Dodaj do ulubionych

Opiekun klienta w Deutsche Banku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 13:26
Witam.Poszukuję informacji dotyczących pracy na stanowisku opiekun klienta w Deutsche Banku.Chodzi mi głównie o to jaki jest zakres obowiązków,jakie są miesięczne zarobki brutto,jaka panuje atmosfera pracy.Za wszelkie informacje z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: Detsche Bank Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.chello.pl 15.04.08, 12:40
      Witam,
      Mam pytanie czy znasz już odpowiedz na swoje pytanie?
      Jutro idę na rozmowę na stanowisko opiekun klienta w Krakowie.
      Więc odpowiedzi na Twoje pytania mnie także interesują.
      Pozdrawiam
      • Gość: mayblue Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 13:50
        Ja już jestem po rozmowach,było ich w sumie kilka z różnymi osobami.Atmosfera
        rozmów była bardzo przyjemna,pytań było wiele począwszy od tego dlaczego
        interesuje mnie praca w banku, jakie są moje słabe i mocne strony,jakie jest
        moje doświadczenie zawodowe i oczekiwania finansowe, co wiem o DB, po
        weryfikację znajomości języków obcych wspomnianych przeze mnie w CV.W porównaniu
        z innymi bankami DB dba o swoich pracowników, ale też sporo wymaga.
        • Gość: Deutsche Bank Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.chello.pl 15.04.08, 14:17
          A czy orientujesz się ile zarabia tam opiekun klienta? To moja pierwsza praca i
          nie wiem ile zażądać.
          Pozdrawiam
          • Gość: mayblue Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 14:50
            Ciężko mi w tej kwestii tobie radzić,nie wiem jaki jest rynek pracy w
            Krakowie.Przy ustalaniu wysokości wynagrodzenia można brać wiele kryteriów po
            uwagę,mi pensja musi starczyć na utrzymanie się w Warszawie.Praca w bankowości
            nie jest pracą łatwą,mam już na tym polu pewne doświadczenia,dlatego musi dawać
            ci satysfakcję również finansową,bo inaczej szybko się zniechęcisz i
            zrezygnujesz.Pozdrawiam!
            • Gość: Deutsche Bank Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.chello.pl 15.04.08, 15:12
              Dziękuję za odpowiedzi.
              Pozdrawiam i powodzenia
              • Gość: mayblue Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 17:49
                Ja również pozdrawiam i życzę powodzenia :)
                • Gość: Deutsche Bank Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.chello.pl 21.04.08, 21:33
                  Witam ponownie :)
                  Czeka mnie podróż do Warszawy na 2 rozmowę...
                  Pamiętasz może o co Cię pytali na tej rozmowie?
                  Teraz dopiero jest nerw.
                  Pozdrawiam
                  P.S. Pytanie z innej beczki. Na której stacji najlepiej wysiąść, aby mieć
                  najbliżej do Centrali DB?
                  • Gość: mayblue Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 10:38
                    Witam i gratuluję:)
                    Na 2 rozmowie były podobne pytania jak na pierwszej,z tym,że było ich
                    więcej(dlaczego Deutsche Bank,zakres obowiązków w poprzedniej pracy,jak sobie
                    radzę w sytuacjach stresowych,znajomość języków obcych,moje oczekiwania finansowe).
                    Centrala DB jest w centrum i chyba najlepiej byłoby dostać się do niej
                    metrem.Wsiadasz na stacji centrum,a wysiadasz na stacji politechnika,czyli
                    jedziesz 1 przystanek,a potem piechotką 5 minut i jesteś w siedzibie DB.Na
                    stronie www.ztm.waw.pl możesz sobie jeszcze sprawdzić połączenia autobusowe.
                    Pozdrawiam.
                    • Gość: Deutsche Bank Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.chello.pl 22.04.08, 11:19
                      Dziękuję :)
                      A sprawdzali znajomość języka? Bo ja na wstępnej rozmowie powiedziałam, że
                      angielski tylko podstawy (nauka tylko w szkole podstawowej). Wielkie dzięki za
                      wszystko i pozdrawiam.
                      • Gość: mayblue Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 11:31
                        Myślę,że nie powinni cię męczyć pytaniami po angielsku:)
                        Powodzenia!
                        • Gość: Deutsche Bank Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.chello.pl 22.04.08, 11:55
                          Pozdrawiam i napisze jak poszło :)
                          • Gość: mayblue Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:26
                            W takim razie trzymam kciuki i czekam na relacje:)
                            • Gość: Deutsche Bank Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.chello.pl 24.04.08, 17:52
                              Witam,
                              Poszło średnio. Rozmawiałam z dwiema kobietami. Jedna była na tak druga na nie
                              (tak bym streściła). Przeszła na angielski (ta co była na nie). Odpowiedź ma być
                              do 15 maja. Pozdrawiam i napiszę co i jak :)
                              • Gość: mayblue Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.subscribers.sferia.net 25.04.08, 10:49
                                Nie przejmuj się,ja też zbyt rewelacyjnie nie wypadłam jeśli chodzi
                                o angielski,a mimo to dostałam potem telefon na tak:)
                                • Gość: Deutsche Bank Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.chello.pl 25.04.08, 16:45
                                  :)
                                  Podniosłaś mnie na duchu :) czekam i napiszę co i jak.
                                  Pozdrawiam
                                  • Gość: KIA Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 10:35
                                    Ja też mam rozmowe w warszawie za dwa tygodnie i strasznie sie boję.
