Gość: Nick IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:06 Czy ktoś z was miał styczność z firmą ISPSA(Instytut Studiów Programistycznych S.A.) która mieści się na ul.Korytnickiej 28? Z góry dziękuję za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja byłem Re: Praca w ISPSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:34 Mała firemka. Jeśli start na predstawiciela to max wyneg. 2500 podstawy ale to musi im na tobie zalezec i to jest maxymalne maximum. Podobno mają dział telemarketingu więc sam nie dzwonisz tylko umawiają ci spotkania z klientem wstępnie zainteresowanym. Szef firmy młody chłopak fajniemi się z nim gadało. Asystentka fajna dupeczka - miodzio :) pochodzi z Łodzi. Poszukują jeszcze analiyków ale w tym temacie ci nic nie powiem oprócz tego że wynagrodzenie podobne. Ja sie nie dostałem powód zbyt wysokie wymagania finansowe ponadto ryek oprogramowania jest zajeb....e ciężki i obstawiony więc zastanów sie czy chcesz tam pracować.Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: Praca w ISPSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:01 Do jakiego działu startowałeś? Jakie miałeś wymagania płacowe? Przeczytałem, że firma zatrudnia ponad 25 osób, więc to nie jest już taka mała firma:) Z góry dzięki za info. Być może jest ktoś, kto tam pracuje, na tych osobach najbardziej mi zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja byłem Re: Praca w ISPSA IP: *.skorosze.net 03.07.07, 17:31 Generalnie przy pierwszym kontakcie powiedziałem że handlowiec mnie nie interesi heh 8 lat handelku czas na rozwój. Ale na rozmowie okazało się że na analityka sie nie nadaje i tylko handelek wchodzi w rachubę. Firemka mieści się w domku jednorodzinnym przerobionym na biura i powiem że całkiem ze smakiem. Wygląda na to że jakis tam szmalec zarabiaja bo biednie nie wyglada ale kokosw mieć nie będziesz. Mój koles też tam był na pogadance i ma podobne zdanie do mojego :)) Narazie przyjmują analityków i handlowców. Odpowiedz Link Zgłoś