Gość: dave IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 16:54 czy ktos moze cos powiedziec o pracy w tej firmie jako ph ? jakie zarobki, atmosfera itd... ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kriso Re: firma RECA - sruby, narzędzia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 18:10 Też Cię dzisiaj zaprosili an rozmowę na przyszły tydzień?;-) Do mnie dzwonili... Też jestem ciekaw o rzeczy które wymieniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: firma RECA - sruby, narzędzia.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.10, 16:31 dokładnie rozmowe mam w srode i chcialbym sie cokolwiek dowiedziec ale nikt chyba nie zna tej firmy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: firma RECA - sruby, narzędzia.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.10, 13:34 heloł, nikt nie pomoże ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriso Re: firma RECA - sruby, narzędzia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 18:14 Ja też mam rozmowę w środę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: firma RECA - sruby, narzędzia.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 18:01 i jak wrazenia po rozmowie ? jakie warunki Ci oferowali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriso Re: firma RECA - sruby, narzędzia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 15:27 Wrażenie średnie. Warunków mi nie oferowali, podobno to na kolejnej rozmowie. A jak Twoje wrażenie, Twoja rozmowa i czy proponowali Ci coś w szczegółach? Odpowiedz Link Zgłoś