Dodaj do ulubionych

wydawnictwo Verlag Dashofer

IP: *.jjs.pl 05.12.06, 14:07
Ktoś coś wie?
Może się pochwalić doświadczeniami?
Jakie są zarobki, atmosfera pracy?
Proszę o opinie
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.chello.pl 05.12.06, 15:08
      czy udało Ci się trafić do nich na rozmowę kwalifikacyjną?
      • Gość: Katarzynka Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.jjs.pl 05.12.06, 15:44
        udało, mogę prosić o odpowiedź?
        • Gość: monika Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.chello.pl 05.12.06, 22:15
          nie jestem pracownikiem, ale też tam aplikowałam, bo wydaje mi się, że to fajne
          miejsce. Jakiś czas temu ogłaszali się w GW. Mogę wiedzieć jakie masz
          wykształcenie i doświadczenie?wysłałaś im CV w odpowiedzi na ogłoszenie czy tak
          po prostu w ciemno?
    • Gość: monika Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.chello.pl 06.12.06, 11:46
      pytam, bo ciekawa jestem dlaczego mnie nie zaprosili :-(
      • Gość: Katarzynka Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.jjs.pl 06.12.06, 14:18
        Cv wysłałam z ogłoszenia
        wykształcenie wyższe zawodowe (licencjat)
        W tej chwili kończę studia mgr
        Doświadczenie praktycznie żadne, od 10 miesięcy dopiero pracuję
        Ale... nie znam niemieckiego... więc dziwne że mnie zaprosili bo to warunek
        podobno konieczny
        pozdrawiam
        • Gość: monika Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.chello.pl 06.12.06, 16:13
          no to miałaś szczęście, ja znam niemiecki bardzo dobrze i jestem po dwóch
          kierunkach humanistycznych, w tym filologia polska i nie odpowiedzieli nic.Nie
          wiem jakie kryteria się w takim razie liczą. A czy aplikowałaś też do innych
          wydawnictw? mi jak dotąd proponowali tylko sprzedaż powierzchni reklamowej.
          • Gość: Katarzynka Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.jjs.pl 06.12.06, 16:27
            Aplikuję różnie na różne stanowiska... chcę poprostu zmienić pracę. Może
            aplikowałaś na inne stanowisko niż ja?
            • Gość: monika Re: wydawnictwo Verlag Dashofer IP: *.chello.pl 06.12.06, 17:57
              ja wysłałam im po prostu list intencyjny plus cv, ogólnie aplikowałam, ale nie
              zaznaczyłam o jakie stanowisko mi chodzi, bo nigdy w wydawnictwie nie
              pracowałam i nawet nie bardzo wiem jaka jest struktura. Uznałam, że jak będą
              kogoś takiego potrzebować, to się odezwą. Też marzę o tym, żeby zmienić pracę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka