa ,Nowe IP: *.centertel.pl 15.12.15, 17:47
          Do NENa
          hej a możesz napisać gdzie w warszawie warto iść do pracy do kontroli jakości?
          • natretna Re: Pachnąca Szafa ,Nowe 09.02.17, 22:48
            Hej Czy ktos moze napisac coś o aktualnej sytuacji w Nowe SA?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka