bruno5 25.08.09, 15:10 Tzreba spuscic troche krwi.Zjem wspanialy obiad z butelka wina.Moze cos wygram a najpewniej to przegram.Nic to dlamnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starypierdola Butelka wina? 25.08.09, 15:51 Jesli czerwone to proponuje Carmenere winiarni Casas del Bosque, rocznik 2007. Have fun SP Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Jade do kasyna do NIagary 25.08.09, 16:02 bruno5 napisał: > Tzreba spuscic troche krwi. ty sie predzej w gacie spuscisz, hehe > Zjem wspanialy obiad z butelka wina.Moze > cos wygram a najpewniej to przegram.Nic to dlamnie. przegrac to ty juz dawno przegrales swoj zywot, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
alles_betrug Re: Jade do kasyna do NIagary 25.08.09, 16:19 wygrany sie odezwal, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Jade do kasyna do NIagary 25.08.09, 16:43 bardziej od ciebie przynajmniej nie mam toyoty rocznik '92 w lombardzie zastawionej Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Jade do kasyna do NIagary 26.08.09, 19:51 ontarian napisał: > bardziej od ciebie > przynajmniej nie mam toyoty rocznik '92 w lombardzie zastawionej > hmm a tfoja koza ile ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Jade do kasyna do NIagary 26.08.09, 05:02 No popatrz, ale masz szczescie, ja zamiast do kasyna nad Niagara jade ze zwierzyna do weta ;o( Luiza-w-Ogrodzie Forum AUSTRALIA Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Jade do kasyna do NIagary 26.08.09, 07:09 Tez sie wybralam w tym roku do Niagra Falls. Po Kandyskiej stronie w marcu. Bylo przepieknie... Minus 14, brak turystow z powodu zimna. Absolutne piekno... Cala kanadyjska strona oszroniona...oraz widok do zaorania - czyli kasyna i hotele itp. Miniu - najwyrazniej, co kto lubi... Kan Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Jade do kasyna do NIagary 26.08.09, 09:56 Wiedza "turstow" zaczyna sie od piekna Ameryki nad Niagara + Jackowo lub Greenpoint. No coz musze stwierdzic rowniez takie fakty, gdyz co niektore pieciominutowce "cus" tam wiedza, ze istnieje jeszcze jakas Floryda..no i oczywizda gdzies jeszcze jest Texas, w ktorym jezdza tylko konno cowboys. Jednak Bruno was was wszystkich przebija, bo jechal jako pasazer tracka z ponocy na poludnie do Nogales przez Las Vegas (jak pisal w ub r)- czyli zwiedzil chociaz kawalek Ameryki przez okno. Odpowiedz Link Zgłoś