Dodaj do ulubionych

RECON DIRECT SALES - DEALER CITIBANKU

IP: *.chello.pl 04.01.03, 22:43
dosatałam propzycje pracy w tej firmie? czy wiecie coś o tej pracy?
Obserwuj wątek
    • Gość: wera Re: RECON DIRECT SALES - DEALER CITIBANKU IP: PROXY:* / 172.16.1.* 04.01.03, 23:17
      Jeśli to jest ta propozycja którą i ja miałam- poszukiwanie na własną rękę
      klienta i sprzedaż produktów bankowych.
      • Gość: Oozie Re: RECON DIRECT SALES - DEALER CITIBANKU IP: *.handelsbanken.se 08.01.03, 13:04
        W banku jak mówisz "dealer" to oznacza pracownika na rynkach międzybankowych
        ew. do operacji z custie (corp. dealer).
        Cos o Citi wiem a konkretnie?
        • Gość: wiewióra Re: RECON DIRECT SALES - DEALER CITIBANKU IP: 213.17.228.* 29.01.03, 13:22
          To firma świadczaca usługi outsourcingu dla citibanku. Najprawdopodobniej
          będziesz handlowcem - sprzedawać będzie konta i karty citi - czyli handlowegio
          teraz. dośc cięzki kawałek chleba, ale ... nigdy nie wiadomo do czego jesteś
          stworzona.
          Powodzenia!!!
    • Gość: Mitek Re: RECON DIRECT SALES - DEALER CITIBANKU IP: *.terra.net.mx 29.01.03, 20:51
      Ja pracowalam w tej firmie w 1997 roku i wtedy bylismy pierwszymi
      przedstawicielami handlowymi firmy (sprzedawcami) kart kredytowych Citibank.
      Warunki pracy byly bardzo dobre, dobra pensja, prowizje, samochod sluzbowy i
      telefon i bylo tez duzo zainteresowanie produktem na rynku. Jezeli sie trafilo
      na dobry kontakt to w zasadzie karty sie "same" sprzedawaly.
      Generalnie samemu trzeba znalezc klienta.

Nie mam pojecia jak dziala RECON obecnie, ale jestem pewna ze warunki pracy
      znacznie sie pogorszyly.

Pozdrawiam,

Mitek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka