Dodaj do ulubionych

OFERTA PRACY

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:37
Jeżeli posiadasz :
- wyższe wykształcenie ekonomiczne lub prawne,
- wiedzę w zakresie rachunkowości, podatków i prawa socjalnego,

Jeżeli brak pracy spędza Ci sen z powiek i masz zbyt dużo wolnego czasu,
Jeżeli chcesz się dowartościować i lubisz kontakt z ludźmi,

Jeżeli nie boisz się nowych wyzwań i chcesz wziąć udział w realizacji nowego
projektu doradczego, którego sukces zależeć będzie od stopnia Twojego
zaangażowania,

Wyślij szybko swoje CV ponieważ jesteś osobą której poszukujemy i z którą
chcielibyśmy współpracować.

Adres:
kaha25@poczta.onet.pl

Oferta dotyczy Warszawy.

Obserwuj wątek
    • Gość: Kaha?? Re: OFERTA PRACY - Kaha - nie rób bydła IP: *.astercity.net / 10.131.129.* 02.03.02, 15:53
      Gość portalu: kaha napisał(a):

> Jeżeli posiadasz :
      > - wyższe wykształcenie ekonomiczne lub prawne,
      > - wiedzę w zakresie rachunkowości, podatków i prawa socjalnego,
      >
      > Jeżeli brak pracy spędza Ci sen z powiek i masz zbyt dużo wolnego czasu,
      > Jeżeli chcesz się dowartościować i lubisz kontakt z ludźmi,
      >
      > Jeżeli nie boisz się nowych wyzwań i chcesz wziąć udział w realizacji nowego
      > projektu doradczego, którego sukces zależeć będzie od stopnia Twojego
      > zaangażowania,
      >
      > Wyślij szybko swoje CV ponieważ jesteś osobą której poszukujemy i z którą
      > chcielibyśmy współpracować.
      >
      > Adres:
      > kaha25@poczta.onet.pl
      >
      > Oferta dotyczy Warszawy.

Fałszywe oferty racy podpadają pod kryminał - naprawdę chcesz, aby ktoś cię podał
      do sądu za składanie fałszywych obietnic.
      To ma swoje umocowanie prawne, więc nie zbieraj życiorysów, pod pozorem
      ofertowania....
      • wike Re: OFERTA PRACY 21.03.02, 10:40
        Dla mnie to fenomen. Z jednej strony narzekania na brak pracy i pytania co robic,
        jak szukac, pomozcie. Z drugiej strony przy kazdej propozycji pracy na tym forum
        padaja obelgi na tych ktorzy cos tam proponuja.
        Nie wiem jakie to sa oferty, ale niewatpliwie moze to zniechecic tych, ktorzy
        mogliby pomoc forumowiczom a nie pociotkom prezesa.
        Pozdrawiam

Gość portalu: Kaha?? napisał(a):
        > Fałszywe oferty racy podpadają pod kryminał - naprawdę chcesz, aby ktoś cię pod
        > ał
        > do sądu za składanie fałszywych obietnic.
        > To ma swoje umocowanie prawne, więc nie zbieraj życiorysów, pod pozorem
        > ofertowania....

• Gość: Dagmara Re: OFERTA PRACY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 23:24
          Zdecydowanie zgadzam się. Szukam opiekunki do dziecka a przed chwilą
          dowiedziałam się że, jestem wyzyskiwaczem, "paniusią" rozkazuję obrażam i w
          ogóle, żebym się zajęła swoimi dzićmi a nie uczestniczyła w wyścigu szczurów.
          Żenada. A ile to gadania o bezrobociu...
          • Gość: ida Re: OFERTA PRACY -do Dagmary IP: *.csk.pl 01.04.02, 08:38
            Gość portalu: Dagmara napisał(a):

> Zdecydowanie zgadzam się. Szukam opiekunki do dziecka a przed chwilą
            > dowiedziałam się że, jestem wyzyskiwaczem, "paniusią" rozkazuję obrażam i w
            > ogóle, żebym się zajęła swoimi dzićmi a nie uczestniczyła w wyścigu szczurów.
            > Żenada. A ile to gadania o bezrobociu...

Dagmara, pozwól, że zadam jedno pytanie - rozumiem, że ta szukana przez Ciebie
            opiekunka bedzie miała opłaconą składkę ZUS i inne takie? Jeśli nie, to jej
            status de facto się nie zmieni, i nadal bedzie bezrobotna...

I proszę, nie mów, że będzie mogła sobie wpisać w CV przy ubieganiu się
            o "normalną" pracę, że pilnowała dzieci, bo moim zdaniem, raz, że to wygląda
            dość śmiesznie, dwa, może sobie to wpisać i bez pilnowania, bo tego i tak nikt
            nie sprawdzi...
            No i nie każda studentka(zwłaszcza z tych bardziej rozgarnietych i z dostępem do
            internetu) chciałaby niańczyć cudze dzieci (i to pewnie jak myślę "na czarno").

Radziłabym trochę ostrożniej z tym słowem "żenada"...

• Gość: Rybka Re: OFERTA PRACY -do Dagmary i wczesniejszego vika IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 02.04.02, 05:21
              Gość portalu: ida napisał(a):

> Gość portalu: Dagmara napisał(a):
              >
              > > Zdecydowanie zgadzam się. Szukam opiekunki do dziecka a przed chwilą
              > > dowiedziałam się że, jestem wyzyskiwaczem, "paniusią" rozkazuję obrażam i
              > w
              > > ogóle, żebym się zajęła swoimi dzićmi a nie uczestniczyła w wyścigu szczur
              > ów.
              > > Żenada. A ile to gadania o bezrobociu...
              >
              >
              > Dagmara, pozwól, że zadam jedno pytanie - rozumiem, że ta szukana przez Ciebie
              > opiekunka bedzie miała opłaconą składkę ZUS i inne takie? Jeśli nie, to jej
              > status de facto się nie zmieni, i nadal bedzie bezrobotna...
              >
              > I proszę, nie mów, że będzie mogła sobie wpisać w CV przy ubieganiu się
              > o "normalną" pracę, że pilnowała dzieci, bo moim zdaniem, raz, że to wygląda
              > dość śmiesznie, dwa, może sobie to wpisać i bez pilnowania, bo tego i tak nikt
              >
              > nie sprawdzi...
              > No i nie każda studentka(zwłaszcza z tych bardziej rozgarnietych i z dostępem d
              > o
              > internetu) chciałaby niańczyć cudze dzieci (i to pewnie jak myślę "na czarno").
              >
              > Radziłabym trochę ostrożniej z tym słowem "żenada"...
              >

A a propos któregoś tam postu, to jak się szuka pracy, to można podać telefon.
              Darmowy adres na poczcie Gazety, to i ja mam i jak nie będę wiedział jak napisać
              CV to po prostu skopiuję jakieś ogłoszenie i powiem, że zatrudnię...

Pamiętam jeszcze inne ogłoszenie z adresem: biuropodrozy@interia.pl
              Albo businessconsulting@wp.pl

No sorry: jak firma nie ma własnego maila to niech chociaż poda prawdziwy własny
              numer telefonu... o ile est uczciwa...

A a propos opiekunek do dziecka.. mio, że ktoś daje pracę... Za ile 500 zł bez
              ubezpieczenia...

Ja sądzę, że jak jest taka możliwość to trzeba to brać, bo jakiś pieniądz to
              jest, ale chwalić się tym to faktycznie nie ma jak... No i poza tym jak opiekunka
              ma magistra z ekonomii czy innego, to jak znajdzie pracę, to zniknie. No i trzeba
              będzie kolejnej opiekunki do dziecka..

Aha.. ja w tej chwili mogę być opiekunką do dziecka... ale płeć się nie zgadza...
              cholera...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka