Dodaj do ulubionych

Call Centre w mBanku...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:54
Czy pracowal lub pracuje ktos w mBanku w call centre? Jesli tak to prosze
blizsze informacje na ten temat? Wiem ze praca 3 zmianowa... ale jakie sa
mniej wiecej zarobki?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Call Centre w mBanku... IP: 81.219.* / 81.219.160.* 11.10.05, 15:51
      Praca zmianowa, z tym, że nie ma określonych na stałe zmian - tzn. raz możesz
      iść na 6, raz na 8, na 10, 12... Co jakiś czas masz 5 nocek z rzędu od 22 do 6
      rano. Praca jest bardzo stresująca, nie polecam. No i traktują Cię jak g...
      Pensja trochę ponad 1000 netto (ok. 1500 brutto). A plusy? Jeśli masz bardzo
      dobrą efektywność (szybko "załatwiasz" klientów) i dobre wyniki z
      comiesięcznych testów, to masz szansę co 3 miesiące na niewielkie premie.
      Dodatkowo bezpłatna opieka w przychodni prywatnej (ale nie na wszystkich
      specjalistów), bony na święta no i chyba już nic więcej :(
      Możliwość awansu raczej nikła, chociaż nie całkowicie niemożliwa.
      • Gość: wiesiek Re: Call Centre w mBanku... IP: 44,1.* / 193.193.181.* 12.10.05, 10:46
        aktualnie deutsche bank przyjmuje do Centrum Telefonicznego.
        Może ktoś wie coś na temat tego call centre
        chodzi głównie atmosfera, klimat, możliwość awansu i oczywiście jaką dają pensje

pozdro
        • Gość: kinguś Re: Call Centre w mBanku... IP: 44,1.* / 193.193.181.* 12.10.05, 13:44
          Cóż Ci mogę napisać, praca w każdym Call Centre to ciężki kawałek chlepa
          Dzwoniący Klienci mają Cię za nic, ponieważ łatwo jest zadzwonić i zje..
          konsultanta, który z daną sytuacją nie ma nic wspólnego.
          Twoim obowiązkiem jest być miłym i potulnie wysłuchiwać obelg, i na końcu nie
          zapomnij zapytać w czym jeszcze mogę pomóc i podziękować za rozmowę.
          Wykonywana praca w żaden sposób nie ma się do nędznych zarobków.

no to tyle
          • Gość: Stanisław Re: Call Centre w mBanku... IP: 44,1.* / 193.193.181.* 13.10.05, 08:58
            Kinga, ciekawa opinia;może ktoś jescze podzieliłby się swoimi spostrzeżeniami
            na temat pracy w Call Centre ( bankowe )

Jak się traktuje pracowników, atmosfera, warunki stanowiska pracy, możliwość
            awansu
            może wynagrodzenie

bardzo mnie to interesuje
    • kasia_g3 Re: Call Centre w mBanku... 12.10.05, 16:06
      Jakbys cos wiedzial na ten temat to pisz, please
    • Gość: pola Re: Call Centre w mBanku... IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 11:51
      czy nie ma call center, w którym można by wyciągnąć więcej niż 1000 zł na rękę?
      myślałam, że chociaż w bankach płacą więcej...
      • Gość: f Re: Call Centre w mBanku... IP: *.crowley.pl 13.10.05, 12:05
        Możesz więcej, zarobić ale pod warunkiem, że pracujesz w Call Center na
        projektach obcojęzyczynych. Wówczas płacą więcej niż 5 zł/h jak to często bywa.
        • Gość: Stanisław Re: Call Centre w mBanku... IP: 44,1.* / 193.193.181.* 13.10.05, 15:02
          mowa jest o Call Centre w bankach

nie jakeś tam centra marketingowe itp. tu płaci się za h
          • Gość: cp Re: Call Centre w mBanku... IP: *.aster.pl 18.10.05, 01:17
            CitiPhone - 2300 brutto podstawa + premia ( za dobre wyniki) + prowizja za
            sprzedaż, która zależy tylko od tego jak dobrym sprzedawcą jesteś - od klikuset
            do kilku tysięcy złotych miesięcznie. Ale praca ciężka i coraz wyżej stawiana
            poprzeczka.
            • Gość: Stanisław Re: Call Centre w mBanku... IP: *.aster.pl 18.10.05, 22:28
              ok!
              mamy
              mbank ok 1,5 brutto niewiele, ale jak na Łódż może być OK?
              praca stresują, możliwość awansu raczej nikła, no i traktują Cię jak g...
              Warszawa - stolica
              CitiPhone 2,3 brutto to chyba pomyłka, międzynarodowa grupa finansowa?
              praca ciężka i coraz wyżej stawiana poprzeczka.

czekamy na kolejne callcentre banku, może BZWBK, KREDYT BANK, MILLENNIUM, może
              kilka z niższej półki

moę nie zarobki, a atmosfera ciekwa, możliwość awansu

• Gość: mn Re: Call Centre w mBanku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:22
                a wiecie coś o pracy w polskich liniach telefonicznych? szukali kiedyś ludzi do
                pracy tylko w nocy - ciekawe ile płacili, stawki za pracę w nocy powinny być
                wyższe niż za pracę w dzień
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka