Dodaj do ulubionych

ARTERIA call center

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 19:10
A czy ktoś coś wie o firmie Arteria? Jak się tam pracuje? Jak wyglądają
zarobki? Arteria na kabatach.
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: ARTERIA call center IP: *.chello.pl 27.01.06, 21:20
      daruj sobie ta prace, szkoda twojego zycia na to beznadziejstwo!
      • Gość: a Re: ARTERIA call center IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 22:22
        Ok , dzięki, niemniej stronę mają całą zachęcającą.
        • Gość: nina Re: ARTERIA call center IP: *.chello.pl 27.01.06, 23:14
          poszukaj sobie czegos lepszego, teraz wiele firm bierze bez doswiadczenia a
          mozna zarobic:)tam nie warto sie meczyc
          • Gość: a Re: ARTERIA call center IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 23:24
            A wiesz może co to za firmy, a przynajmniej jaka to w tej chwili branża:) ?
          • Gość: a Re: ARTERIA call center IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.01.06, 20:45
            --------------------------------------------------------------------------------
            poszukaj sobie czegos lepszego, teraz wiele firm bierze bez doswiadczenia a
            mozna zarobic:)tam nie warto sie meczyc

Napisałaś niedawno, możesz mi o tym opowiedzieć? Będę wdzięczna:)
    • Gość: ninka Re: ARTERIA call center IP: *.chello.pl 27.01.06, 21:24
      ah no i to nic innego jak wciskanie ludziom przez telefon ksiazek z tego klubu
      swiata ksiazki. czy cos takiego! tam kazdego przyjmuja! bo nikt tam nie chce
      pracowac a rekrutacje sa grupowe!
      • skorpionica11 Re: ARTERIA call center 29.01.06, 20:16
        bylam w tej firmie i przeszlam rozmowe kwaliikacyjna,na rozmowie mowili ze to
        tylko infolinia-pizza hut.A jak przyszlam na 1 dzien szkolenia to okazalo sie
        to jest wiecej projektów sprzedarzowych-wychodzacych.Oczywiscie juz wiecej nie
        przyszlam na kolejne dni szkolenia.Co najlepsze jeszcze jest w tym ze 3 dnia
        szkolenia czyli ostatni dzien jest test i jak sie go przejdzie to dostaniesz
        prace.
        I jeszcze jedno najlepsze w tym wszystkim zadzwonili do mnie po tygodniu i sie
        pytali czemu zrezygnowalam.Oczywiscie nie powiedzialam do konca prawdy tylko to
        ogolnikowo ze nieodpowiada mi taka praca.Byli bardzo wscibscy i mowili ze dla
        nich to wazne czemu osoba zrezygnowala z pracy u nich.
        • Gość: a Re: ARTERIA call center IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.01.06, 20:22
          Dzięki zatem już wiem na czym stoję, tak się akurat składa że mam jutro z nimi
          spotkanie ale w takiej sytuacji.. wścibskim ludziom zwykle mówię nie:)
    • Gość: ninka Re: ARTERIA call center IP: *.chello.pl 29.01.06, 20:32
      wiesz nie ma dobrej opinii o tej firmie ale zawsze mozesz pojechac i sie
      przekonac sama! :) pozdrawiam
      • Gość: a Re: ARTERIA call center IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 21:35
        Ja też przeszłam rozmowę kwalifikacyjną, ale zrezygnowałam. Chociaż wrażenie
        zrobili na mnie pozytywne. Płacą 6 zł netto za godzinę. Projekty mają przede
        wszystkim sprzedażowe.
    • Gość: perfectdrug arteria dzis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:44
      Witam,
      Dostałem propozycję pracy w tej firmie. Przeczytałem opinie w tym temacie,
      niemniej na innych forach dowiedziałem się, że trochę się w tej firmie
      pozmieniało. Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda obecnie sytuacja w Arterii?
      Czy warto tam pracować? Jak zarobki, ludzie? Ponoć na koniec rekrutacji są
      egzaminy (ustny i pisemny) jak w szkole :-)
      • Gość: skorpionica11 Re: arteria dzis? pisemny jest test !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:15
        i oczywiscie nie polecam tej firmy
        • Gość: perfectdrug Re: arteria dzis? pisemny jest test !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:48
          Dlaczego nie polecasz tej firmy?
          • skorpionica11 Re: arteria dzis? pisemny jest test !!! 29.04.06, 11:01
            Gość portalu: perfectdrug napisał(a):

> Dlaczego nie polecasz tej firmy?
            PRZECZYTAJ MOJ WCZESNIEJSZY WPIS ,ALE DECYZJA NALEZY DO CIEBIE
            • Gość: olaboga Re: arteria dzis? pisemny jest test !!! IP: 95.211.211.* 25.09.15, 22:39
              Poczytaj tu: forum.gazeta.pl/forum/w,140,45237502,152289016,Re_Arteria_Warszawa.html

Chyba lepiej wyemigrować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka