Dodaj do ulubionych

maść na blizny i rozstepy

25.11.13, 11:52
Witam,

przeszłam trzy miesiące temu operację i mam sporą bliznę. Tzn. miałam, teraz staje się ona coraz mniej widoczna. Uzywam maści na blizny Scagel i jestem bardzo zadowolona z efektów smile) Chciałam się podzielić z Wami opinią bo uważam, że warto smile Jest tez bardzo wydajna, bo jest taka żelowa więc bardzo się opłaca!
Obserwuj wątek
    • sophie138 Re: maść na blizny i rozstepy 02.12.13, 23:51
      A jaki ma zapach? Miałam już różne maści, ale czemu tak tą cebulę w nich czuć?sad
      • kizimizia Re: maść na blizny i rozstepy 07.08.14, 15:59
        witaj, wlaśnie ten scagel nie śmierdzi cebulą, ma jej 12 % w skladzie ale cos musieli dodać jakis zapach że ladnie pachnie jak balsam. i w sumie nie jest drogi bo jak pani w aptece zaczeła mi wymieniać ceny to masakra! a dobrze, że go stosowałam, bo akurat na lato blizna nie jest taka widoczna smile

sophie138 napisał(a):

> A jaki ma zapach? Miałam już różne maści, ale czemu tak tą cebulę w nich czuć?:
        > (
    • any.cul Re: maść na blizny i rozstepy 09.12.13, 10:30
      Ja też używam Scagelu,na bliznę po cc,już trzeci miesiąc. Blizna sie ładnie goi i w sumie jest mało widoczna.
    • agnesgabi1 Re: maść na blizny i rozstepy 06.08.14, 13:22
      witam , moim problemem były spore blizny potrądzikowe na plecach .Bardzo się wstydziłam i starałam się pozbyć ich różnymi , niestety nie skutecznymi sposobami.Nie znalazłam żadnej maści niestety która pomogłaby mi sama w sobie .Postanowiłam poszukać innej ,lepszej metody .Po przeczytaniu wielu pochlebnych opinii trafiłam do kliniki beautymed dr mirackiego .Tam lekarz zaproponował mi zabieg laserowy Icon na pozbycie się mojego problemu .Nie powiem ,zabieg mało przyjemny i musiałam go powtórzyć .Jestem po 3 zabiegu i moje blizny zdecydowanie się spłyciły i są prawie niewidoczne >jestem bardzo zadowolona z efektu zabiegu .Lekarz zaleca mi jeszcze jeden zabieg i napewno się zdecyduję smile polecam A kremy podobno są zalecane ale w połączeniu z laseroterapią smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka