Gość: A IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 19:10 A czy ktoś coś wie o firmie Arteria? Jak się tam pracuje? Jak wyglądają zarobki? Arteria na kabatach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina Re: ARTERIA call center IP: *.chello.pl 27.01.06, 21:20 daruj sobie ta prace, szkoda twojego zycia na to beznadziejstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ARTERIA call center IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 22:22 Ok , dzięki, niemniej stronę mają całą zachęcającą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: ARTERIA call center IP: *.chello.pl 27.01.06, 23:14 poszukaj sobie czegos lepszego, teraz wiele firm bierze bez doswiadczenia a mozna zarobic:)tam nie warto sie meczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ARTERIA call center IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 23:24 A wiesz może co to za firmy, a przynajmniej jaka to w tej chwili branża:) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ARTERIA call center IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.01.06, 20:45 -------------------------------------------------------------------------------- poszukaj sobie czegos lepszego, teraz wiele firm bierze bez doswiadczenia a mozna zarobic:)tam nie warto sie meczyc Napisałaś niedawno, możesz mi o tym opowiedzieć? Będę wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: ARTERIA call center IP: *.chello.pl 27.01.06, 21:24 ah no i to nic innego jak wciskanie ludziom przez telefon ksiazek z tego klubu swiata ksiazki. czy cos takiego! tam kazdego przyjmuja! bo nikt tam nie chce pracowac a rekrutacje sa grupowe! Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: ARTERIA call center 29.01.06, 20:16 bylam w tej firmie i przeszlam rozmowe kwaliikacyjna,na rozmowie mowili ze to tylko infolinia-pizza hut.A jak przyszlam na 1 dzien szkolenia to okazalo sie to jest wiecej projektów sprzedarzowych-wychodzacych.Oczywiscie juz wiecej nie przyszlam na kolejne dni szkolenia.Co najlepsze jeszcze jest w tym ze 3 dnia szkolenia czyli ostatni dzien jest test i jak sie go przejdzie to dostaniesz prace. I jeszcze jedno najlepsze w tym wszystkim zadzwonili do mnie po tygodniu i sie pytali czemu zrezygnowalam.Oczywiscie nie powiedzialam do konca prawdy tylko to ogolnikowo ze nieodpowiada mi taka praca.Byli bardzo wscibscy i mowili ze dla nich to wazne czemu osoba zrezygnowala z pracy u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ARTERIA call center IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.01.06, 20:22 Dzięki zatem już wiem na czym stoję, tak się akurat składa że mam jutro z nimi spotkanie ale w takiej sytuacji.. wścibskim ludziom zwykle mówię nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: ARTERIA call center IP: *.chello.pl 29.01.06, 20:32 wiesz nie ma dobrej opinii o tej firmie ale zawsze mozesz pojechac i sie przekonac sama! :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ARTERIA call center IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 21:35 Ja też przeszłam rozmowę kwalifikacyjną, ale zrezygnowałam. Chociaż wrażenie zrobili na mnie pozytywne. Płacą 6 zł netto za godzinę. Projekty mają przede wszystkim sprzedażowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perfectdrug arteria dzis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:44 Witam, Dostałem propozycję pracy w tej firmie. Przeczytałem opinie w tym temacie, niemniej na innych forach dowiedziałem się, że trochę się w tej firmie pozmieniało. Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda obecnie sytuacja w Arterii? Czy warto tam pracować? Jak zarobki, ludzie? Ponoć na koniec rekrutacji są egzaminy (ustny i pisemny) jak w szkole :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpionica11 Re: arteria dzis? pisemny jest test !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:15 i oczywiscie nie polecam tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perfectdrug Re: arteria dzis? pisemny jest test !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:48 Dlaczego nie polecasz tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: arteria dzis? pisemny jest test !!! 29.04.06, 11:01 Gość portalu: perfectdrug napisał(a): > Dlaczego nie polecasz tej firmy? PRZECZYTAJ MOJ WCZESNIEJSZY WPIS ,ALE DECYZJA NALEZY DO CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga Re: arteria dzis? pisemny jest test !!! IP: 95.211.211.* 25.09.15, 22:39 Poczytaj tu: forum.gazeta.pl/forum/w,140,45237502,152289016,Re_Arteria_Warszawa.html Chyba lepiej wyemigrować Odpowiedz Link Zgłoś