Gość: Ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 18:27 Kto odnosi sukcesy zawodowe pracując wcześniej na stanowisku telemarketera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byly Re: Awanse telelemarketerów IP: *.cebit / *.cebit.com.pl 03.11.05, 12:22 he he he ciekawe czy zmadrzejesz po 3 miesiacach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowkojad2 Re: Awanse telelemarketerów IP: *.medical / *.crowley.pl 03.11.05, 15:52 U mnie w firmie jest kilka takich przypadków, dokładnie 2, jeden koleś został nawet szefem działu, ale to po pierwsze mała firma, a nie żadne call center, a po drugie jest on faktycznie bardzo pracowity i ambitny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LWD Re: Awanse telelemarketerów IP: 62.29.253.* 10.12.05, 12:09 A w jakiej to firmie jeśli można wiedzieć???? Odpowiedz Link Zgłoś
mrowkojad2 Re: Awanse telelemarketerów 12.12.05, 14:27 Niestety nie mozna wiedzieć:)Ale jest to mała firma, jak już napisałam w poprzednim poście. Rocznie przewija sie u nas mnóstwo telemarketerów, rotacja jest ogromna, z przyjmowanej kilkunastoosobowej grupy dłuzej zostaje tylko jeden, dwóch, a czasami żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: Awanse telelemarketerów IP: *.chello.pl 30.01.06, 20:57 chyba tam pracowałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: Awanse telelemarketerów IP: *.chello.pl 30.01.06, 20:58 ja pracowalam lacznie jakies 4 miesiace. ble. ale byli i tacy, ktorzy pracowali juz rok lub lekko ponad, czyli od poczatku istnienia firmy. moze to ta firma, a moze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
5.xl Re: Awanse telelemarketerów 30.01.06, 19:16 ja :) konsultant - specjalista - kierownik grupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Awanse telelemarketerów IP: *.chello.pl 31.01.06, 16:15 Najfajniej jest awansowac w firmie CTM.Można zostać koordynatorem projektu, albo inspektorem, ale nie idzie za tym zmiana warunków płac i umowy. Jednym słowem więcej roboty za tą samą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś