Dodaj do ulubionych

MicroStrategy - polski odział.

03.01.07, 23:36
Przeglądam czasami portale z pracą i widzę że od jakiegoś czasu, ostro
rekrutują. Jest nawet parę ofert pod mój profil z działki IT. Niestety
nie mogę wyszukać żadnych informacji o ich polskim oddziale, poza
siedzibą firmy. Czy ktoś z Was wie coś więcej na temat firmy, warunki,
wynagrodzenia, atmosfera i inne przydatne informacje z punktu widzenia
pracownika.

Likies.
Obserwuj wątek
    • azulceleste Re: MicroStrategy - polski odział. 26.01.07, 00:06
      No wlasnie: czy ktoś wie trochę więcej niz my? Ja jestem po wstępnej rozmowie
      telefonicznej (aplikuję do działu finansowo-księgowego), firmie bardzo się
      podoba mój profil i pani z HR bardzo zachwalała mi warunkui pracy, atmosferę,
      możliwości rozwoju itd.

A może ktoś z forumowiczów wie np. jak tam jest, jaki zespół, obowiązujący
      strój...(?) Co jest ważne na rozmowie (?)
      • Gość: cheers Re: MicroStrategy - polski odział. IP: *.aster.pl 22.05.07, 22:40
        no i co tam slychac w microstrategy?
        • Gość: gal anonim Re: MicroStrategy - polski odział. IP: 87.204.16.* 07.09.07, 11:05
          w micro jest super:P

stroj - galowy i nie wolno sie spozniac:)
    • Gość: J Re: MicroStrategy - polski odział. IP: *.acn.waw.pl 09.09.07, 15:11
      ja w tej firmie pracuje od 6 miesięcy i.. odchodzę :) i bardzo sie z tego ciesze.

Firma nie daje za dużych perspektyw do rozwoju, płaci słabo. Wszystkie konkretne
      decyzje zapadają w USA, a tam najwazniejsze są statystyki, więc cokolwiek
      wywalczyć jest ciężko.

Może moje spostrzezenia sa wypaczone, ale radze przemyslec wybor firmy..
    • Gość: cucumber Re: MicroStrategy - polski odział. IP: *.aster.pl 16.09.07, 11:09
      odbylem kilka rozmow i ostatecznie zrezygnowalem, jak na dzisiejsze realja, co
      do plac to chca rekrutowac chyba tylko studentow, no i rekrutuja juz od ponad
      roku, co swiadczy chyba o pewnej rotacji...
      • Gość: bink Re: MicroStrategy - polski odział. IP: *.server4you.de 05.12.07, 12:21
        może świadczyć o rotacji może świadczyć o starannym doborze kandydatów ...czy
        ktoś wie jakiej pensji można się spodziewać na wejściu albo po dwóch latach
        pracy i jak firma inwestuje w pracowników oprócz wyjazdów? jakie są świadczenia
        dodatkowe?
        • Gość: insider Re: MicroStrategy - polski odział. IP: *.knc.pl 17.12.07, 11:53
          Firma żałosna - dużo za dużo czasu tam straciłem (niecały rok).
          Jeszcze na początku były fajne szkolenia w US, teraz bryndza, będziecie się
          cisnąc w dusznej salce w wawie.
          Strategia wynargadzania - żałość. Kolesie myślą, że dają dobre podwyżki - takie
          jak w US, czyli pare (dużo mniej niż 10) procent rocznie lol.

Na poczatek placa w miare jak na wawe (ok 2,5 na ręke), ale po roku podwyzka 5%
          jest po prostu śmieszna. W kolejnych latach też nie dadzą więcej na pare procent :P
          • Gość: miki Re: MicroStrategy - polski odział. IP: *.toya.net.pl 04.11.14, 23:29
            Potwierdzam przedmówce. Motywacja pracownika jest po prostu smieszna! a nie ukrywajmy że największym motywatorem jest kasa. Firma obecnie ma słabą kondycje, więc o podwyżce będzie można tylko pomarzyć. Miałam "przyjemność" pracy w dziale finansowym. HR mogą a nawet musza zachwalac możliwości rozwoju, ale nie ma to niestety związku z rzeczywistością. Najczęściej zatrudniane są osoby dopiero co po studiach, które są po prostu zielone i dadzą sobie wejść na głowę. Nie liczcie na jakiekolwiek szkolenia poza BHP...wszystkiego "uczy" koleżanka z biurka obok, która jest zawalona pracą, więc wszystko odbywa się w expresowym tempie. Poza tym panuje tam tzw. "atmosfera pracy" czyt. grobowa cisza. Aha i nie liczcie na feedback ze str przełożonych, bo nigdy go nie dostaniecie, obowiązuje tam jakaś dziwna strategia obojętności - to chyba najgorsze co może być. Dlatego szczerze odradzam....zresztą ilość osób które odeszły stamtąd na przestrzeni ostatnich 3 miesięcy mówi sama za siebie.
    • sunpress1 Re: MicroStrategy - polski odział. 10.11.14, 16:34
      Jeżeli szukasz pracy lub pracowników w Warszawie zajrzyj na stronę www.PracaWarszawa.com.pl
      Dodaj swoje ogłoszenie za darmo. Szukaj pracy blisko swojego miejsca zamieszkania, sprawdź oferty pracy w Twojej dzielnicy. PracaWarszawa.com.pl - praca na wyciągnięcie ręki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka