Gość: craftverk IP: *.acn.waw.pl 31.05.08, 19:14 zna ktoś te kancelarię? miał do czynienia z nimi? może coś powiedzieć o atmosferze jaka tam jest? Proszę o info. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: ożóg i wspólnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 20:07 A o jakie stanowisko pytasz? Bo od tego wszystko zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craftverk Re: ożóg i wspólnicy IP: *.acn.waw.pl 01.06.08, 21:31 Chodzi o pracę w cenach transferowych jak pracownik merytoryczny. Generalnie mam za sobą zdany egzamin pisemny na doradcę podatkowego i po wakacjach podchodzę do ustnego. Dali ogłoszenie ze szukają ludzi do cen transf., zainteresowało mnie to, bo znam temat (robiłem dokumentację wielokrotnie). Jednak, jeszcze nie mam uprawnień doradcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzisiejszy Re: ożóg i wspólnicy IP: *.acn.waw.pl 05.06.08, 22:59 też jestem zainteresowany jaka tam jest atmosfera pracy. Wie ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiembowiem Re: ożóg i wspólnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 11:24 Mogę szczerze polecić tą kancelarię. Atmosfera super! Odpowiedz Link Zgłoś