Gość: glinka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.06, 20:07 mam rozmowę w firmie deweloperskiej - stanowisko : specjalista ds sprzedaży mieszkań, ile sie zarabia w takiej pracy, ile powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andy Re: deweloper IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.06, 19:58 myśle że ok. 3000 na rękę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo Re: deweloper IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 22:24 też mnie interesuje ten temat, ludziska jak ktoś coś wie, to podzielcie się tą wiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: deweloper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:39 W zależności w jakim mieście i w jakiej firmie kwoty są od 2500 do 5000 netto w zależnosci od doświadczenia. Czy kotos może mi pomóc i wymienić duże firmy dwewloperskie w Warszawie. Zamierzam się przeprowadzić do Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: deweloper IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 19:22 z tych lepszych: budimex, ronson development, maripol development, j.w. construction raczej nie - wyzysk, skanska.... Odpowiedz Link Zgłoś