Gość: A. IP: *.pronet.lublin.pl 06.06.08, 19:34 Czto ktos może wie jakie pytania (otwarte) moga pojawić się na tescie do ZUS W-wa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: test w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 13:20 odnawaim , wie ktoS ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: test w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 17:21 witam, Byłam na czymś takim na Podskarbińskiej kilka miesięcy temu w sumie to nie test.Trzeba było odpowiedzieć na 2 pisma+plus odpowiedzi na kilka pytań wszystko w formie pisemnej o ile pamiętam 1,5 godz.Zakwalifikowałam sie do kolejnego etapu ale dałam sobie spokój o ile wiem to chyba kokosów nie płacą w ZUSIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: test w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 17:23 Oczywiście dodam że aplikowałam na stanowisko sekretarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angella Re: test w ZUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 14:22 Hejka. Wlasnie jestem po tescie i po rozmowie w Zusie ale w innym miescie. Z tego co sie orientuje to pytania do testu sa uzaleznione od stanowiska na jakie zlozylas apikacje. Niby ogolna wiedza o Zusie i znajomosc ustawy o sus i Kodeksu postepowania administracyjnego. Jesli skladasz papiery na stanowisko np zwiazane z emeryturami to musisz poczytac wiecej na ten temat. Ja aplikowalam na stanowisko do wydzialu rozliczen kont i pytania byly wlasnie z tego zakresu. W sumie to czymz ajmuje sie tym wydzial i jakies przykladowe zadania. Nie wiem jak wyglada sprawa w innych wydzialach i w innym miescie. W kazdym razie popieram,ze wymagania nie z tej ziemi a kasa mala...Ja osobiscie przeszlam test pozytywnie i jestem po rozmowie kwalifikacyjnej. Jutro mam sie dowiedziec czy sie dostalam czy nie....mysle,ze nie:))) Pewnie i tak przyjma kogos po znajomosci albo laske , ktora byla tam na stazu (a taka byla wlasnei wsrod osob ubiegajacychs ie o to stanowisko). Ale przynajmniej sie sparwdzilam...dobre i to:) Odpowiedz Link Zgłoś