                                    W CV napisałam że angilelski znam w stopniu komunikatywnym, bo w
                                    gruncie rzeczy ucze sie juz 8 lat ale ciężko u mnie z rozmową
                                    zwłaszcza jak sie denerwuję. Powiedzcie mniej więcej czy i jakie
                                    pytania zadaja z języka? I ogólnie o co pytają. Bardzo dzękuję za
                                    odpowiedź.:)
          • Gość: kokos Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: 160.83.30.* 15.12.10, 15:43
            stek bzdur
    • Gość: Zestresowana :) Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 22:49
      Ja również mam rozmowę kwalifikacyjną na to stanowisko... Jeżeli odpowiedź
      będzie na tak, to na początku jest 3 miesięczny okres próbny? Zastanawiam się
      jaką kwotę powiedzieć, ponieważ tak naprawdę dopiero przy 2500 zł netto
      opłacałaby mi się zmiana pracy (300 zł na dojazdy wydam)... Czy to nie przy
      dużo? perspektywy rozwoju są, ale jednak ryzyko również.
      • Gość: . przez przypadek czytam ten wątek, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 23:18
        ... jak jutro będę w oddziale, to dam link szefowi. ręce mi opadają, jacy debile
        mają mnie obsługiwać i zaglądać w moje rachunki. tragedia.
        • Gość: tusia Re: przez przypadek czytam ten wątek, ale... IP: *.aster.pl 23.07.08, 00:35
          Prawda? Jak szłam do banku jako klientka, zazwyczaj byłam zmuszona
          tłumaczyć obsługującemu mnie pracownikowi, jak powinien mnie
          obsłużyć, on tego nie potrafił (nie chodzi mi o formę tylko sprawy
          merytoryczne!) Nie, nie pracuję w banku, mam wykształcenie
          ekonomiczne i szlag mnie trafia, że bank zatrudnia gamoniów, którzy,
          jak piszesz, zaglądaja w nasze rachunki.
          Kiedyś byłam świadkiem rozmowy chłopaka z dziewczyną. Łepek dostał
          pracę jako doradca klienta. Szli i zaśmiewali się, on jej opowiadał
          rzucając k**wami i jaciępie..niami, że każą mu obsługiwać
          klientów, doradzać, a on w ogóle nie ma o tym zielonego pojęcia. O
          tempore...
        • Gość: Pawel Re: przez przypadek czytam ten wątek, ale... IP: 80.51.101.* 15.10.08, 22:34
          Ty orzeł nie bądź taki madry !!!!!!!!!!!
        • Gość: obiektywna Re: przez przypadek czytam ten wątek, ale... IP: 195.205.64.* 16.10.08, 17:36
          ciekawa jestem, czy ktokolwiek bedac tylko po studiach i nawet zaczynajac prace zgodna z wyksztalceniem wie co ma robic...moim zdaniem kazdy z nas na poczatku jest "zielony" i po to wlasnie sa szkolenia, zeby- jak ty to nazywasz- debili nauczyc wszystkiego. piszac tak, dajesz do zrozumienia, ze sam za madry nie jestes!
        • Gość: Zaniepokojony Re: przez przypadek czytam ten wątek, ale... IP: *.plus.com 09.12.09, 05:48
          I tu sie z rozmowca zgadzam, paranoja i szkoda czasu! Trzeba by sie zajac
          roznoszeniem ulotek lub prywatnym sprzataniem mieszkan.
      • Gość: mm Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: 62.233.211.* 16.12.08, 17:16
        mam jutro rozmowe kwalifikacyjną do DB w Krakowie, jakie są pytania, jakie
        zarobki. Dzięki za odp
    • Gość: uczciwy Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.aster.pl 18.12.08, 00:28
      naciaganie klienta na calego nie radze
      • Gość: XXX Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 17:27
        Prosze o udzielenie infa ile zarabia sie na stanowisku Opiekun Klienta i na czym
        blizej polega ta praca.
        • Gość: były pracownik Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 12:56
          opiekun klienta zarabia średnio ok 3500 zł brutto. Ale to zależy od
          miasta. W warszawie oczywiście najwięcej. Tak więc moze to byc
          troche mniej , albo troche wiecej. Jestem byłym pracownikiem, i moja
          pensja wynosiła 3500 zł brutto. Praca stresujaca, duży nacisk na
          sprzedaż. I dużo zależy od dyrektora i zespołu z którym pracujesz.
          ja zespół miałam ok, ale dyrektor tyran i "Pan i Władca" Nie dało
          się wytrzymac. Ja odeszłam a koleżanka ma nerwice... Masakra
        • Gość: realista Re: Opiekun klienta w Deutsche Banku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.10, 10:20
          Po pierwsze to zarobki do 3500 tyś brutto ale w dużych miastach i
          tylko w centrum miasta tam gdzie duży ruch,plus szybko się
          wszystkiego nauczysz bo praktyka przy klientach, jeśli chcesz sobie
          poradzić to procedury są nieistotne ważne są techniki sprzedaży
          czyki oszukiwanie klienta więc najpierw sam sobie musisz wbić ,że to
          co przekazujesz innym to czysta prawda i okazja.
          Plusy nauczysz się jak się czaruje klienta i nikt Cie nie zrobi w
          trąbe, minus kac moralny, że tylu ludziom zrobiłeś wodę z mózgu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka