Dodaj do ulubionych

Awanse telelemarketerów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 18:27
Kto odnosi sukcesy zawodowe pracując wcześniej na stanowisku telemarketera?
Obserwuj wątek
    • Gość: byly Re: Awanse telelemarketerów IP: *.cebit / *.cebit.com.pl 03.11.05, 12:22
      he he he ciekawe czy zmadrzejesz po 3 miesiacach
    • Gość: mrowkojad2 Re: Awanse telelemarketerów IP: *.medical / *.crowley.pl 03.11.05, 15:52
      U mnie w firmie jest kilka takich przypadków, dokładnie 2, jeden koleś został
      nawet szefem działu, ale to po pierwsze mała firma, a nie żadne call center, a
      po drugie jest on faktycznie bardzo pracowity i ambitny.
      • Gość: LWD Re: Awanse telelemarketerów IP: 62.29.253.* 10.12.05, 12:09
        A w jakiej to firmie jeśli można wiedzieć????
        • Gość: niuniuś Re: Awanse telelemarketerów IP: *.chello.pl 10.12.05, 14:49
          TP SA
        • mrowkojad2 Re: Awanse telelemarketerów 12.12.05, 14:27
          Niestety nie mozna wiedzieć:)Ale jest to mała firma, jak już napisałam w
          poprzednim poście. Rocznie przewija sie u nas mnóstwo telemarketerów, rotacja
          jest ogromna, z przyjmowanej kilkunastoosobowej grupy dłuzej zostaje tylko
          jeden, dwóch, a czasami żaden.
          • Gość: nan Re: Awanse telelemarketerów IP: *.chello.pl 30.01.06, 20:57
            chyba tam pracowałam ;)
          • Gość: nan Re: Awanse telelemarketerów IP: *.chello.pl 30.01.06, 20:58
            ja pracowalam lacznie jakies 4 miesiace. ble.
            ale byli i tacy, ktorzy pracowali juz rok lub lekko ponad, czyli od poczatku
            istnienia firmy. moze to ta firma, a moze nie?
    • 5.xl Re: Awanse telelemarketerów 30.01.06, 19:16
      ja :)
      konsultant - specjalista - kierownik grupy :)
      • Gość: Majka Re: Awanse telelemarketerów IP: *.chello.pl 31.01.06, 16:15
        Najfajniej jest awansowac w firmie CTM.Można zostać koordynatorem projektu,
        albo inspektorem, ale nie idzie za tym zmiana warunków płac i umowy. Jednym
        słowem więcej roboty za tą samą kasę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka