Gość: andy IP: *.solcon.nl 20.07.04, 18:12 dużo piszecie o złych firmach to może teraz napiszcie o tych, które są naprawdę dobre - z uzasadnieniem dlaczego tak jest? THX Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i.m. Re: RANKING NAJLEPSZYCH FIRM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 09:28 nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakaka Re: RANKING NAJLEPSZYCH FIRM! IP: *.pool8022.interbusiness.it 21.07.04, 11:13 wszystko co nowe i z rozmachem, gdzie wlasciciel ma wiare w sukces gdzie nie ma jeszcze kumoterstwa, ukladow gdzie jesli sie postarasz to bedziesz zauwazonym/docenionym sa to firmy co zatrudniaja okolo 40-70 sob potem robi sie syf, przybywa ludzi, rozmywa sie odpowiedzialnosc, powstaja uklady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuku Re: RANKING NAJLEPSZYCH FIRM! IP: 193.128.25.* 21.07.04, 13:03 Calkiem fajna firma jest Unilever (centrala) dlaczego?: - w wiekszosci pracuja tam mlodzi ludzie - jest jasny system ocen okresowych - sa niezle zarobki (nie największe, ale calkiem OK) - ciekawa praca (oczywiscie zalezy od stanowiska) Nie jest to raj na ziemi, ale firma jest calkiem OK jako pracodawca. Znacie jakes inne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: RANKING NAJLEPSZYCH FIRM! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 21:01 hehehe Lindt & Sprungli hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan pensje w Unileverze - mozesz sypnąć liczbami? IP: *.chello.pl 22.07.04, 02:14 moich 3 znajomych tam pracuje i ciekaw jestem ile koszą? 1 to dział personalny, 2 to brand manager assistant od jakiegos detergentu, 3 to osoba od szkolen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: pensje w Unileverze - mozesz sypnąć liczbami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:38 To ci odpowiem, ok 5 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyk Re: RANKING NAJLEPSZYCH FIRM! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 00:54 myślisz , że się ludziska rozpiszą jak to u nich dobrze ? zapomnij wszędzie dobrze , gdzie nas nie ma firmę tworzą ludzie i to od nich , a nie od właścicieli czy dyrektorów w głównej mierze zależy prawie wszystko, kiedyś pracowałem w b.dobrej firmie , same "och !" , zmienił się zarząd , zaczęły się redukcje i to trafiało zwykle na tych ludzi , którzy współtworzyli firmę od poczatku lub tworzyli niepowtarzalną atmosferę w niej, a pozostali na stołeczkach oczywiscie :podp...cze,szuje i kabelki (w komplecie) było "cacy" , jest "be" , atmosfera była exxxtra , teraz ludziska nawet nie patrzą sobie w twarz przechodząc korytarzem , każdy czeka , kiedy przyjdzie po niego "grupa szybkiego reagowania" ,na imprezach firmowych nie szło palca wetknąć , teraz bawi się wierchowka i lojalni , reszta ma "inne ważne sprawy rodzinne" i tak moze byc w momencie w każdej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
oban Re: RANKING NAJLEPSZYCH FIRM! 24.07.04, 16:58 aż mnie zaciekawiłeś o jakiej firmie mowa. znam podobne sytuacje - moze nie koniecznie z mojej firmy ale cos mi sie o uszy obilo ze jedna z dosc znanych firm wykaswala wszsytkich (no prawie) ktorzy ja budowali, a ci ktorych nie wykasowali sami odchodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syl Re: RANKING NAJLEPSZYCH FIRM! IP: *.crowley.pl 23.07.04, 16:45 Z tego co wiem, to w Dom Development nie jest najgorzej. Zarobki na prawdę OK, atmosfera OK no i mieszkanko można jeszcze taniej kupić;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta80 Re: RANKING NAJLEPSZYCH FIRM! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 30.10.04, 20:50 Fajnie ze ktos pisze o dobrych firmach.A czy mzoliwe jest do nich sotanie sie do parcy.Mozna zlozyc podania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: RANKING NAJLEPSZYCH FIRM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:34 Procter & Gamble - mlodzi, fajni ludzie - niezla atmosfera - przyzwoita pensja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc80 Re: RANKING NAJLEPSZYCH FIRM! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 30.10.04, 22:12 w jaki sposb mozna sie do tych firm dostac do pracy. Czy mzona skladac podania o prace?? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin9098 Re: RANKING NAJLEPSZYCH FIRM! 31.10.04, 22:09 Wszystkie firmy wykorzystują. Zachęcam wszystkich do otwarcia własnego biznesu. Tylko wtedy dorabiacie siebie, nie innych. Odpowiedz Link Zgłoś