Dodaj do ulubionych

Praca w PZU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 13:35
Witam. Mam pare pytań dotyczących pracy w PZU na stanowisku konsulatanta
telefonicznego.1)Jakie są kryteria przyjęć? 2)Czy przejście testu i dostanie
sie na szkolenie jest równoznaczne z dostaniem pracy? 3) Na czym polega
szkolenie(co jst na min omawiane)?? 4)Czy po szkoleniu są jeszcze jakieś
testy sprawdziany??Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: pan ktoś Re: Praca w PZU IP: *.chello.pl 11.02.06, 14:46
      A dostales sie juz na szkolenia?
      • Gość: XXX Re: Praca w PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:20
        Tak a czemu pytasz?Wiesz coś wiecej podyiel sie

• Gość: pan ktoś Re: Praca w PZU IP: *.chello.pl 11.02.06, 18:25
          To nie wiem, ja tez ide dopiero na szkolenie.
          • Gość: XXX Re: Praca w PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 07:37
            Pewnie od poniedziałku??w al.Witosa 31??Jak mozesz to napisz mi kto prowadzi
            szkolenie:)
            • Gość: pan ktoś Re: Praca w PZU IP: *.chello.pl 12.02.06, 19:30
              A. Kowalczyk
              • Gość: XXX Re: Praca w PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:32
                Jam myślisz jak to bedzie wygladało??cekawe czy bedzie jakaś selekcja czy nie?
                • Gość: anka Re: Praca w PZU IP: *.chello.pl 12.02.06, 21:26
                  mnie też kiedyś zaproszono na szkolenie,po testach: na trzy mies. umowa
                  zlecenie, 600zł netto, jak zrezygnujesz zwracasz koszty szkolenia, telecentrum
                  mieści się na Maszewskiej, pociągiem za W-wą Wsch., praca chyba w godz. 6-22,
                  albo całą dobę, moi znajomi tam pracują, po okresie próbnym jest ok, napewno
                  wesoło, sprawdzają się sami nawzajem, a nowych cały czas, jest wesoło:) pozdr.,
                  podzielcie się wrażeniami po szkoleniu i powodzenia.
                  • Gość: luxury Re: Praca w PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 09:13
                    Pracuje w PZU na Matuszewskiej jako konsultanka ub. komunikacyjnych, infolinia
                    przychodząca. powiem ogolnie czego mozna sie spodziewac: na poczatku sa
                    szkolenia ok 2 tygodnie platne mniej, pozniej 8,30 brutto, czas pracy
                    nienormowany. To znaczy nasza infolinia czynna jest 24 na dobę. OFE i PZU Zycie
                    nie pracuja w nocy i weekendy maja wolne:)
                    Testy są, ale dopiero po szkoleniach, wcale nie takie trudne. Atmosfera pracy
                    super!!!!
                    Ale... zawsze jest ale. Umowe mamy z miesiaca na miesiac, przez agencje pracy
                    tymczasowej.Umowa o prace.
                    Zainteresowanym życzę powodzenia
                    • Gość: Kandydatka Re: Praca w PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:49
                      Byłam na rozmowie kwalifkacyjnej w Centrm Informatycznym PZU Życie przy ul.
                      Matuszewskej. Staram się o przyjęcie na stanowisko Specjakisty ds. Fundszy
                      Inwestycyjnych i IKE. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć czy tam jest ciężka
                      praca? Na rozmowie mnie nastraszyli, że duża presja psychiczna i soro osób
                      rezygnuje. Rzeczywiście jest aż tak źle?
                      Zdradźcie jeszcze tajemnicę zrobków. Chyba na rozmowie popełniłam gafę w tej
                      kwestii. :))
                    • Gość: smutek Re: Praca w PZU IP: *.chello.pl 16.02.06, 11:21
                      Pracuje w PZU na Matuszewskiej jako konsultanka ub. komunikacyjnych, infolinia
                      przychodząca. powiem ogolnie czego mozna sie spodziewac: na poczatku sa
                      szkolenia ok 2 tygodnie platne mniej, pozniej 8,30 brutto, czas pracy
                      nienormowany. To znaczy nasza infolinia czynna jest 24 na dobę. OFE i PZU Zycie
                      nie pracuja w nocy i weekendy maja wolne:)
                      Testy są, ale dopiero po szkoleniach, wcale nie takie trudne. Atmosfera pracy
                      super!!!!
                      Ale... zawsze jest ale. Umowe mamy z miesiaca na miesiac, przez agencje pracy
                      tymczasowej.Umowa o prace.
                      Zainteresowanym życzę powodzenia

To sie w ogole nie opłaca...600zł netto..dlaczego dajecie sie tak
                      wykorzystywac..na dodatek nie ma umowy na czas nieokreslony tylko przedluzana
                      co miesiac..CZY NIE LEPIEJ WYJECHAC Z POLSKI..I normalnie zyc i zarabiac..Nie
                      wiem jak mozna za 600zl..to nawet na czynsz nie wystarczy.. :(
                      • Gość: luxury Re: Praca w PZU IP: 217.153.60.* 16.02.06, 14:43
                        nie 600 tylko prawie 1000 a czasem zdazaja sie premie. Wyjechac? Nikt nie mówi
                        nie.....;)
                    • Gość: es Re: Praca w PZU IP: 62.29.137.* 16.02.06, 16:51
                      Umowa o prace podpisywana co miesiac? Na pewno "o prace" a nie "o dzielo"? :)
                      • Gość: ala ma kota Re: Praca w PZU IP: *.chello.pl 16.02.06, 22:17
                        jaka umowa o dzieło?? umowa na 1 rok czasu po okresie próbnym, nie wiem czy
                        zlecenie czy o pracę i nie przez agencję tylko bezpośrednio przez pzu, no i masz
                        bezpieczenie :)
                        • Gość: ala ma kota Re: Praca w PZU IP: *.chello.pl 16.02.06, 22:18
                          no i masz ubezpieczenie!!!
    • Gość: XXX Re: Praca w PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:12
      Całkiem sympatycznie było:) Jak w kazdej pracy trzeba sie przylożyć do nauki a
      tego troche jest :( Jednak nie uważam że aż tak wiele wiec dam rade (chyba).jak
      możecie to napiszcie jak wygląga egzamin i czego sie na nim spodziewać.Na razie
      jest spoko
      • Gość: XXX Re: Praca w PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 09:55
        Jeżeli pamiętacie pytania jakie były na egzaminie to podzielcie się wiedzą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka