justek16 22.11.05, 22:45 Czy ktoś z Was dostał pracę przez tą firmę? Moj chłopak idzie tam na spotkanie. Jak oceniacie rozmowy rekrutacyjne? Na czym one polegają? Proszę piszcie.Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yu178128 Re: GRAFTON WARSZAWA IP: *.sympatico.ca 22.11.05, 22:53 Witam, to po prostu zwykla firma posrednictwa pracy jak wszystkie inne. Bylam tam 2 razy. 4 lata temu i rok temu. Rozmowa jest lekka latwa i przyjemna. Zostawia sie namiary i czeka na ewentualny telefon albo samemu sie dzwoni do "swojego" konsulatanta jak sie zobaczy na ich stronie cos co nas interesuje. Ja nie dostalam przez nich pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: GRAFTON WARSZAWA IP: *.rajskanet.pl 23.11.05, 09:32 w moim przypadku zmarnowałam tylko swój czas stawiając się do nich na rozmowę bo nie czytają dokładnie cv. Sama na rozmowie u nich stwierdziłam, ze przeciez oczekiwania ich klienta nie sa zgodne z moimi kwalifikacjami. Po tej ich wpadce nie mam najlepszej opinii o Graftonie Odpowiedz Link Zgłoś
potomar Re: GRAFTON WARSZAWA 23.11.05, 10:06 To i tak mieliście szczęście - ja od paru lat wysyłam tam papiery i jak dotąd zero odzewu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filka Re: GRAFTON WARSZAWA IP: *.pl / 217.153.39.* 23.11.05, 14:53 Dokładnie ja to samo. Byłam tam na 2 rozmowach kilka lat temu, potem wysyslalam kilkakrotnie CV do nich, gdy dawali ogłoszenie na stronie i na tym koniec. NIgdy sie do mnie nie odezwali w przeciwienstwie do innych firm doradztwa personalnego. Poza tym sa nastawieni na super profesjonalistów, takze nawet alfa i omega nie ma co liczyc na dostanie pracy przez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: GRAFTON WARSZAWA IP: *.chello.pl 16.01.06, 16:29 ja tez mimo iz skladalam cv nie mialam odzewu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: GRAFTON WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=28944231&a=29578225 Odpowiedz Link Zgłoś
justek16 Re: GRAFTON WARSZAWA 23.11.05, 23:11 dzięki Ewa, ale się uśmiałam. No kurcze, w jakim my kraju żyjemy? Ciekwae, czy te rekrutujące osoby też przechodziły taki koszmar, kiedy same szukały pracy.Czy już zapomniały jak to jest? Czy oni w ogóle maja empatię i choć trochę rozumu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfasf GRAFTON załatwie pracę tylko dla znajomych !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.06, 14:39 Kupa gówna! Odpowiedz Link Zgłoś
axx61 Re: GRAFTON załatwie pracę tylko dla znajomych !! 14.01.06, 16:21 A moze trzeba sie dogadac jak polak z polakiem. Po prostu pracownicy biora pod stolem. Nikt nie sprawuje nad nimi zadnej kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powodzenia :-) Re: GRAFTON załatwie pracę tylko dla znajomych !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.06, 10:08 ja i 2 inne osoby u nas w biurzr przeszlismy przez graftona, i personel na zastepstwo krotkie tez zawsze bierzemy dzieki nim. Ja sobie ic b b chwale :-) zycze powodzenia w kazdym razie !! Odpowiedz Link Zgłoś
peter.szabo bylem u nich, rozmowa byla fajna, ale w koncu 17.01.06, 04:32 odrzucilem ich oferte, bo za malo proponowali (trza byl wytlumaczyc zleceniodawcy, ze ceny musza byc rynkowe, ale to juz nie wina konsultantow lecz opiekunow klienta). W koncu rok pozniej dostalem sie na to stanowisko ale za lepsze pieniadze i przez manpowera. A co do tego ze nie odzywaja sie - nieprawda. Za mna sie uganiaja co jakis czas - czytaj: ja sie do nich nie opdzywam ale oni mnie sciagaja czy nie szukam pracy :-) jeden tylko szkopul w tym calym - perfect znam wegierski.... Ale glowa do gory, moze Ci sie uda! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś