Gość: Elka IP: *.aster.pl 20.09.07, 16:02 Prosze o informacje jak sie pracuje w Tchibo ,jakie zarobki atmosfera.Jak wyglada proces rekrutacyjny. Prosze o wszelki wskazówki, pomocne rady.Bardzo chcialabym tam sie dostac. serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PEK Re: Tchibo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:36 Wiele razy widziałem ogłoszeń w internecie i gazecie. Wysłałem parę CV - żadnej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Tchibo IP: *.aster.pl 27.09.07, 15:59 Podobnie ja! Mam 14 lat doswiadczenia w prowadzeniu takich placówek a mimo to nikt z Tchibo sie nie odezwał choć CV wysyłałam 3 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Tchibo IP: *.chello.pl 04.10.07, 18:30 napewno chcesz się tam dostać?!ja bym się zastanowiła na twoim miesjsc 100 razy!!!w tchibo ciężko!!zero biżuterii,wlosy spiete,rajstopy obowiązkowo które muisz często zmieniać,mundurki nie wygodne-dalej dostawy towarów,kartony,ciezkie itd...premia co kawrtal ale wyrabic musimy w sprzedaży;kawe,obórt,tajemniczy klijent,inwentaryzacja,audyty-to dzielone ,mnozone i takie tam!!jak sie latwo domyslec o premie pełna ciezko-czasami k..zalewa bo tam sie nie stoi!!!!pytania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Tchibo IP: *.acn.waw.pl 04.10.07, 20:55 a jak sie domyśliłyście że to chodzi o sklep Tchibo? może dziewczyna pyta o pracę w biurze/fabryce w Markach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: Tchibo IP: *.acn.waw.pl 04.10.07, 23:56 No właśnie...Na wp wisi ogłoszenie do windykacji,a Wy od razu o rajstopach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Tchibo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 07:56 Czy macie może informacje o zarobkach na stanowiskach specjalistycznych w Markach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TCHIBKA Tchibo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 17:47 Jak wygląda proces rekrutacyjny w TCHIBO (biuro)? może ktoś się orientuje Odpowiedz Link Zgłoś