Dodaj do ulubionych

Delta eurogroup

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:56
Dziewczyny nie dajcie sie nabrać tej agencji reklamowej ogłoszenia w gazecie
to dziewczyny do 23 lat do pokazu sukien slubnych, wieczorowych odziezy
jeansowej itp adres to domaniewska 49, jest to jedna wielka lipa chca wudzic
800 zł za sesje,ale oczywiscie jezeli sie nadajesz ( kazdemu tak mowią) to
mozliwa jest refundacja i sesja kosztuje 400 zł ale jest to jedna wielka lipa
zwykle naciągactwo :) nie dajcie sie, sa agencje, które nie biorą kasy za
sesje :) jak naprawde im na dziewczynie zalezy ...
Obserwuj wątek
    • Gość: dufee Re: Delta eurogroup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 09:46
      Powiedz mi, czy po zrobieniu sesji zdjeciowej za 400 zl nic pozniej nie
      wychodzi ze wspolpracy z ta agencja? Moja dziewczyna chce pracowac za
      posrednictwem delta eurogroup, wiec bardzo mi zalezy na twojej
      odpowiedzi..pozdrawiam
    • losiu4 Re: Delta eurogroup 22.11.04, 11:10
      Jakiś pechowy ten adres. Już sie przewijał w postach na tym forum... co
      do "agencji": niestety duża część z nich tylko kasuje za "sesje". Pierwswzym
      dzwonkiem alarmowym jest żadanie opłaty za przeprowadzenie sesji bez żadnych
      własciwie gwarancji (prócz oczywiście szerokiego uśmiechu szefa takiej agencji).

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: Cat Re: Delta eurogroup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:17
        Ja niestety miałam pracowac na stanowisku tego kogos kto rekrutuje ale
        domysliłam sie o co chodzi, dlatego że bezposrednio miałam styczność z sesjami,
        fotografami i jeden znajomy fotograf bardzo przestrzegał mnie przed tego typu
        agencjami poza tym szef tej agencji mówił,że jest drugie wejscie do budynku
        gdzie są biura odpowiedzialne za realizacje projektu po czym zapytałam
        ochroniarza czy jest takie wejscie powiedział że nie :) takze watpie w to, czy
        cos sie z tym dalej dzieje, w umowie którą dziewczyna ma podpisac jest wyraźnie
        napisane ze nie ma gwarancji współpracy bo to zalezy czy klient ją wybierze,
        TERAZ jest nabór do agencji gudejko tam nie trzeba placic za sesje ogloszenie
        jest w dzisiejszej wyborczej :) nie polecam niech twoja dziewczyna wyda te 400
        zł na jakiś ciuch albo na cokolwiek innego aby tylko nie dała się oszukać,
        pozdrawiam
    • Gość: marta Re: Delta eurogroup IP: *.jjs.pl 28.11.04, 22:08
      Cześć. Widziałam dziewczyny które przychodzą zrobić sobie portfolio.
      Nikt by niechciał wziąść ich do agencji. Wyglądają jakby lustra nie miały.
      Nie to, że jestem po stronie tej agencji, ale żeby zrobić portfolio za darmo to
      trzeba mieć niezłą prezencję.
      Ciekawa jestem, może znajdzie się dziewczyna która dostała u nich pracę??
      Napiszcie.
      I jeszcze jedno jak się wam podobają te portfolia??
      Moje jest w miarę ok.
      Marta
      • Gość: Cat Re: Delta eurogroup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:34
        Napisz jak dostaniesz u nich prace, ja wcale nie twierdze ze sesji nie robią w
        sumie płacisz im za to, pozdrawiam :)
    • radecee Re:Pani Justyno coz za pomowienia.....!!!! 09.12.04, 19:41
      odpowiadam na tego posta z duzym opoznienie jako pracownik Delty, gdyz
      musielismy ustalic personalia pani o pseudonimie Cat. W tym momencie moge
      poinformowac zainteresowanych sprawa ze jest to Pani Justyna Czado, ktora
      rzeczywiscie jest niedoszlym pracownikiem tej firmy. Pani Czado byla w firmie
      na kilku dniach probnych, po czym podziekowalismy jej za wspolprace gdyz jej
      kompetencje odbiegaly od wymaganych, nie mowiac juz o jej kulturze osobistej.
      Jesli chodzi o zarzuty tej Pani szkoda tracic czas na sprostowania jej
      wypowiedzi, skwituje to tak czysta zlosliwosc, arogancja, i nieumiejtnowsc
      pogodzenia sie z porazka.....
      Pani Justyno, prosze sie zastanowic co pani pisze publicznie, bo pomowienia i
      oszczerstwa sa karane, a jesli mysli Pani ze Internet daje Pani anonimowosc to
      jest Pani w duzym bledzie. Ze swojej strony dodam ze poczynilismy w stosunku do
      Pani odpowiednie kroki prawne, nie wykluczam ze zakonczy sie to z naszej strony
      pozwem sadowym.
      • Gość: doradca Bozia Ciebie opuściła? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.05, 03:28
        Wiesz co człowieczku. W sądzie weź sobie na świadka instytucje , która nazywa
        się GIODO z siedzibą w Warszawie ul. Stawki 2. Oni chetnie będą świadczyć na
        Twoją korzyść za publiczne podawanie danych osobowych. Następnie możesz mnie
        podać do sądu.
        Taki odważny jesteś a chowasz się za nickiem??? Ciekawe czy we wniosku do sądu
        wpiszesz imie i naziwsko czy nick???
        Z palantami nie dyskutuje. Palantów olewam i ignoruje....
      • Gość: Cat Re:Pani Justyno coz za pomowienia.....!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:28
        Internet nie daje mi anonimowości, ale możliwości :) przede wszystkim
        ostrzegania przed nieuczciwością :)
    • Gość: pracownik Re: Pani Justyno pomowienia to przestepstwo...... IP: *.chello.pl 09.12.04, 19:46
      Odpowiadam na tego posta z duzym opoznienie jako pracownik Delty, gdyz
      musielismy ustalic personalia pani o pseudonimie Cat. W tym momencie moge
      poinformowac zainteresowanych sprawa ze jest to Pani Justyna Czado, ktora
      rzeczywiscie jest niedoszlym pracownikiem tej firmy. Pani Czado byla w firmie
      na kilku dniach probnych, po czym podziekowalismy jej za wspolprace gdyz jej
      kompetencje odbiegaly od wymaganych, nie mowiac juz o jej kulturze osobistej.
      Jesli chodzi o zarzuty tej Pani szkoda tracic czas na sprostowania jej
      wypowiedzi, skwituje to tak czysta zlosliwosc, arogancja, i nieumiejtnowsc
      pogodzenia sie z porazka.....
      Pani Justyno, prosze sie zastanowic co pani pisze publicznie, bo pomowienia i
      oszczerstwa sa karane, a jesli mysli Pani ze Internet daje Pani anonimowosc to
      jest Pani w duzym bledzie. Ze swojej strony dodam ze poczynilismy w stosunku do
      Pani odpowiednie kroki prawne, nie wykluczam ze zakonczy sie to z naszej strony
      pozwem sadowym.
      • Gość: doradca Czesto zmieniasz nicki.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.05, 03:29
        A może tak jeszcze podpiszesz nastepny post jako Józef Oleksy 2. Też jest to
        fajny nick.
    • bartosz108 Re: Delta eurogroup a raczej Euro Delta Group 20.01.05, 17:01
      Niestety muszę dołączyć do grona niezadowolonych z tej "agencji".
      Pracowałem dla Pana Michaela dwa miesiące jako fotograf.
      I pomimo iż był zadowolony z jakości mojej pracy postanowił się ze mną rozstać.
      A to z powodu 150 PLN. Wolał zerwać współpracę niż oddać mi należne
      wynagrodzenie w całości.
      Obiecał, że dośle pieniądze dwa tygodnie temu i nic.
      Oczywiście napiszę jak coś się zmieni.
      Sprawa modelingu też nie wygląda różowo w tej firmie.
      Mam numery telefonów do wszystkich dziewczyn, którym robiłem zdjęcia i jak dotąd
      nie słyszałem, żeby któraś z dziewczyn dostała dzięki nim pracę.
      A mówię nie o kilkunastu osobach tylko o ponad 150.
      Poza tym sesje: są robione w strasznym tempie.
      Średnio na cztery wejścia przypadało około 40 - 45 minut.
      Makijażystka robi także fryzury, niestety ma na to tyle czasu, iż są to raczej
      dwie czasami trzy poprawki tego samego makijażu i fryzury, zamiast trzech wersji
      tak jak obiecuje D.E.G.
      Firma zarabia na portfoliach i raczej tylko tym się zajmuje.
      Przynajmniej do tej pory.
      Taka jest prawda i dobrze żeby potencjalne klientki DEG o tym wiedziały.
      Pozdrawiam wszystkich pracowników DEG i przyszłe modelki.
      A Panu Michałowi życzę zdrowia.
      Bartosz
      PS. jeśli zależy wam na zdjęciach do portfolio zajrzyjcie na www.fotoranking.pl
      • Gość: ciekawa Re: Delta eurogroup a raczej Euro Delta Group IP: *.jjs.pl 22.01.05, 23:04
        A gdzie mieści się agencja Euro Delta Group??
        • Gość: doradca Delta eurogroup a raczej Euro Delta Group IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.05, 03:30
          Zapewne w Phenianie ( KRL-D) albo w Mińsku ( Białoruś).
        • bartosz108 Re: Delta eurogroup a raczej Delta Euro Group 24.01.05, 01:07
          Gość portalu: ciekawa napisał(a):

> A gdzie mieści się agencja Euro Delta Group??

Agencja o pięknej nazwie Delta Euro Group, (bo tak poprawnie się nazywa) mieści
          się przy ulicy Domaniewskiej.
          A dokładnie Domaniewska 49.
          Jeśli chodzi o Pana "Doradcę”, który obrzuca ludzi inwektywami, jeśli jest z
          agencji DEG wie, kim jestem i nazwiskiem nie muszę się podpisywać.
          Bartosz

• Gość: doradca Klonujący IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 17:36
            Nikogo nie obrzucam inwektywami i nie musisz uzywac dużej litery. Nie mam nic
            wspolnego z tą firmą. Po trzecie zdecyduj się na jeden nick bo zabraknie Tobie
            inwencji.
            Oczywiście, że we wniosku do sądu musisz podać imie i nazwisko. I to by było na
            tyle w związku z darmowymi poradami życiowymi z okazji poniedziałku.
      • Gość: Cat Re: Delta eurogroup a raczej Euro Delta Group IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:45
        Cieszę się, że ktoś potwierdza moje zdanie :)
        • Gość: peegaz Re: Delta eurogroup a raczej Euro Delta Group IP: *.net.flashnet.pl 31.01.05, 15:25
          Witajcie.Byłam w tej agencji jakiś czas temu i Pani poinformowała mnie ze nie
          trzeba u nich zdjęć robić i bardzo prosiła żebym przywiozła im swoje
          portfolio.Nie wiem co mam o tym sądzić bo skoro tak nalegała na moje zdjęcia to
          raczej nie sadzę żeby chciała mnie naciągnąć na robienie u nich(szczególnie, że
          mówiłam jej że nie mam zamiaru robić nowego portfolia).

PS.szukajac ogłoszń w Gazecie Wyborczej natrafiłam dziś przynajmniej z 5 razy
          na tą agencje ogłaszajaca nabór dziewczyn na różne projekty.Nie wiem ale
          jakośnie wydaje mi sie żeby mieli tyle(dobrze płatnych) zgłoszeń od różnych
          firm skoro nie mają nawet swojej strony internetowej.
          Pozdrawiam
          • Gość: mycha nie dajcie sie nabrac IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.02.05, 13:03
            Jakis czas temu a dokładnie 22 grudnia 2004 byłam na sesji, zdjecia dostałam na
            poczatku stycznia. (jakosc ich tez nie byla super mieli zrobic obróbke
            graficzną, ale niestety nie dotrzymali słowa). Do dnia dzisiejszego nikt do mnie
            nie zadzwonil z zadną ofertą. Ciekawe co teraz mi na to powie Delta Eurogroup,
            bo tłumaczenie ze nikt nie jest mna zainteresowany jest mało wiarygodne. Jestem
            pewna ze takich dziewczyn jest wiele i mam nadzieje ze za nie długo tez cos
            napisza na forum. nie chce zeby ktos znowu stracił tyle kasy bo przeciez 400 zł
            drogą nie chodzi....
            ps. p. Bartosz robił mi sesję iwyglądała ona dokłanie tak jak opisał.... szkoda
            kasy lepiej spróbujcie na Ul. Chełmskiej w WSDIF ...
            POZDRAWIAM
    • bartosz108 Re: Delta eurogroup i inne agencje 11.03.05, 23:36
      Warto zajrzeć tekst między innymi o delta euro group i innych ściemnionych
      agencjach.
      praca.korba.pl/swiat_kariery/1,19936,470,art.html
    • Gość: Monika Re: Delta eurogroup IP: 217.153.143.* 21.04.05, 20:59
      Ostatnio agencja ta dała ogłoszenie do gazety ze suzka hostess na targo
      motoryzacyjne. Przeczytałam ogłoszenie i poszłam na spotkanie. Pani była nie
      miła patrzyła na mnie jak " Ja Ci daje prace a Ty gardzisz" naciskała ze mam
      juz teraz podpisac umowe i ze jutro to juz nie moge. Powiedzialam ze musze sie
      zastanowic i jak sie zdecyduje to przyjde. w domu wpisałam w
      wyszukiwarce "delta euro gorup" wyswietlila mi sie ta strona gazety wyborczej z
      informacja ze to sciema. przeczytalam posty i wszyscy opisuja dokladnie tak jak
      zostało mi przedstawione w agencji + jedno nowośc powiem ze pani powiedziala ze
      ta refundacja potrwa tylko przez jakis czas... zoabczymy hehe Poza tym podobno
      jesli podpisze sie umowe a nie zaplaci w ciagu tygodnia kasy to trzeba zaplacic
      800 zl za wynajecie studia ( ciekaweee...) No coz ja napewno nie pojde z nimi
      wspolpracowac. Moze jest ktos komu udalo sie osiagnac sukces w tej
      agencji??????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka