Gość: gosia IP: *.chello.pl 04.01.03, 22:43 dosatałam propzycje pracy w tej firmie? czy wiecie coś o tej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wera Re: RECON DIRECT SALES - DEALER CITIBANKU IP: PROXY:* / 172.16.1.* 04.01.03, 23:17 Jeśli to jest ta propozycja którą i ja miałam- poszukiwanie na własną rękę klienta i sprzedaż produktów bankowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: RECON DIRECT SALES - DEALER CITIBANKU IP: *.handelsbanken.se 08.01.03, 13:04 W banku jak mówisz "dealer" to oznacza pracownika na rynkach międzybankowych ew. do operacji z custie (corp. dealer). Cos o Citi wiem a konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewióra Re: RECON DIRECT SALES - DEALER CITIBANKU IP: 213.17.228.* 29.01.03, 13:22 To firma świadczaca usługi outsourcingu dla citibanku. Najprawdopodobniej będziesz handlowcem - sprzedawać będzie konta i karty citi - czyli handlowegio teraz. dośc cięzki kawałek chleba, ale ... nigdy nie wiadomo do czego jesteś stworzona. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mitek Re: RECON DIRECT SALES - DEALER CITIBANKU IP: *.terra.net.mx 29.01.03, 20:51 Ja pracowalam w tej firmie w 1997 roku i wtedy bylismy pierwszymi przedstawicielami handlowymi firmy (sprzedawcami) kart kredytowych Citibank. Warunki pracy byly bardzo dobre, dobra pensja, prowizje, samochod sluzbowy i telefon i bylo tez duzo zainteresowanie produktem na rynku. Jezeli sie trafilo na dobry kontakt to w zasadzie karty sie "same" sprzedawaly. Generalnie samemu trzeba znalezc klienta. Nie mam pojecia jak dziala RECON obecnie, ale jestem pewna ze warunki pracy znacznie sie pogorszyly. Pozdrawiam, Mitek Odpowiedz Link Zgłoś