Gość: Ola IP: *.aster.pl 28.02.06, 19:24 Jaka atmosfera, warunki pracy,wynagrodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anita Re: Mapei Polska IP: *.net-serwis.pl 21.03.06, 09:56 również jestem zainteresowana takim informacjami może jednak ktoś coś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Mapei Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:21 Ja też chciałabym wiedzieć co nieco o tej firmie :) Czy jesteście może umówione na rozmowę kwalifikacyjną? Ja tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Mapei Polska IP: *.net-serwis.pl 22.03.06, 10:14 ja jestem, na jakie stanowisko aplikujesz i kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Mapei Polska IP: *.aster.pl 22.03.06, 13:38 Hej dziewczyny, ja byłam tam na rozmowie z m-c temu, mieli sie odezwać - niestety kolejni lekcewazacy pracownika. kandydowałam na pracownika biurowego do działu handlowego. powiedzcie czy teraz ukazało sie kolejne ogłoszenie, kogo szukaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Mapei Polska IP: *.aster.pl 22.03.06, 13:48 jeśli interesuje Was jak było, podajcie nr gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Mapei Polska IP: *.net-serwis.pl 22.03.06, 15:07 gg 836611 ale jestem dopiero koło godz. 21 jesli będziesz to odezwij się proszę a na razie napisz mi proszę na meila kilka szczegółów typu: atmosfera, jakie pytania (mniej więcej), czy była również rozmowa po angielsku i czy znasz może wysokość zarobków ? będę bardzo wdzięczna, mój meil: anita888@op.pl pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Mapei Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 15:45 Dziewczyny szczerze mówiąc to ja nie wiem skąd oni mają moje CV i dlaczego zadzwonili. Nie pamiętam żebym aplikowała konkretnie do MAPEI. Myślę, że to było jakieś drobne ogłoszenie w Wyborczej bez nazy firmy, pewmie chodzi o dział handlowy. Jestem umówiona na piątek godz 9 Moje gg to 7507734 możesz też przesłać info na e-mail patrycjanow@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Mapei Polska IP: *.net-serwis.pl 22.03.06, 16:34 ja z kolei pamiętam, że tam aplikowałam ale ze 4 m-ce temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Mapei Polska IP: *.aster.pl 22.03.06, 16:43 Anita, przeczytaj e-maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Mapei Polska IP: *.net-serwis.pl 24.03.06, 15:36 Patrycja i jak poszło ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Mapei Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:14 Zarazz wyślę Wam e-mail Odpowiedz Link Zgłoś