Gość: Zuza IP: *.alcatel.pl 16.01.06, 15:59 czy ktoś z Was tam pracował lub pracuje. Co sądzicie o tej firmie? Jak atmosfera, jak wygląda rekrutacja? Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola_l Re: Praca w Baltic Accountants 16.01.06, 17:04 Intelnet zalozyl podobny watek ok; 9.30 rano - podejrzewam, ze pojawilo sie ogloszenie w GW Praca, tak? To zalezy czego oczekujesz (do jakiego dzialu jest rekrutacja?) - firma jest niewielka, jesli chcesz nabyc pierwsze doswiadczenie w branzy i jestes osoba asertywna i pewna wlasnej wartosci, to moze byc OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Praca w Baltic Accountants IP: *.alcatel.pl 17.01.06, 08:43 Chodzi o dział księgowości. Jak wygląda rekrutacja, jak kształtują się zarobki w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Praca w Baltic Accountants IP: *.devs.futuro.pl 17.01.06, 17:14 8.000 i wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
lola_l Re: Praca w Baltic Accountants 17.01.06, 18:13 :) No tak, ale nie dla rozpoczynajacego prace. Kilka lat temu junior accountant zaczynal od 2000 - 2500 brutto. Byly jednakze pewne zmiany organizacyjne i wydaje mi sie, ze teraz moze to wygladac odrobine gorzej (ale nie dam glowy). Firma jest niewielka, jak juz wspominalam, niektorzy odnajduja sie w tzw. nieanonimowej atmosferze (innej do korporacyjnej). Jezeli ktos jest zainteresowany akurat ta dzialka finansow jaka jest ksiegowosc, to na poczatek moze to byc dobra opcja (zwlaszcza, ze rynek sie chyba ruszyl teraz). Odpowiedz Link Zgłoś
lola_l Re: Praca w Baltic Accountants 17.01.06, 18:21 Jesli chodzi o rekrutacje, to na 100% niezbednym bedzie wykazanie sie zdolnosciami jezykowymi na dobrym poziomie(w trakcie rozmowy kwalfikacyjnej, wiec nie chodzi o gramatyke etc. tylko o umiejetnosc dobrej komunikacji). Odpowiedz Link Zgłoś
audytor78 Re: Praca w Baltic Accountants 17.01.06, 19:30 Ja aolikowałam do tej firmy i wiele mi obiecano ale nic z tego nie wyszło.Pani była miła ale widicznie nie byłam dość dobra. Ogólnie miło ale nie znam do dziś kryterium wyboru przez nich osoby odpowiedniej. Odpowiedz Link Zgłoś
lola_l Re: Praca w Baltic Accountants 17.01.06, 19:52 Tak, zgadza sie. Rekrutacja moze bardziej polegac na tym "spodobasz sie badz nie", trudno wyszczegolnic tu reguly. Moim zdaniem nie jest to miejsce dla osob, ktore lubia aby wlasnie w pracy wszystko bylo "uregulowane" (np.scisle okreslone zasady awansu, scisle okreslone zasady podwyzki plac itp.). Dla rownowagi: plusem jest terminowo wplywajaca na konto pensja i oczywiscie wszelkie sprawy ubezpieczen spolecznych uregulowane wzorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
audytor78 Re: Praca w Baltic Accountants 18.01.06, 11:16 MAM PYTANIE: CZY PANI O PRZYDOMKU LOLA PRACUJE w BAAC? JEŚLI TAK TO PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ KOGO ZATRUDNIONO NA STANOWISKO MŁODSZY KSIĘGOWY/A - CHODZI MI O CECHY I UMIEJETNOŚCI KTÓRE ZDECYDOWAŁY O JEJ/GO ZATRUDNIENIU. Odpowiedz Link Zgłoś
lola_l Re: Praca w Baltic Accountants 18.01.06, 12:02 nie pracuje. tak ja pisalam powyzej, o przydatnosci umiejetnosci i cech osoby zatrudnionej decydowala najpradopodobniej wylacznie osoba rekrutujaca lub/i kierownictwo dzialu, dlatego tez krytetia wyboru nie sa znane innym osobom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula Re: Praca w Baltic Accountants IP: *.acn.waw.pl 18.01.06, 16:59 Ja tam pracowałam. Bardzo fajna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Praca w Baltic Accountants IP: 195.205.147.* 19.01.06, 11:34 Ja też, potwierdzam :) Eh, te imprezki w kuchni to był klimat... Odpowiedz Link Zgłoś