Gość: gość IP: 193.0.117.* 13.08.03, 20:51 Czy ktoś o nich słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doradca Re: Unilever IP: *.acn.waw.pl 13.08.03, 23:09 Gość portalu: gość napisał(a): > Czy ktoś o nich słyszał? Anetka Borowiec z Gazety Wyborczej slyszala. Jak sie postarasz to moze podaruje Tobie numer telefonu do Nich. Jak widze wyobraznia nie pozwala Tobie wpisac adresu www.gogle.pl i do okienka przegladarki wpisac haslo Unilever. Najlepiej to zadzwon do Anetki Borowiec lub Izy Marczuk jak to sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Unilever IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 17:39 ja tylko mam pytanie do Doradcy... czy ty sie gdzies leczysz??? Wlasnie kolejny raz czytam jakies formu gdzie sie wypowiadasz i teraz wiem ze im wiecej takich ludzi jak ty tym dalej nam do normalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Władek Re: Unilever IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 15:21 Gość portalu: kot napisał(a): > ja tylko mam pytanie do Doradcy... czy ty sie gdzies leczysz??? Wlasnie kolejny > > raz czytam jakies formu gdzie sie wypowiadasz i teraz wiem ze im wiecej takich > ludzi jak ty tym dalej nam do normalnosci a kto tu chce do normalności?! mów za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Unilever IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 09.09.03, 15:44 Gość portalu: kot napisał(a): > ja tylko mam pytanie do Doradcy... czy ty sie gdzies leczysz??? Wlasnie kolejny > > raz czytam jakies formu gdzie sie wypowiadasz i teraz wiem ze im wiecej takich > ludzi jak ty tym dalej nam do normalnosci Moja odpowiedz nastepujaco. Jestem zdrowy i nie musze sie leczyc. Szczegolnie obca mi jest glupota i dziecinada. Niestety nie moge tego powiedziec o Tobie bo jak widze, ze jestes specjalista, ktory potrafi jedynie zadawac pytania. Oczekujesz normalnosci. Prosze bardzo. Normalnie to Twojej glupoty wyleczyc nie mozna. Zastosuj srodki z Herbalife albo Amwaya. Byc moze nie pomoga ale bedziesz smieszniejszy. I to by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Unilever IP: *.dyn.optonline.net 13.09.03, 16:21 Unilever, czy jest ktos, kto o nich nie slyszal? jesli nie slyszeliscie to serio idzcie sie leczyc !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doremi Re: Unilever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 14:27 www.unilever.com.cn/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doremi Re: Unilever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 14:29 www.unilever.com.pl/copyright.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Unilever IP: *.energis.pl 22.09.03, 22:55 A czy to jakiś zabytek, czy pomnik przyrody, żeby o nim trzeba było słyszeć? Odpowiedz Link Zgłoś