Gość: Katarzynka IP: *.jjs.pl 05.12.06, 14:07 Ktoś coś wie? Może się pochwalić doświadczeniami? Jakie są zarobki, atmosfera pracy? Proszę o opinie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.chello.pl 05.12.06, 15:08 czy udało Ci się trafić do nich na rozmowę kwalifikacyjną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzynka Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.jjs.pl 05.12.06, 15:44 udało, mogę prosić o odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.chello.pl 05.12.06, 22:15 nie jestem pracownikiem, ale też tam aplikowałam, bo wydaje mi się, że to fajne miejsce. Jakiś czas temu ogłaszali się w GW. Mogę wiedzieć jakie masz wykształcenie i doświadczenie?wysłałaś im CV w odpowiedzi na ogłoszenie czy tak po prostu w ciemno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.chello.pl 06.12.06, 11:46 pytam, bo ciekawa jestem dlaczego mnie nie zaprosili :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzynka Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.jjs.pl 06.12.06, 14:18 Cv wysłałam z ogłoszenia wykształcenie wyższe zawodowe (licencjat) W tej chwili kończę studia mgr Doświadczenie praktycznie żadne, od 10 miesięcy dopiero pracuję Ale... nie znam niemieckiego... więc dziwne że mnie zaprosili bo to warunek podobno konieczny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.chello.pl 06.12.06, 16:13 no to miałaś szczęście, ja znam niemiecki bardzo dobrze i jestem po dwóch kierunkach humanistycznych, w tym filologia polska i nie odpowiedzieli nic.Nie wiem jakie kryteria się w takim razie liczą. A czy aplikowałaś też do innych wydawnictw? mi jak dotąd proponowali tylko sprzedaż powierzchni reklamowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzynka Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.jjs.pl 06.12.06, 16:27 Aplikuję różnie na różne stanowiska... chcę poprostu zmienić pracę. Może aplikowałaś na inne stanowisko niż ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.chello.pl 06.12.06, 17:57 ja wysłałam im po prostu list intencyjny plus cv, ogólnie aplikowałam, ale nie zaznaczyłam o jakie stanowisko mi chodzi, bo nigdy w wydawnictwie nie pracowałam i nawet nie bardzo wiem jaka jest struktura. Uznałam, że jak będą kogoś takiego potrzebować, to się odezwą. Też marzę o tym, żeby zmienić pracę. Odpowiedz Link Zgłoś