GoĹÄ: hela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:54 Witam! Chciałam sie dowiedzić jak sie robi w Auchan na stanowisku kasjerki? Wie ktoś może? Ponoć jest dość przyjemnie i niezła kasa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Kaśka Re: Praca w Auchan-kasy IP: 217.153.180.* 21.02.07, 16:08 Ja pracowałam w Auchan, ale przeszłam do Makro Bielany ze względu na stawki - 30% więcej. Dzisiaj szefowa mówiła że będą dalsze podwyżki dla najlepszych bo dyrcio coś wspomniał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kaśka Re: Praca w Auchan IP: 217.153.180.* 22.02.07, 11:53 Czyli wychodzi jakieś 8,90 na godzinę. W makro jest prawie 10, czyli 200 więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bebe Re: Praca w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:34 kaśka nie oszukuj!! 9,30 /godz.PRAWIE robi duża róznicę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaśka Re: Praca w Auchan IP: 217.153.180.* 23.02.07, 11:24 A mi z paska wychodzi więcej. Chyba policzyłam z premią Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marge Re: Praca w Auchan IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 18:12 moj znajomy przepracował w wola park poltora roku, czasem dostawal 800zł czasem 900zł za 8 h dziennie (w okresach swiatecznych wychodziło kolo 45-48h na tydzień), wiec nie wiem skad ktos ma info, ze zarabiaja 1,5 tys na reke. chyba w snach!plusem są bony na świeta ale są to bony wewnetrzne nie sodexho, dawniej byly tez paczki ze słodyczami, jak teraz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bebe Re: Praca w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 00:04 pewnie 1,5 tys.brutto, bo napewno nie na rękę.Odlicz wszystkie składki to zostanie 800-900zł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monika Re: Praca w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 18:41 To ja nie wiem skad macie te info... bo kolega , bo kolezanka.... to chyba wam cos sciemnili. Wlasnie rozpoczelam prace w auchan na woli. Mam 1500 brutto czyli 1080 zl na reke, za 3\4 etatu, czyli 20 dni po 6 godzin. To ok 9 zl na reke. Plus oczywiscie do tego premie, dodatek 25 zkpl co miesiac za pranie uvran sluzbowych i karencji za buty wlasne, nie mowiac o wczasach pod grusza, bonach, licznych konkursach dla pracownikow, kartach benefit i oczywiscie swietnej atmosferze. Ja polecam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Praca w Auchan IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.13, 01:50 tak bony premie ale jakim kosztem?: jak ktoś lubi obóz pracy to fajnie jest a premie są tylko jeśli jest sprzedaż a nie przekraczają 100 zł jak dostaniesz bon pójdziesz na urlop l4 to premii nie dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mycha Re: Praca w Auchan IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.11.16, 14:27 Sorry ale ja podpisałam właśnie bony na święta, 500zł. W tamtym roku było podobno 400zł. O jakich 100zł ty gadasz? To chyba premia jest 100zł jak dobrze pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: juki Re: Praca w Auchan IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.16, 20:07 pracujesz u nich równa się leserujesz i się podlizujesz a tak dużo bonów żeby market zarobił na was lepsza była by premia świąteczna 400zł lub sodexo niż te ich śmieszne bony które musisz u nich wykorzystać więc właściwie całoroczne niedocenianie i wyzysk te bony to kropla w morzu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mialek Re: Praca w Auchan IP: *.static.chello.pl 15.12.14, 19:53 Jakie są realia w Auchan na terenie dolnego śląska hmm 1. 1/2 etatu na kasie 2. 840 zł brutto 3. Co 3 mc wypłacane nadgodziny 4. bony na swieta 5. Paczki dla dzieci 6. Imprezy dal rodzin i pracowników 7. Premie ale tylko w tedy kiedy w danym kwartale nie było się na chorobowym ani nie brało uż 8. fajna atmosfera 9. Niestety trzeba byc szybkim kasowac ponad 26 art na min jeseli w ciagu 3 mc sie nie ma to ciezko o przedluzenie umowy Pracuje prawie rok i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: juki Re: Praca w Auchan IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.16, 20:21 pół etatu z czego tu być zadowolony?840 brutto hahahaha?nadgodziny nie są wypłacane tylko z ściągane z innych dni(obcinanie godzin z dnia pracy);bony auchan(to nie bon sodexo to są bony)-wykorzystujesz u nich więc sklep właściwie nic nie traci a ty masz ułudę że zostajesz doceniany;paczki są z towarów które nie schodzą albo sklep tanio je zamawia, lub data się kończy żadna firma nie daje za darmo towaru swym pracownikom choćby nie wiadomo jaki to był super gościu;imprezy dla rodzin -przyjdź lizusy tak cię obsmarują że hej, premie dostaniesz jak nie podskakujesz przełożonemu czyli tyrasz bez prawa sprzeciwu,atmosfera donosicielstwa lizusostwa i niedoceniana +chamstwo i gnębienie pracowników przez kierowników których tam od cholery , kasowało by się nawet 30 na minute jakby nie trza by było pakować w te siatki użerać się ze zrypanymi skanerami, sprawdzaniem każdej głupoty, i traktowanie każdego klijenta jak złodzieja;przedłużenie umowy hahaha tylko lizusy i idioci ją dostają porządni pracownicy są niedoceniani a to dzięki im tzw.managerki są tym kim są pracuje 10 lat i mam tego syfu serdecznie dość i tych łajz którzy śmią się nazywać liderami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: juki Re: Praca w Auchan IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.16, 20:11 premie to będziesz miała jak sklep będzie miał obrót + dostaniesz tylko jeśli przełożony się zgodzi na nią i z której jeszcze ci podatek obetną ,po5 lat pracy mam 50 zł premii po prostu śmiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Praca w Auchan IP: *.siedlce.vectranet.pl 29.07.13, 15:14 hej,piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mycha Re: Praca w Auchan IP: *.146.4.130.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.08.16, 17:14 Pracuje w Olsztynie na 3/4 etatu, nie narzekam. Fajna atmosfera, bony, wczasy pod grusza, premie. Ok. 1100 na reke. W kwietniu, grudniu i na czas urlopowy wiecej kasy, do 1500 zl na reke. Jak dla mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pracownik Re: Praca w Auchan IP: *.play-internet.pl 23.08.16, 21:16 hej ja tam pracuje na kasie i jest ok.lepiej niż w Biedronce .tutaj przynajmniej jestem odpowiedzialna tylko za swoją gotówkę i obsługę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: juki Re: Praca w Auchan IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.16, 20:15 i masz mniejszą kasę w biedronce to cię więcej przynajmniej nauczysz i większa kasa no i doceniają maja związki i w ogóle a w Auchanie to związków brak a odpowiedzialny jesteś za wszystko nawet za durnowate kontrolowanie każdego głupiego towaru czy cena się zgadza i czy może metka jest prawidłowa i za co za 800 zł na rękę śmiech na sali to już w Kauflandzie lepiej doceniali a tu jak sobie przełożeni ubzdurają i cię zaszufladkują to choć byś góry przenosiła to i tak się zgnoją za nic i niedocenią Odpowiedz Link Zgłoś
szaturskam Re: Praca w Auchan 01.12.16, 20:40 w biedronce tez jestes odpowiedzialna tylko za gotowke ,i swoja kase masz1640 plus jakies 200zl premie x4 do roku oraz bony400zl na boze narodzenie,zastepca ma pensje2200,+400premii czasami ale jest niewolnikiem i obrywa od regionalnego za wszystko wieszkosc osob po dostaniu umowy na stale ciagna zwolnienia od psychiatry,ortopedy wszystko zalezy od sklepu i kierownikow ,nie twierdze ze jest tam miod (sama wiec odeszlam bo wkurzylam sie ze rok nie bylam na zwolnieniu a premie za obecnosc ucieli i po zlosci region -magda kulpa nie chciala przyjac wypowiedzenia,musialam sie zwrocic do pipu zeby zaplacili za urlop zalegly i uznali wypowiedzenie podpisane przez zastepce ),ale praca na sklepie,rozladunek mixow, wypiek pieczywa czasami sprzatanie magazynu ,siedzenie na kasie nie jest jakies superciezkie ,hu...sa klienci,ktorzy nie rozumieja ze musisz zejsc do lazienki najgorsze sa noce -kregolslup siada ,rece dretwieja i ciagla zmiana grafikow,male oblozenie ludzi w weekendy, oraz faworyzowanie niektorych w kwestii dostawania piewrszych zmian ,w por.do innych sklepow(supermarketow) mysle wiec ze jest lepiej choc to nie jest praca lekka i zarobki tez sa slabe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zgred Re: Praca w Auchan IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.11.16, 21:23 Ja pracuje na kasie 3/4 etatu 1240zl z premia 99zl xD Teraz na swieta bony 500zł i jakas zniżka na zakupy 300zł. Na wielkanoc niby tez bedzie. Wczasy pod grusza tez sa, jakieś 400zł chyba. Tylko siedzisz na kasie i ewentualnie coś wokół działu, nic więcej. Jak chcesz do kibla to możesz i jest przerwa 15min jak robisz te 6 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś