Dodaj do ulubionych

Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved)

07.09.11, 15:36
Witam,
Czy ktoś z Państwa współpracował z firmą Neti-Interim? Pytam, ponieważ sam dla nich pracowałem przy 2 inwentaryzacjach (w Warszawie i w Jankach) w Reserved zeszłym miesiącu i nadal nie otrzymałem wynagrodzenia (a upłynął ponad tydzień od terminu zapłaty). Nikt też niestety nie odbiera telefonu i nie odpowiada na maile.

I przy okazji: gdzie należy zgłosić brak wynagrodzenia za umowę zlecenie? Bo z tego co wiem w PIP się tym nie zajmują.
Obserwuj wątek
    • Gość: ka Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.11, 22:52
      Witam. Również pracowałam dla tej firmy i niestety z tego co zdołałam znaleźć w Internecie na ich temat to o wynagrodzeniu można pomarzyć. Minęło już sporo czasu od zgodnej z umową wypłaty, więc najwyższy czas skontaktować się z PIP.
      Skąd pomysł, że PIP się tym nie zajmuje? Myślę, że najpierw tam należy się kierować.
      • Gość: bas Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.internetia.net.pl 13.12.11, 16:27
        Ja również pracowałam i również nie dostałam wynagrodzenia!

Dziś byłam w ich biurze na Jedności Narodowej 91 /25 ale niestety biura Już tam nie ma !
        Dzwoniłam non stop na nr 71 322 74 40 aż wkońcu ktoś odebrał- słuchajcie po tygodniu !

Polecem dzwonić także na nr 505 549 567 najlepiej nagminnie wszyscy dzwoncie !
        Do czwartku mają wysłać pieniądze mi zobaczmy co będzie !

Polecam firmę WORK FORCE jeśli chodzi o pracę na zlecenie- jest w 100 % wypłacalna !
        • Gość: szeliba Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 12:51
          hej.

ludzie nie ma sensu sie tak buntowac,bo kasa bedzie i tak. pracuje juz z neti około roku i zawsze dostawalam kase. opoznienia sa, teraz chyba najgorsze, bo jest okres inwentaryzacyjny (wiem, bo sama kiedys pracowalam w sklepie). to nie sa oszusci tylko firma, ktora nie wyrabia - mysle,ze to znaczna roznica. ja nie czuje sie oszukana, bo kasa zawsze byla,ale z opoznieniem...zadzwoncie sobie do biura - tam zawsze wyjasniaja
          pozdrawiam wszystkich niezadowolonych
        • Gość: tomek Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 14:18
          ja dostalem i moi koldezy tez, placą na pewno, nie ma co sie obawiac, jteraz wiekszosc firm sie spoznia troche z przelewami, troche zrozumienia!
      • Gość: 999 Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.internetia.net.pl 13.12.11, 16:40
        Dzwoń na nr 71 322 74 40 albo na 505 549 567 !!!!!!!!!
    • Gość: gosc Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.icpnet.pl 12.10.11, 09:54
      Musisz isc do sądu rejonowego i wnieść sprawę z powództwa cywilnego. Tylko tak da się to załatwić. Mnie też oszukali...Byłam u prawnika i to jest jedyny sposób...
      • Gość: yeti Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.man.poznan.pl 13.10.11, 22:33
        Witam,
        Ja też jestem osobą, którą ta firma oszukała. Myślę, że najlepiej byłoby zebrać większą grupę ludzi i to nagłośnić. Wiele osób nie ma pojęcia o tych oszustach i podejmują tą pracę. Ja pracowałam na inwentaryzacji w sklepie Reserved w Jeleniej Górze i w sklepie House. Minęły już ponad 2 miesiące i nadal mi nie wypłacili wynagrodzenia za wykonaną pracę! Telefonów nikt nie odbiera ani nie odpisuje na maile.
        • Gość: gosc Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.icpnet.pl 13.10.11, 23:11
          www.facebook.com/pages/Neti-interim-czekamy-na-wyp%C5%82ate/242337935815909
    • Gość: Przemek Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 17:24
      Witam. Ja też byłem na tej inwentaryzacji razem z dziewczyną. Kase dostaliśmy 4 dni po terminie. Mam nadzieję, że otrzymasz wynagrodzenie. Pozdrawiam Przemek.
    • ogloszenieonly Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved 17.10.11, 18:28
      Hej,

