Gość: Filip IP: *.aster.pl 16.08.07, 03:05 Czy ktoś orientuje się ile zarabia się w ww. firmie w dziale sprzedaży na stanowisku Key Account? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fckg idiot Re: Unizeto IP: 213.17.162.* 11.09.07, 15:35 Powiedz im 4 000 brutto + 55% pensji jako miesieczną premię uznaniową, i masz prace. Laptop, telefon, samochod, nizej nie zchodź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Unizeto IP: *.88-199-145.vspace.pl 19.06.13, 11:39 nie polecam firmy unizeto szczecin , masakra Odpowiedz Link Zgłoś
krzychu3610 Re: Unizeto 12.03.14, 10:59 Proponuję zatrudnić się i sprzedawać ludziskom certyfikaty bez możliwości ich uzyskania. Kupiłem u nich certyfikat. Pięknie pani powiedziała promocja na dwa lata. Super tylko zapłać. Zapłaciłem i w zamian dostałem informację, że ze strony ich sklepu wszystko otrzymam. Dostałem co: - nic, wygenerowali nawet kod promocyjny, który nie działał. Czyli człowieku cztery litery. Na maila i telefon o odstąpieniu od umowa z powodu jej nie zrealizowania i zwrot pieniędzy informacja, że dział reklamacyjny rozpatruje - pewnie dalej jak wydoić klienta odradzam, amatorszczyzna i nic więcej Krzychu mojadrogeria.eu Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyklimowicz Re: Unizeto 13.09.16, 22:39 tak, firma UNIZETO, certyfikaty kwalifikowane to bubel do niczego sie nie nadajacy- zwykli oszusci nie dajcie sie nabrac ze te podpisy beda gdziekolwiek dzialac a do tego biora spore pieniadze - banda zlodziei Odpowiedz Link Zgłoś