lupinus 20.10.04, 12:59 ile zarabia kurator społeczny i jakie trzeba spełniać warunki? pracuję w ośrodku szkolno-wychowawczym, więc mam jakieś szanse (chyba). proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: y Re: kurator społeczny IP: *.aster.pl 20.10.04, 13:41 wyższe, najlepiej pedagogika i dobry znajomy w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: kurator społeczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:13 Witam, Bardzo bym chciala pracowac w osrodku, jestem po studiach(Pedagohika resocjalizacyjna) i szukam juz 4 miesiace pracy nie tylko w zawodzie. Jak Ci sie pracuje? Dlugo pracujesz? Nic nie wiesz gdzie potrzebuja pracownika? prosze napisz agaslot@poczta.poczta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: kurator społeczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:01 W Warszawie, na Mokotowie kurator społeczny w Sądzie dla Nieletnich dostaje 50 zł na miesiąc od rodziny- osoby...to są marne pieniądze, a praca odpowiedzialna, stresująca...jestem kuratorem od kilku lat... Odpowiedz Link Zgłoś