Ja w końcu otrzymałem swoje wynagrodzenie i z tego co czytam na różnych forach to ta firma już tak ma że płaci z opóźnieniem i nie odpowiada na telefony i maile.
    • Gość: eleanor Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.gwardii.osi.pl 07.11.11, 12:39
      Witam, ja również byłam na inwentaryzacji w Reserved w Gliwicach 6.09.2011. Jak dzwoniłam, to Pani powiedziała, że są opóźnienia przez długi weekend, minęło parę dni a kasy jak nie było, tak nie ma :/
      • tomesz Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved 11.11.11, 16:32
        Też byłem na inwentaryzacji w Reserved w Gliwicach 6.09.2011, najpierw gadka że się wydłuża przez długi weekend i że będą. Minęły prawie 2 tyg od długiego weekendu i nic ;/
        Nie polecam tej firmy, ja dzwonię na numer z ich strony i zawsze ktoś odbiera, dzwoniłem już 3-razy ;>
        • tomesz Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved 14.11.11, 14:09
          Uwaga uwaga!!!
          W końcu dostałem pieniądze... wszystko się zgadza więc sprawa zamknięta, z tym że polecam się zastanowić przed chęcią podjęcia współpracy z ta firmą... ;]
          Pieniądza miałem dostać do 30 października, dostałem 14 listopada... Pozdrawiam!
          • Gość: Alle Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.11, 21:55
            Ja miałam dostać do 30go października, nie dostałam do teraz... żałosne krętactwo.
            • Gość: eliss Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 14:19
              napewno dostaniesz, moi znajomi dostali kase i ja tez, wiec spoko
    • Gość: lilka Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 14:16
      ja dostalam kase po tygodniu :) placa zawsze, pracuje juz 7 raz z nimi i zawsze placa:) to co z tego ze sie kilka dni spoznia, swiat sie przeciez nie zawali nie? :)
      • tomesz Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved 09.01.12, 17:29
        Jak Ci się okres spóźnia to też myślisz "to co z tego" czy jednak trochę stresu jest?
        Heh... :D
      • Gość: studentka Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: 212.87.241.* 12.01.12, 13:23
        Kilka dni?? Ja z 6.10 nie dostałam. Oszuści i tyle!!! Mam nadzieje ze wypłacą za tą inwentaryzacje, bo stanę na głowie, żeby im się to tak nie upiekło!!! Skoro tyle ludzi pisze, że nie wypłacają, to lepiej od tej firmy z daleka!
        • Gość: nutka Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 09:55
          Ja dostalam, nie ma co sie denerwowac, nawet do nich nie zdwonilam , czekalam 2 tygodnie i pieniadze same wplynely, mojak olezanka dostala w terminie, mysle ze oni tylko czasem maja spóźnienia, ale na pewno niepozwoliliby sobie na to ab komus nie zaplacic! z tego sa za duze problemy inspekcje itp. po co maja sie narazac? ja tam bede z nimi pracowac dalej bo przeciez kadze pieniadze sa wazne, a predzej czy ponzniej przelew i tak bedzie..
          pozrawiam
          • Gość: jadzia Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.12, 10:40
            ja czekam na pieniądze do grudnia, dzwoniłam 12 razy, wysłałam 5 wiadomości i nic. Zgłaszam sprawę do PIPu więc proszę o kontakt wszystkie oszukane przez tą firmę osoby: jadwiga.baziak@gmail.com
    • Gość: prywatnie Re: Firma Neti-Interim (inwentaryzacje w Reserved IP: 195.128.135.* 02.10.13, 13:04
      witam zgłoś sie do instytutu pracy a jezeli nie wiesz gdzie jest to przdzwon do urzedu pracy i podadza dokladny adres i numer kontaktowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka