Dodaj do ulubionych

kurs pedagogiczny

IP: *.chello.pl 05.08.03, 11:35
jestem psychologiem i aby pracowac w szkole musze mieć ukończony kurs
pedagogiczny. czy możecie mi doradzić gdzie w Warszawie moge zrobić taki kurs
(i za ile). dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: kurs pedagogiczny IP: *.chello.pl 05.08.03, 12:26
      a i jeszcze jedno pytanie: ile zarabia psycholog szkolny w warszawie?
      • Gość: zuza112 Re: kurs pedagogiczny IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 13:25
        Zazdroszczę Ci... też jestem psychologiem i marzę o pracy w szkole (na razie
        nie znalazłam pracy w zawodzie). Przeciętnie w szkole państwowej psycholog na
        początku zarabia pewnie jakieś 700-800 zł. A co do kursów pedagog. radzę Ci
        wybrać się do kuratorium (siedziba jest w Al. Jerozolimskich - niedaleko Smyka)
        tam Ci powiedzą gdzie organizują takie kursy. A tak poza tym to jesteś pewna,
        że taki kurs jest Ci potrzebny? Jako psycholog chyba możesz pracować w szkole
        bez dodatkowych kursów (ale nie jestem pewna...)Powodzenia!
        • Gość: Ania Re: kurs pedagogiczny IP: *.chello.pl 05.08.03, 22:55
          Gość portalu: zuza112 napisał(a):

> Zazdroszczę Ci... też jestem psychologiem i marzę o pracy w szkole (na razie
          > nie znalazłam pracy w zawodzie). Przeciętnie w szkole państwowej psycholog na
          > początku zarabia pewnie jakieś 700-800 zł. A co do kursów pedagog. radzę Ci
          > wybrać się do kuratorium (siedziba jest w Al. Jerozolimskich - niedaleko
          Smyka)
          >
          > tam Ci powiedzą gdzie organizują takie kursy. A tak poza tym to jesteś pewna,
          > że taki kurs jest Ci potrzebny? Jako psycholog chyba możesz pracować w szkole
          > bez dodatkowych kursów (ale nie jestem pewna...)Powodzenia!
          dzięki za informacje
          Niestety w ubiegłym roku wprowadzono takie zmiany ze nawet psycholog szkolny
          MUSI miec zrobiony taki kurs, a na dodatek musi robic ten cały awans zawodowy
          nauczyciela. Przeciez musieli jaos utrudnić nam życie:(
    • Gość: kkk Re: kurs pedagogiczny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 22:23
      Dzień dobry!
      Ja kończyłam na warszawskiej ASP.
      Jest on bodaj w tej chwili roczny i płatny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka