Dodaj do ulubionych

GRAFTON WARSZAWA

22.11.05, 22:45
Czy ktoś z Was dostał pracę przez tą firmę? Moj chłopak idzie tam na
spotkanie. Jak oceniacie rozmowy rekrutacyjne? Na czym one polegają? Proszę
piszcie.Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: yu178128 Re: GRAFTON WARSZAWA IP: *.sympatico.ca 22.11.05, 22:53
      Witam,
      to po prostu zwykla firma posrednictwa pracy jak wszystkie inne.
      Bylam tam 2 razy. 4 lata temu i rok temu. Rozmowa jest lekka latwa i przyjemna.
      Zostawia sie namiary i czeka na ewentualny telefon albo samemu sie dzwoni
      do "swojego" konsulatanta jak sie zobaczy na ich stronie cos co nas interesuje.
      Ja nie dostalam przez nich pracy.
      • justek16 Re: GRAFTON WARSZAWA 22.11.05, 23:02
        dzięki!!!
        • Gość: Kornelia Re: GRAFTON WARSZAWA IP: *.rajskanet.pl 23.11.05, 09:32
          w moim przypadku zmarnowałam tylko swój czas stawiając się do nich na rozmowę
          bo nie czytają dokładnie cv. Sama na rozmowie u nich stwierdziłam, ze przeciez
          oczekiwania ich klienta nie sa zgodne z moimi kwalifikacjami. Po tej ich wpadce
          nie mam najlepszej opinii o Graftonie
          • potomar Re: GRAFTON WARSZAWA 23.11.05, 10:06
            To i tak mieliście szczęście - ja od paru lat wysyłam tam papiery i jak dotąd
            zero odzewu.
            • Gość: Filka Re: GRAFTON WARSZAWA IP: *.pl / 217.153.39.* 23.11.05, 14:53
              Dokładnie ja to samo. Byłam tam na 2 rozmowach kilka lat temu, potem wysyslalam
              kilkakrotnie CV do nich, gdy dawali ogłoszenie na stronie i na tym koniec.
              NIgdy sie do mnie nie odezwali w przeciwienstwie do innych firm doradztwa
              personalnego. Poza tym sa nastawieni na super profesjonalistów, takze nawet
              alfa i omega nie ma co liczyc na dostanie pracy przez nich.
              • Gość: mi Re: GRAFTON WARSZAWA IP: *.chello.pl 16.01.06, 16:29
                ja tez mimo iz skladalam cv nie mialam odzewu!
    • Gość: Ewa Re: GRAFTON WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:42
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=28944231&a=29578225
      • justek16 Re: GRAFTON WARSZAWA 23.11.05, 23:11
        dzięki Ewa, ale się uśmiałam. No kurcze, w jakim my kraju żyjemy? Ciekwae, czy
        te rekrutujące osoby też przechodziły taki koszmar, kiedy same szukały
        pracy.Czy już zapomniały jak to jest? Czy oni w ogóle maja empatię i choć
        trochę rozumu?
        • Gość: sfasf GRAFTON załatwie pracę tylko dla znajomych !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.06, 14:39
          Kupa gówna!
          • axx61 Re: GRAFTON załatwie pracę tylko dla znajomych !! 14.01.06, 16:21
            A moze trzeba sie dogadac jak polak z polakiem. Po prostu pracownicy biora pod
            stolem. Nikt nie sprawuje nad nimi zadnej kontroli.
            • Gość: powodzenia :-) Re: GRAFTON załatwie pracę tylko dla znajomych !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.06, 10:08
              ja i 2 inne osoby u nas w biurzr przeszlismy przez graftona, i personel na
              zastepstwo krotkie tez zawsze bierzemy dzieki nim. Ja sobie ic b b chwale :-)
              zycze powodzenia w kazdym razie !!
              • peter.szabo bylem u nich, rozmowa byla fajna, ale w koncu 17.01.06, 04:32
                odrzucilem ich oferte, bo za malo proponowali (trza byl wytlumaczyc
                zleceniodawcy, ze ceny musza byc rynkowe, ale to juz nie wina konsultantow lecz
                opiekunow klienta). W koncu rok pozniej dostalem sie na to stanowisko ale za
                lepsze pieniadze i przez manpowera. A co do tego ze nie odzywaja sie -
                nieprawda. Za mna sie uganiaja co jakis czas - czytaj: ja sie do nich nie
                opdzywam ale oni mnie sciagaja czy nie szukam pracy :-) jeden tylko szkopul w
                tym calym - perfect znam wegierski....
                Ale glowa do gory, moze Ci sie uda! Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka