Gość: Servantes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:24 Proszę o info na temet takiej oferty pracy.Kto składał dokumenty? A może już ktoś dostał taką posadę? Jakie warunki? Jak tam jest? DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość2 Re: BIEDRonka IP: *.play-internet.pl 30.04.13, 10:48 niepolecam tam pracy pracowałem prze 6 lat w tej firmir wszystko niby ok a robia ci pranie mózgu byłem tam kierownikiem sklepu ktory jak robol musi nawet czasem kible sprztac a rozkładanie towaru to norma pracujesz po 3-5 osób na zmianie przy 6 kasach Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-kert Re: BIEDRonka 18.06.14, 12:36 Witam. Mam pytanie do was. Jakie kwalifikacje powinna mieć osoba ubiegająca się o stanowisko kierownika sklepu? Stawiam to pytanie ponieważ jakiś czas temu wysłałem aplikację na ogłoszenie kierownik biedry w Krakowie. Ku mojemu zdziwieniu dostałem dziś maila, w którym napisali że nie spełniam ich kryteriów. Mam wyższe wykształcenie, obecnie pracuję na stanowisku kierowniczym, mam pod sobą ok 70 osób itd itp.... Branża - przemysł. Wysłałem cv z czystej ciekawośći, ale w głębi duszy liczyłem na tel. Proszę o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonka biedronka IP: *.static.espol.com.pl 29.03.14, 19:52 powinno sie zmienic nazwe z kierownika sklepu na czarny murzun Odpowiedz Link Zgłoś