Dodaj do ulubionych

monitor badań klinicznych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 00:25
jeśli macie informacje na ten temat, napiszcie jak wygląda rynek pracy
monitorów- było dużo o tym w okresie wakacji a obecnie przycichło- rynek się
nasycił? Prosze o info+ to dla mnie ważne- jestem bardzo zainteresowany tą
pracą m
Obserwuj wątek
    • Gość: agulha Re: monitor badań klinicznych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.05, 04:20
      Ruch w branży trwa nadal. Od nas ludzie odchodzą (->do innych firm, na lepsze
      warunki), a inni przychodzą.
      • Gość: gg Re: monitor badań klinicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 10:41
        Aghula, a informatyków nie chcecie? Bo na monitora to chyba nie mogę iść...
        • Gość: agulha Re: monitor badań klinicznych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.05, 14:28
          Niestety, dział IT mamy w Anglii (!wcale nam, szarakom, to się nie podoba).
          Typu Wielki Brat Patrzy (mają wgląd w zawartość naszych komputerów, chociaż
          wątpię, żeby się ktoś w moje epistoły do badaczy po polsku wczytywał). Na
          miejscu jakaś firma doraźnie nas obsługuje, jeśli są problemy z hardware.
          Ogólnie widać w firmie tendencję, żeby do minimum zmniejszyć liczbę
          zatrudnianych pracowników niemerytorycznych w oddziałach w takich krajach, jak
          Polska. Nawet na dziale księgowości oszczędzają, dranie. Nawet kadr tu nie
          mamy!!
          • Gość: gg Re: monitor badań klinicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:44
            Widzę że spółka z kapitałem zagranicznym, czyli na pensjach chyba dobrze się to
            odbija. Fakt że ostatnio redukują informatyków. Co za czasy.
            Pzdr.
            • anjadr Re: monitor badań klinicznych 10.01.05, 17:38
              Taka sytacja z informatykami jak u agulhi jest w wiekszości firm. Centralne
              sterowanie :-)))A w koncernach farmaceutycznych jest jeden dział IT, który
              obsługuje całą firmę w tym dział medyczny.
              Jak znasz bazy danych to może lepiej poszukać w firmach, które maja Data Management

Gość portalu: gg napisał(a):

> Widzę że spółka z kapitałem zagranicznym, czyli na pensjach chyba dobrze się to
              >
              > odbija. Fakt że ostatnio redukują informatyków. Co za czasy.
              > Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka