Gość: marianna IP: *.crowley.pl 17.02.06, 11:32 Czy ktos ma info nt pracy tam, zarobkow etc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AGOT Re: POLBANK EFG IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.02.06, 21:36 WITAM, po nr. ip w3iem że jestes z Crowleya, tak się składa, że ja tam pracowałam i zmieniłam pracę na rzecz POLBANK EFG i powiem że sie bardzo z tego cieszę. Mam pytanie czy pracujesz w CDP w Warszawie? Pozdrawiam AGOT;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Polbank IP: *.crowley.pl 24.02.06, 09:16 nie pracuje w crowleyu. mam lacze w firmie obslugiwane przez nich. jak sie dostalas do polbanku? warto aplikowac w ciemno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: Polbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 20:05 warto aplikowac w ciemno, dla wartosciowych ludzi sa hojni jak nikt na rynku; jak cos potrafisz to mozesz rzucic 8000-10000 brutto i przechodzi bez mrukniecai Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Polbank IP: *.aster.pl 26.02.06, 00:18 NAWET 13000 - 17000 NA NECIE EWA Odpowiedz Link Zgłoś
vingakinga Po wychowawczym jest sens? 26.02.06, 23:45 A jak traktują tam "matki-polki"? Warto aplikować po krótkim urlopie wychowawczym? Odpowiedz Link Zgłoś
angorek333 Re:polbank efg 28.02.06, 07:54 Słyszałem, że Polbank prowadzi bardzo aktywną acz pokontną rekrutacje. Jestem ciekawy, jak się z nimi skontaktowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiii Re:polbank efg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 21:29 Jeśli ktos nie ma wielkich perspekty na obecnym stanowisku to jest to najlepsze chwilowo rozwiązanie na rynku. W skrócie - chłopcy zbierają śmietanę z bankowego zaplecza i przepłacają nawet do 100% (najlepiej jak ma się tam kogos kto Cię poleci). Zwłaszcza stanowiska kierownicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubiegajaca sie doradca klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:28 jak wysokie wynagrodzenie mozna zaproponowac ubuegajac sie o to stanowisko? nie wiem tez czy mowic o dziecku, jak oni sie na to zapatruja??? i ile etapow tej rekrutacji? bo ja jestem w przed drugim, tzn po rozmowie w swoim miescie, przez rozmowa w centali Odpowiedz Link Zgłoś
mtec Re: doradca klienta 10.04.06, 20:31 Mam pytanie czy Polbank ma windykację prawną,jeżeli tak to jakie zarobki? Czy też korzysta z usług firm windykacyjnych. Prosze o informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś