Gość: Aga23 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 16:56 jestem wizażystką. jeśli ktoś słyszał o pracy dla mnie proszę o jakiś kontakt. skończyłam Studio Sztuki. To bardzo dobra szkoła. Pilne. Proszę o kontakt na adres: malina_a@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mania Re: help wizażystce IP: *.gdynia.mpsz.pl / 192.168.0.* 14.02.03, 23:50 niusy.onet.pl/niusy.html?t=artykul&group=pl.praca.oferowana&aid=22223503 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Re: help wizażystce IP: *.polcard.com.pl 15.02.03, 14:00 Gość portalu: Aga23 napisał(a): > jestem wizażystką. jeśli ktoś słyszał o pracy dla mnie proszę o jakiś > kontakt. skończyłam Studio Sztuki. To bardzo dobra szkoła. Pilne. Proszę o > kontakt na adres: malina_a@interia.pl Mam do ciebie takie pytanko czy orientujesz się gdzie można zdobyć program komputerowy właśnie dla wizarzystów -podobno coś takiego istnieje po za tym jeśli jesteś zainteresowana współpracą (nie praca na etat to się odezwij i podaj maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Re: help wizażystce IP: *.polcard.com.pl 15.02.03, 14:03 Gość portalu: gruszka napisał(a): > Gość portalu: Aga23 napisał(a): > > > jestem wizażystką. jeśli ktoś słyszał o pracy dla mnie proszę o jakiś > > kontakt. skończyłam Studio Sztuki. To bardzo dobra szkoła. Pilne. Proszę o > > > kontakt na adres: malina_a@interia.pl > > Mam do ciebie takie pytanko czy orientujesz się gdzie można zdobyć program > komputerowy właśnie dla wizarzystów -podobno coś takiego istnieje po za tym > jeśli jesteś zainteresowana współpracą (nie praca na etat to się odezwij i > podaj maila sorki dopiero teraz zauważyłem powinno być - wizażystów Odpowiedz Link Zgłoś