praca_dla_studenta 17.05.05, 17:25 w ctm... zna ktoś ... chciałabym się dowiedzieć jak tam się pracuje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: DOSTAŁAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.05, 20:50 tych ceteemów jest troche po Polsce i zajmują się one najróżniejszymi rzeczami. Do jakiego się dostałaś? Do jakiegos centrum marketingowo-telefonicznego czy tez technik malarskich, albo moze techniki morskiej (o klubie tunningowców opla corsy nie wspomnę)? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charlotte Re: DOSTAŁAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.92.* 18.05.05, 13:41 Prawdopodobnie chodzi ci o CTW ,czyli Centrum Telemarketingowe. Pracuje się tam całkiem fajnie,klimat też jest spoko . Odpowiedz Link Zgłoś
barti111 Re: DOSTAŁAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.05, 14:16 Hej! A możecie dac jakieś namiary?? Chodzi o pracę telemarketera, czy są jakieś szersze możliwości? Chopdzi mi o kontakt do ctw w wawce.Proszę pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: DOSTAŁAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:14 A czytaliscie już ten post: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=16776773&v=2&s=0 Po cholere sie tam pchacie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cherry Re: DOSTAŁAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 22.05.05, 18:21 Ja tam bylam na szkoleniu, przeszlam etap rekrytacji, to jest na Annopolu. Po szkoleniu doszlam do wniosku, ze wole bardziej ambitna prace....i ja mam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś