IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.04, 08:24
jestem zainteresowana tam pracą.ggdzie mozna złozyc CV?
Obserwuj wątek
    • Gość: pikus Re: arkadia IP: 217.153.180.* 14.09.04, 17:35
      CV nie składasz w Arcadii tylko w firmie jaka tam będzie mieć placówkę czy sklep
      • Gość: gabi Re: arkadia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.04, 08:17
        no tak, ale gdzie?
        • Gość: anka Re: arkadia IP: *.chello.pl 15.09.04, 08:56
          sorki, ale skoro nie wiesz, to moze nie ma sensu szukac w ogole pracy. moze
          lepiej do jakiegos spozywczego idz.
          • Gość: kasia Re: arkadia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 18:28
            boze co za ludzie, wiadomo ze jesli np. firma zara otwiera swoj nowy sklep to
            trzba pojsc do zary ktora juz istnieje i tam zlozyc swoje cv, albo czytac
            gazety i na ogloszenia odpowiadac.dla Twojej wiadomosci t troche za pozno sie
            zabralas za szukanie bo 95 procent sklepow ma wszystko juz obsadzone od lipca,
            jesli chodzi o arkadie.bardzo duzo sklepow w ogole sie nie oglasza bo juz maja
            dosyc cv zebranych zeby sie oglaszac.ale sory ostatnio widzialam wszystkie cv w
            pewnym sklepie z ciuchami, w ktorym pracuje i rece opadaja- ludzie i Wy sie
            dziwicie ze pracy nie mozecie znalezc.ja zanioslam cv do roznych butikow-
            chcieli mnie wszedzie, gdzie zanioslam, chociaz nie mam doswiadczenia(po
            maturze) i szukam pracy tylko na rok(do czasu az zdam na dzienne
            studia).pytanie dlaczego?po zobaczeniu tych cv wiem dlaczego- bo moje cv bylo
            ludzkie, nie bylo zadnych klamstw, bledow ortograficznych, bylo czytelne i
            estetyczne!oto cala istota sukcesu.
            • Gość: allan Re: arkadia IP: *.chello.pl 15.09.04, 18:56
              GOOD GIRL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka