mp23 10.01.06, 14:46 czy ktoś tam pracuje/pracował i może się podzielić informacjami na temat tej firmy? Jak wygląda proces rekrutacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Nutricia IP: *.chello.pl 10.01.06, 22:42 A o jaki dział/stanowisko pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mp23 Re: Nutricia 11.01.06, 09:38 referent ds. zamówień lub specjalista ds zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Nutricia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:27 Czesc ja przechodzilem proces rekrutacji. na stanowisko zwiazane z IT (Warszawa). nie dostalem sie ale mam juz cos innego :) Najpierw testy analityczne ( czyli test z liczenia slupkow, procentow - wszystko podchwytliwe i test z rozumeinia tekstu oraz test psychologiczne - wszystkie profesjonalnie i pewnie koszmarnie drogie :)) + test wiedzy. Pozniej kto przeszedl to rozmowa z pania od rekrutacji + w moim przypadku szef it. oceniam bardzo pozytywnie rekrutacje, przyslali nawet list z podziekowaniem. Wyglada ze sie staraja. rekrutuja nowych - bo przenosza sie do nowej siedziby i potrzebuja dodatkowych ludzi. POZDRAWIAM Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
mp23 Re: Nutricia 13.01.06, 11:17 czyli byłeś bardzo blisko :) a jak długo czasowo to trwało testy + rozmowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Nutricia IP: *.chello.pl 13.01.06, 21:33 a gdzie się przenoszą? I ile cały ten proces rekrutacji trwał w Twoim przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Nutricia IP: *.chello.pl 15.01.06, 21:47 Jeszcze jedno pytanie do c: czy w tej rekrutacji brałeś udział z ogłoszenia w GW czy poprzez Agencję Doradztwa Personalnego. I kto przeprowadzał te testy: jakaś osoba z działu HR Nutricii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Nutricia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 10:28 No byłem napewno blisko :) co do czasowo - to testy 2 godziny rozmowa 1 godzine, osoba była z HR od Nutricii - co do czasu rekrutacji to okolo 3 tygodni. Co do przenosin to jak pamietam chyba na Mokotów. Odpowiedz Link Zgłoś
mp23 Re: Nutricia 16.01.06, 11:06 przepraszam, że się dopytuję, ale rozmowa godzinę???? Wydaje mi się to strasznie długo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Nutricia IP: *.w193-252.abo.wanadoo.fr 16.01.06, 12:28 Dzięki za info:-)) Ja słyszałam, że przenoszą się do ścisłego centrum. Jesteś pewien, że Mokotów. I czy ta rekrutacja była z ogłoszenia w GW czy pośrednio, przez jakąś agencję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Nutricia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 13:28 Co do godziny to co długo .. e nie wcale byłem na dłuższych :-), proste najpierw Oni pytali .. a później ja :)) co do Mokotowa to sie nie bede upierał, wiem że mówili o przenosinach gdzieś indziej z swojej dotychczasowej siedziby. Co do pracy to było to ogłoszenie z gazety wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
mp23 Re: Nutricia 16.01.06, 13:46 jeszcze Cię popytam :-), a jak warunki finansowe? a czy miałeś też jakiś test językowy? z tego co widzę, to pakiet socjalny jest OK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Nutricia IP: *.w193-252.abo.wanadoo.fr 16.01.06, 14:19 mp23 lub c! Macie może namiary na tę osobę z działu HR, która przeprowadza rekrutację. Biorę teraz udział w rekrutacji u nich, ale nie z GW ale potrzebuję namiaru na kogoś bezpośrednio, bo moje próby uzyskania pewnych informacji przez agencję są bezskuteczne. Będę bardzo wdzięczna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mp23 Re: Nutricia 16.01.06, 15:34 ja nie mam, widziałam ich ogłoszenie w Gazecie Wyborczej, ale tam żadnych namarów nie było. Zastanawiam się czy próbować, stąd moje, może trochę dziwne pytania:). A Ty o jakie stanowisko się ubiegasz, jesli mogę spytać? Czy wiesz coś może na temat atmosfery w firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Nutricia IP: *.w193-252.abo.wanadoo.fr 16.01.06, 15:43 Napisz do mnie na katrin_77@gazeta.pl, to pogadamy. P+ Odpowiedz Link Zgłoś